"Φωτιά" το Στην υγεία μας ρε παιδιά (17/10): Ασλανίδου και 8 ακόμα τραγουδιστές στον Παπαδόπουλο

Θα χτυπήσουν κόκκινο τα νούμερα τηλεθέασης

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

O Σπύρος Παπαδόπουλος παρουσιάζει ένα αφιέρωμα στην ταλαντούχα ερμηνεύτρια Μελίνα Ασλανίδου το Σάββατο 17/10 στις 21.00 στον ΣΚΑΪ. Φιλοξενούμενοι στο πλατό του Στην Υγεία μας ρε παιδιά θα είναι και 8 ακόμα τραγουδιστές:

Χρήστος Νικολόπουλος, Γιώργος Θεοφάνους, Γλυκερία, Βασίλης Σκουλάς, Ματθαίος και Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης, Πέννυ Μπαλτατζή, Κώστας Αγέρης και Γιάννης Γρόσης.

Μελίνα Ασλανίδου στην υγεία μας ρε παιδιά καλεσμένοι σπύρου παπαδόπουλου Σάββατο 17/10

Στην παρέα θα βρίσκονται επίσης φίλοι, συνεργάτες και θαυμαστές της απολαμβάνοντας και διασκεδάζοντας με αυτό το εξαιρετικό αφιέρωμα. Ανάμεσά τους οι: Ηλίας Μπενέτος, Άλκης Κούρκουλος, Λάκης Γαβαλάς, Γιώργος Αγγελόπουλος, Σοφία Βογιατζάκη, Σάννυ Μπαλτζή, Ράνια Κωστάκη, Μαρία Κωνσταντάκη, Κατερίνα Θεοχάρη, Βασίλης Γιακουμάρος, Τάσος Ντούγκας, Μαίρη Καρατζαφέρη και Ανδρέας Κωνσταντινίδης.

Ένα επεισόδιο γεμάτο με υπέροχες μελωδικές συνεργασίες, με τη σφραγίδα της Μελίνας Ασλανίδου, που αποδεικνύει γιατί είναι τόσο αγαπητή και δημοφιλής…

Δείτε τα νούμερα που έκανε το επεισόδιο του προηγούμενου Σαββάτου!

Ο κορωνοϊός "χτύπησε" και τον Σπύρο Παπαδόπουλο - Ραγδαίες αλλαγές στο στην Υγεία μας ρε παιδιά

Αρκετές θα είναι οι αλλαγές που θα γίνουν στην εκπομπή "Στην υγειά μας ρε παιδιά" του Σπύρου Παπαδόπουλο στον ΣΚΑΙ κι αυτό γιατί ο κορωνοϊός δεν αφήνει τίποτα ανεπηρέαστο!

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η αγαπημένη ψυχαγωγική εκπομπή του ΣΚΑΙ, η οποία παίζεται σε επανάληψη πρόκειται να ξεκινήσει το πρώτο Σάββατο του Οκτώβρη, δηλαδή στις 03 του μήνα. Ωστόσο, τίποτα δε θα είναι ίδιο με τις προηγούμενες εκπομπές.

Η πανδημία και η ανάγκη για μεγαλύτερη ασφάλεια σε μία εκπομπή με δεκάδες καλεσμένους, μουσικούς, χορευτές και γεμάτα τραπέζια φέρνει αλλαγές και μία εντελώς νέα εκπομπή θα βγει στον αέρα. Όπως θα δείτε, η διάταξη των τραπεζιών αλλάζει, το ίδιο γίνεται και... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr