Το απόλυτο χάος στην Elif - Ξεσκεπάζονται οι παρανομίες του Ταρίκ

Ραγδαίες εξελίξεις στο σημερινό 16/10 επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το απόλυτο χάος στην Elif - Ξεσκεπάζονται οι παρανομίες του Ταρίκ

Μπορεί στο χθεσινό επεισόδιο ο Ταρίκ να συγχωρέθηκε από την Χουμεϊρά, όμως σήμερα 16/10 θα βγουν στην φόρα πολλά πράγματα για τις παρανομίες που κάνει που θα τον επηρεάσουν πολύ! Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τι θα συμβεί στην Elif πριν παιχτεί στο STAR!

ELIF Επεισόδιο 695.

Η Παρλά και η Χουμεϊρά μαγειρεύουν και αντιμετωπίζουν προβλήματα. Η Ρεϊχάν προσφέρεται να βοηθήσει. Η Παρλά της ζητάει να πάει να αγοράσει ένα σπάνιο υλικό ώστε να μην είναι για αρκετή ώρα στα πόδια τους. Η Ρεϊχάν ψάχνει σε όλη την αγορά και τελικά το βρίσκει. Στην επιστροφή συναντάει τον Κερέμ με τη μηχανή και την παίρνει μαζί του.

Ο Κερέμ και η Ματσιντέ δεν ευχαριστιούνται το φαγητό, που ετοίμασαν η Χουμεϊρά και η Παρλά. Ο Ταρίκ αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και επαγγελματικές αναποδιές γιατί έχει πολλές παράνομες δοσοληψίες και συναλλαγές. Ο Γιουνούς τα βάζει με τη Ράνα και εκείνη δυσαρεστείται. Αντιλαμβάνεται όμως πως ο Ταρίκ κάτι σχεδιάζει. Η Ματσιντέ ζητάει από τη Γιλντίζ να της ετοιμάσει να φάει κάτι και να το σερβίρει κρυφά στο δωμάτιο της γιατί δεν της άρεσε καθόλου το φαγητό, που ετοίμασε η Παρλά. Το έχει “σκάσει” από το τραπέζι και δεν θέλει να την καταλάβουν. Μετά από άλλο ένα ξέσπασμα του Γιουνούς, η Μπιρτσέ σκέφτεται να πάει σε άλλη εταιρία να κάνει την πρακτική της…

Ο Ταρίκ σώζει την Elif στο επόμενο επεισόδιο της σειράς (19/10)

ELIF Επεισόδιο 696.

Η Ιντζί είναι μόνη της έξω από το μαγαζί όταν τη βλέπει ο Σαφάκ. Του λέει πως βαριέται γιατί δεν έχει κανέναν να παίξει και η Τουλάι έχει δουλειά και δεν μπορεί να την πάει στο πάρκο. Ο Σαφάκ την πηγαίνει να κάνει κούνια και ο Εμιρχάν τους βλέπει και πηγαίνει να παίξει μαζί τους. Ο Ταρίκ πηγαίνει να παίξει σε μια παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη και ξοδεύει πολλά χρήματα. Η Χουμεϊρά τον καλεί αλλά δεν της απαντάει και εκείνη ξεσπάει τα νεύρα της στην Ελίφ. Η Ματσιντέ δεν συμφωνεί με τον τρόπο που φέρεται η κόρη της αλλά κατανοεί όταν ο θυμός της οφείλεται στον Ταρίκ. Μιλάει μαζί της και της ζητάει να ηρεμήσει, σίγουρα ο Ταρίκ θα έχει πολλή δουλειά.

Η Ματσιντέ δεν συμπαθεί τον Ταρίκ και θυμώνει όταν κάνει την κόρη της δυστυχισμένη. Ο Ταρίκ χάνει τα χρήματά του στον τζόγο και μεθυσμένος προσπαθεί να επιστρέψει στο σπίτι του. Η Ρεϊχάν κάνει ερωτήσεις στην Ελίφ για το σχολείο και την προηγούμενη ζωή της αλλά εκείνη φοβάται να απαντήσει. Πιστεύει πως αν μιλήσει ο Ταρίκ θα τη σκοτώσει. Η Βιλντάν διακόπτει την κουβέντα της και παίρνει μαζί της την Ελίφ στον κήπο τη στιγμή που επιστρέφει με το αυτοκίνητο του μεθυσμένος ο Ταρίκ και κατευθύνεται ανεξέλεγκτα προς το μέρος τους. Η Βιλντάν κάνει στην άκρη αλλά η Ελίφ παγώνει στη θέα του αυτοκινήτου.

O Ταρίκ σταματάει το αυτοκίνητο λίγο πριν χτυπήσει την Ελίφ. Η Ελίφ τρέχει να κρυφτεί πίσω από τη Βιλντάν. Η Βιλντάν κατατριμαγμένη παίρνει την Ελίφ και πηγαίνουν στο δωμάτιο της. Ο Ταρίκ τις ακολουθεί και εισβάλλει στο δωμάτιο. Απειλεί τη Βιλντάν και την Ελίφ για άλλη μια φορά. Η Χουμεϊρά περιμένει τον Ταρίκ και όταν τον βλέπει σε αυτή την κατάσταση τπν ρωτάει γιατί ήπιε τόσο πολύ. Εκείνος της λέει πως ήπιε επειδή την είχε στεναχωρήσει και η Χουμεϊρά χαίρεται όταν ακούει αυτά τα λόγια. Η Βιλντάν δεν μπορεί να καταλάβει γιατί η Ελίφ είναι τόσο σημαντική για τον Ταρίκ.

Η Χουμεϊρά βοηθάει τον Ταρίκ να ξεμεθύσει. Εκείνος της δείχνει τα εισιτήρια για τις διακοπές τους και η Χουμεϊρά ενθουσιάζεται. Το επόμενο πρωί η Βιλντάν διατάζει την Ελίφ να μείνει στο δωμάτιο, υπενθυμίζοντας της την προηγούμενη βραδιά, που έζησε. Η Ελίφ είναι τρομοκρατημένη. Η Βιλντάν της λέει πως πρέπει να υπακούει τον Ταρίκ διαφορετικά θα τη σκοτώσει. Η Βιλντάν πηγαίνει στην κουζίνα και η Ρεϊχάν τη ρωτάει που είναι η Ελίφ. Η Βιλντάν της απαντάει πως κοιμάται αλλά η Ρεϊχάν δεν την πιστεύει. Ξέρει πως η Βιλντάν δεν φέρεται καλά στο μικρό κοριτσάκι..

TAGS