Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Χαμός στην Elif - Η Χουμεϊρά διώχνει με τις κλωτσιές της Ελιφ

Σούπερ αποκλειστικό!

Χαμός στην Elif - Η Χουμεϊρά διώχνει με τις κλωτσιές της Ελιφ
TV24 10.10.2020 07:26
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Κανονικός χαμός πρόκειται να επικρατήσει στα νέα επεισόδια της σειράς του Star, Elif καθώς η Χουμεϊρά θα γίνει έξω φρενών με την Ελίφ, όταν η μικρή, άθελά της, θα της θυμίσει ένα τραγικό περιστατικό από τη ζωή της, με αποτέλεσμα να την πετάξει με τις κλωτσιές από την έπαυλη!

Κι ενώ η Βιλντάν βλέπει την Ελίφ να εδραιώνεται στην έπαυλη, αποφασίζει να βάλει σε εφαρμογή ένα ριψοκίνδυνο σχέδιο. Κρυφά απ’ όλους βάζει την Ελίφ να καθαρίσει το δωμάτιο της Χουμεϊρά και του Ταρίκ και φροντίζει σε περίοπτη θέση να βάλει ένα παιχνίδι καρουζέλ, γνωρίζοντας πως η Ελίφ όταν το δει θα το πάρει στα χέρια της.

Και πράγματι έτσι γίνεται! Η Ελίφ βάζει τη μουσική να παίξει και σκέφτεται με πόνο την οικογένεια Εμιρόγλου, όταν ήταν όλοι μαζί και ευτυχισμένοι! Στο μεταξύ η Χουμεϊρά πηγαίνει στο δωμάτιό της και ακούει τη μουσική σοκαρισμένη: «Δεν μπορεί», μονολογεί και η σκηνή κάνει flashback όταν εκείνη ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και ο Ταρίκ της είχε κάνει δώρο το καρουζέλ ως το πρώτο παιχνίδι του παιδιού που περίμεναν.

Elif νέα επεισόδια

Με αυτόν τον τρόπο διώχνει με τις κλωτσιές η Χουμεϊρά την Eif

Πίσω στο σήμερα, εκείνη εκνευρισμένη μπαίνει στο δωμάτιό της και αρχίζει να φωνάζει: «Τι κάνεις εκεί; Πώς τολμάς να πειράζεις τα πράγματά μου; Ποιος σου είπε να αγγίξεις το παιχνίδι αυτό; Είσαι μια κλέφτρα, ένας μπελάς» και η Ελίφ απολογείται: «Δεν ήθελα να το κλέψω, άκουσα μόνο τη μουσική».

Η Χουμεϊρά όμως επιμένει: «Είσαι κλέφτρα», κατηγορεί τη μικρή και έτσι όπως την τραβάει, το παιχνίδι πέφτει από τα χέρια της Ελίφ και σπάει. Η Χουμεϊρά σοκάρεται, αρπάζει τη μικρή και την πετάει με τις κλωτσιές έξω από την έπαυλη: «Μην τολμήσεις ποτέ να ξαναπατήσεις το πόδι σου εδώ». Η Βιλντάν παρακολουθεί όσα συμβαίνουν και χαμογελάει, καθώς ο σκοπός της πέτυχε!

Στη συνέχεια η Χουμεϊρά πάει στη μητέρα της και της λέει όσα έγιναν και εκείνη ζητάει από τη Βιλντάν να της φέρει αμέσως την Ελίφ, η οποία είναι τραυματισμένη στα πόδια και στα χέρια από το πέσιμο. Η Ματσιντέ με την κόρη της μιλάνε ιδιαιτέρως και η Χουμεϊρά φωνάζει:

«Αυτό ήταν το πρώτο δώρο του παιδιού μας με τον Ταρίκ». Τότε η Ματσιντέ της απαντάει: «Φτάνει με αυτή την ιστορία! Φτάνει! Ενα παιχνίδι ήταν και έσπασε! Δεν έχασες μόνο εσύ το παιδί σου, αλλά κι εγώ το εγγόνι μου! Μαζί δεν πονέσαμε; Μαζί δεν κλάψαμε;», της λέει και συνεχίζει: «Το γεγονός ότι έχασες το παιδί σου θα έπρεπε να σε κάνει πιο ευαίσθητη στα θέματα των παιδιών και να φέρεσαι πιο όμορφα σ’ αυτό το ορφανό κορίτσι! Ντροπή σου».

Η Χουμεϊρά καταρρακωμένη πάει στο δωμάτιό της και πέφτει στο πάτωμα κρατώντας το σπασμένο παιχνίδι. Η σκηνή κάνει flashback και μας δείχνει πως ένα βράδυ την έπιασαν έντονοι πόνοι και είδε πως είχε αιμορραγία! Ετσι έχασε το παιδί της και από τότε δεν μπορεί να κάνει παιδί... Η Ελίφ προκειμένου να διορθώσει το λάθος της, παίρνει κρυφά το παιχνίδι και προσπαθεί να το φτιάξει!

Σε έξαλλη κατάσταση βέβαια φαίνεται πως βρίσκεται και ο Ταρίκ. Δείτε εδώ το νέο του σατανικό σχέδιο.

Από τη Γιάννα Παπανικολάου για το Tivi Σίριαλ

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Νέο ειδύλλιο στην Elif - Ο Κερέμ ερωτεύεται την...

Φωνές και ξεσπάσματα στην Elif - «Εσύ το έκλεψες! Βρέθηκε στο δωμάτιό σου!»

TAGS
Share