Σοκ στην Elif - Ο Ταρίκ αρπάζει από τον λαιμό την Βιλντάν

Χαμός στο σημερινό 7/10 επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοκ στην Elif - Ο Ταρίκ αρπάζει από τον λαιμό την Βιλντάν

Ο Ταρίκ στο σημερινό 7/10 επεισόδιο θα βγει εκτός εαυτού και θα αρπάξει από τον λαιμό την Βιλντάν! Μάθετε τι θα συμβεί στην σειρά Elif πριν παιχτεί στη τηλεόραση!

ELIF Επεισόδιο 688

Η Τζουλιντέ χαίρεται που έχει πάλι την τσάντα και τα χρήματά της. Ο Εμιρχάν πηγαίνει πάλι να παίξει με την Ιντζί. Η Βιλντάν θυμάται τις απειλές του Ταρίκ και αναστατώνεται. Αποφασίζει να φύγει γιατί φοβάται. Αρχίζει να μαζεύει τα πράγματά της. Η Ρεϊχάν χτυπάει την πόρτα της και της λέει πως έφερε λίγη σούπα για την Ελίφ αλλά η Βιλντάν της λέει πως κοιμάται και για άλλη μια φορά της βάζει τις φωνές. Στην εταιρία ο Γιουνούς δουλεύει και είναι πάλι νευρικός και σκυθρωπός. Οι γραμματείς τον φοβούνται και μια νέα υπάλληλος, η Μπιρτσέ έρχεται για να εργαστεί στο γραφείο του. Οι γραμματείς τη λυπούνται γιατί εκείνη έρχεται με όρεξη για δουλειά αλλά δεν ξέρει τι την περιμένει.

Η Ματσιντέ ζητάει από τη Ρεϊχάν να πάει στο δωμάτιο της Βιλντάν και να της φέρει την Ελίφ. Η πρώτη συνάντηση της Μπιρτσέ με τον Γιουνούς είναι εκρηκτική. Ο Κερέμ μαθαίνει στη δουλειά πως ο Ταρίκ επιστρέφει την επόμενη μέρα αλλά όταν επιστρέφει σπίτι η Χουμεϊρά του λέει πως ο άντρας της θα επιστρέψει σε δύο μέρες. Ο Κερέμ δεν λέει τίποτα. Η Ρεϊχάν ενημερώνει τη Βιλντάν πως η Ματσιντέ θέλει να δει την Ελίφ και η Βιλντάν φοβάται πως δεν θα μπορέσει να φύγει κρυφά τη νύχτα, όπως είχε αρχικά σχεδιάσει. Ο Ταρίκ έρχεται πιο νωρίς και βλέπει στο σαλόνι, την Ελίφ, τη Βιλντάν και τη Ματσιντέ μαζί. Η Ματσιντέ λέει στη Βιλντάν να ετοιμάσει ένα νέο δωμάτιο για την Ελίφ. Η Βιλντάν δεν ξέρει τι να απαντήσει καθώς έχει σοκαριστεί βλέποντας τον Ταρίκ.

Η Ματσιντέ λέει στον Ταρίκ πως η Ελίφ είναι η κόρη του θείου της Βιλντάν. Έτσι, ο Ταρίκ καταλαβαίνει πως η Ματσιντέ δεν γνωρίζει πως στην πραγματικότητα έχει μπροστά της την Ελίφ, που ψάχνει. Η Βιλντάν επιστρέφει με την Ελίφ στο δωμάτιο της και κλειδώνει. Φοβάται την αντίδραση του Ταρίκ. Ο Ταρίκ του ζητάει να του ανοίξει και όταν εκείνη το κάνει την αρπάζει από το λαιμό και ζητάει εξηγήσεις για όλα…

Δείτε εδώ τι θα συμβεί στο αυριανό επεισόδιο!

Σούπερ αποκλειστικό για το Elif: «Θα σε σκοτώσω» - Ο Ταρίκ απειλεί να πνίξει την...

Η Ματσιντέ παίρνει υπό την προστασίας της την Elif και ο Ταρίκ γίνεται έξαλλος με τη Βιλντάν και απειλεί να τη σκοτώσει. Είναι θυμωμένος με όλους, αλλά ο ερχομός μιας νέας γυναίκας στη ζωή του θα αλλάξει τα σχέδιά του. Η Παρλά συνεχίζει να φέρεται άσχημα στη Ρεϊχάν προκαλώντας την αγανάκτηση του Κερέμ.

Η Ματσιντέ ζητάει από τη Γιλντίζ να της φέρει την Ελίφ και να προσπαθήσει να μιλήσει μαζί της. Στο μεταξύ, ο Μουσταφά επιστρέφει με άσχημα νέα καθώς το κοριτσάκι στο ορφανοτροφείο δεν είναι η Ελίφ. Η Γιλντίζ και η Ρεϊχάν λένε στην Ελίφ πως η κυρία Ματσιντέ είναι μια καλόκαρδη γυναίκα, όμως η μικρή ντρέπεται, αλλά ακούει όσα της λέει η Ρεϊχάν. Η Ματσιντέ κάνει ερωτήσεις στην Ελίφ σχετικά με την ταυτότητά της. Ομως εκείνη θυμάται τα τελευταία λόγια που της είχε πει ο Γιουσούφ πριν πεθάνει στο μοιραίο δυστύχημα μετά τον γάμο: «Ποτέ μην πεις σε κανέναν πως είσαι η κόρη μου».

Στη συνέχεια, η Ματσιντέ και η Ελίφ κάνουν βόλτα στον κήπο όταν έρχεται η Βιλντάν. Η Ελίφ παγώνει όταν τη βλέπει. Η Ματσιντέ καταλαβαίνει πως κάτι δεν πάει καλά από την αντίδρασή της και καλεί τη Βιλντάν, η οποία αρχικά ισχυρίζεται πως δεν γνωρίζει το κοριτσάκι. Η Ματσιντέ τη στριμώχνει και τότε ομολογεί πως το κορίτσι είναι εγγονή ενός θείου της και πως οι γονείς της και ο παππούς της έχουν πεθάνει οπότε αναγκάστηκε να τη φέρει στην έπαυλη. Η Ματσιντέ τη ρωτάει γιατί το παιδί ήταν στο κελάρι και όχι στο δωμάτιό της αλλά η Βιλντάν δίνει και γι' αυτό μια απάντηση. Οταν η Ματσιντέ ακούει το όνομα της μικρής επηρεάζεται, αλλά δεν καταλαβαίνει πως αυτή είναι η Ελίφ που αναζητά. Η Ματσιντέ ζητάει από τη Γιλντίζ και τη Ρεϊχάν να φροντίσουν την Ελίφ επειδή δεν εμπιστεύεται τη Βιλντάν και τους ανακοινώνει πως θα μείνει μαζί τους.

Μία εξέλιξη - σοκ επίσης, πρόκειται να δούμε στα νέα επεισόδια της αγαπημένης ξένης σειράς του Star, καθώς ο Ταρίκ θα γοητευτεί ιδιαιτέρως από μία γυναίκα που μπαίνει στη ζωή του και δε θα διστάζει να απατήσει τη Χουμεϊρά.

Elif Ταρίκ θάνατος

Ο Κερέμ και η Χουμεϊρά ενημερώνονται για τις εξελίξεις, αλλά ο μεν πρώτος συμφωνεί, ενώ η δεύτερη διαφωνεί με το να κρατήσουν το παιδί. Η Βιλντάν λιποθυμάει από το σοκ στο δωμάτιό της και η Ελίφ τη βοηθάει, αλλά εκείνη αρχίζει να της φωνάζει: «Θα με σκοτώσει ο Ταρίκ όταν το μάθει! Πρέπει να φύγω, πρέπει να γλιτώσω! Ποια είσαι και είσαι τόσο σημαντική;». Η Ρεϊχάν δίνει στη Βιλντάν το φάρμακό της αλλά εκείνη της βάζει τις φωνές επειδή πήρε την Ελίφ από το κελάρι.

Η Ελίφ πρώτη φορά μιλάει στον Κερέμ!

Η Ρεϊχάν ακούει αργά το βράδυ έναν θόρυβο στην κουζίνα και νομίζει πως είναι κλέφτης. Κρύβεται και τον χτυπάει με ένα τηγάνι στο κεφάλι αλλά είναι ο Κερέμ, ο οποίος θυμώνει και η κοπέλα νιώθει απαίσια. Η Ματσιντέ ρωτάει τη Γιλντίζ σχετικά με τη Ρεϊχάν επειδή την είδε να διαβάζει και εκείνη της εξηγεί πως η Ρεϊχάν δεν είναι η κοπέλα που αρχικά περίμεναν και της λέει την ιστορία.

Ο Κερέμ ξυπνάει με ένα καρούμπαλο στο κεφάλι του και λέει πως χτύπησε κατά λάθος στην πόρτα προστατεύοντας τη Ρεϊχάν. Η Τζουλιντέ αποφασίζει να πουλήσει κάτι κοσμήματα που έχει για να πάρει λίγα χρήματα. Ομως καθώς επιστρέφει σπίτι της ένας κλέφτης της αρπάζει την τσάντα. Ο Σαφάκ βλέπει τη σκηνή, τρέχει από πίσω του και καταφέρνει να πάρει πίσω την τσάντα της. Ο Εμιρχάν πηγαίνει πάλι να παίξει με την Ιντζί. Η Ρεϊχάν πηγαίνει φαγητό στην Ελίφ και η Βιλντάν τη διώχνει. Ομως η Γιλντίζ επεμβαίνει και παίρνει το μικρό παιδί από το δωμάτιο για να το ταΐσει. Ο Κερέμ βλέπει την Ελίφ και εκείνη πρώτη φορά μιλάει σε κάποιον στο σπίτι. Η Ρεϊχάν τρελαίνεται από τη χαρά της όταν την ακούει.

Ο Κερέμ κάνει ένα αστείο στη Ρεϊχάν και εκείνη παρεξηγείται, αλλά εκείνος γοητεύεται από την αθωότητα και την αγνή ομορφιά της. Η Ματσιντέ επιμένει ο Κερέμ να αναλάβει την επιχείρηση και του προτείνει να πάει τώρα που λείπει και ο Ταρίκ. Στην εταιρεία ο Γιουνούς δουλεύει και είναι πάλι νευρικός και σκυθρωπός. Οι γραμματείς τον φοβούνται και μια νέα υπάλληλος, η Μπιρτσέ, έρχεται για να εργαστεί στο γραφείο του χωρίς να ξέρει τι την περιμένει. Η Ματσιντέ ζητάει από τη Ρεϊχάν να πάει στο δωμάτιο της Βιλντάν και να της φέρει την Ελίφ. Η πρώτη συνάντηση της Μπιρτσέ με τον Γιουνούς είναι εκρηκτική.

Ο Ταρίκ βλέπει την Elif στο σαλόνι και απειλεί να σκοτώσει την Βιλντάν

Η Ρεϊχάν ενημερώνει τη Βιλντάν πως η Ματσιντέ θέλει να δει την Ελίφ και εκείνη φοβάται πως δεν θα μπορέσει να φύγει κρυφά τη νύχτα, όπως είχε αρχικά σχεδιάσει. Ο Ταρίκ έρχεται πιο νωρίς και βλέπει στο σαλόνι την Ελίφ, τη Βιλντάν και τη Ματσιντέ μαζί με την τελευταία να δίνει εντολή στη Βιλντάν να ετοιμάσει ένα νέο δωμάτιο για την Ελίφ. Η Βιλντάν έχει σοκαριστεί βλέποντας τον Ταρίκ. Η Ματσιντέ λέει στον Ταρίκ πως η Ελίφ είναι η κόρη του θείου της Βιλντάν. Ετσι εκείνος καταλαβαίνει πως η πεθερά του δεν γνωρίζει πως στην πραγματικότητα έχει μπροστά της την κόρη του Γιουσούφ.

Η Βιλντάν επιστρέφει με την Ελίφ στο δωμάτιό της και κλειδώνει. Ομως ο Ταρίκ εισβάλλει και την αρπάζει από τον λαιμό: «Θα σε σκοτώσω! Πώς άφησες να συμβεί αυτό;», της φωνάζει και εκείνη προσπαθεί να δικαιολογηθεί. Εκείνος επιμένει: «Εξαφανίσου! Μάζεψέ τα και φύγε! Πώς θα μπορέσω να σε εμπιστευτώ ξανά όταν τα κατέστρεψες όλα». Τότε εκείνη τον κάνει ακόμα πιο έξαλλο και του λέει: «Είναι κόρη σου, έτσι; Γι’ αυτό θέλεις να την προστατεύσεις». Εκείνος το αρνείται!

TAGS