Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ήλιος: Αυτή είναι η δολοφόνος της Αγγελικής!

«Βόμβα»

Ήλιος: Αυτή είναι η δολοφόνος της Αγγελικής!
TV24 17.10.2020 16:05
Από Ελένη Ζουγανέλη

Το σκοτεινό παρελθόν της Αγγελικής έχει αρχίσει να ξεδιπλώνεται και από δω και στο εξής τίποτα δεν θα είναι ίδιο για τους πρωταγωνιστές. Η ώρα της αποκάλυψης του δολοφόνου στην σειρά Ήλιος πλησιάζει και το σοκ θα είναι μεγάλο.

Τα μεγάλα ποσά στον τραπεζικό λογαριασμό της Αγγελικής ήταν αρχή για να ξεκινήσει η έρευνα για τη δολοφονία της από νέα βάση και ο Δημήτρης με τη Λήδα να ανακαλύψουν ότι η νεαρή γυναίκα ήταν συνοδός πολυτελείας και προσέφερε τις ερωτικές της υπηρεσίες σε πλούσιους κυρίους.

Αυτή είναι η δολοφόνος της Αγγελικής στην σειρά Ήλιος

Η Λήδα ήταν η πρώτη που το έμαθε και τώρα μαζί με τον αστυνόμο προσπαθούν να βρουν ακόμη περισσότερα στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στη λύση του μυστηρίου. Οταν ανακαλύπτουν το ξενοδοχείο που πήγαινε η Αγγελική με τους πελάτες της και το επισκέπτονται, η Λήδα θυμάται ότι είχε δει την αδελφής της βγαίνει από αυτό το μέρος και να την περιμένει στο αυτοκίνητό της η Αννα, η φίλη της μητέρας της και συνέταιρος στο μαγαζί καλλυντικών. Θρήνος για την Μαριλένα Ράδου από τη νέα σειρά "Ήλιος" του ΑΝΤ1.

Αυτή την πληροφορία τη λέει στον Δημήτρη κι εκείνος αμέσως την καλεί για ανάκριση. Εκείνη στην αρχή δεν παραδέχεται ότι έχει κάποια σχέση με την όλη υπόθεση και προσπαθεί να βρει διάφορες δικαιολογίες για να υπεκφύγει από την κατάσταση. «Δεν θυμάμαι. Εχουν περάσει τόσα χρόνια», λέει. «Για θυμήσου καλύτερα. Δεν μπορεί να μη θυμάσαι. Περίμενες την Αγγελική έξω από το ξενοδοχείο. Υπάρχουν μάρτυρες», της επαναλαμβάνει. Μετά από μεγάλη πίεση, η Αννα σπάει και τα ομολογεί όλα.

Οι απειλές και ο εκφοβισμός

Η Αγγελική ζητούσε χρήματα από τους γονείς της για να αποκτήσει αυτά που ήθελε. Εκείνοι της αρνιόντουσαν και τότε η κοπέλα απευθύνθηκε στην Αννα που την οδήγησε σε αυτά τα σκοτεινά μονοπάτια. Ομως, κάποια στιγμή η Αγγελική ήθελε να σταματήσει να εκδίδεται. Αλλωστε είχε πιάσει το μεγάλο... κελεπούρι, τον Φίλιππο, που θα της εξασφάλιζε ό,τι ήθελε. Η Αννα, όμως, δεν ήταν διατεθειμένη να την αφήσει τόσο εύκολα να φύγει. Τότε η Αγγελική την απείλησε ότι θα τα πει όλα στους γονείς της. Η γυναίκα δεν μπορούσε να το διακινδυνεύσει. Προκειμένου να τη φοβίσει της έριξε δηλητήριο. Δεν ήθελε να τη σκοτώσει αλλά να την προειδοποιήσει ότι δεν μπορεί να ξεφύγει τόσο εύκολα όσο νόμιζε. Ομως τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα υπολόγιζε καθώς η Αγγελική πέθανε. Και τότε εκείνη, προκειμένου να αποπροσανατολίσει τις έρευνες και να εξαφανίσει κάθε ίχνος υποψίας που θα την συνέδεε με τον θάνατο της Αγγελικής, έριξε το πτώμα της στη θάλασσα για να φανεί ως αυτοκτονία.

Από το περιοδικό Tv24

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Συναγερμός με την σειρά Ήλιος στον ΑΝΤ1 - Τι συνέβη κι έχουν αναστατωθεί όλοι

Τηλεθέαση 13/10: Άναυδοι στον ΑΝΤ1 με τα νούμερα του Παρουσιάστε

Share