Ευχάριστες εξελίξεις στις 8 Λέξεις - Έγινε γνωστή η εγκυμοσύνη της...

Αποκλειστικό!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ευχάριστες εξελίξεις στις 8 Λέξεις - Έγινε γνωστή η εγκυμοσύνη της...

Ευχάριστες θα είναι οι νέες εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά, 8 Λέξεις. Στα επόμενα επεισόδια θα γίνει γνωστή μια εγκυμοσύνη, η οποία θα σκάσει σαν «βόμβα».

Η Αλίκη, παρότι ερωτευμένη με τον Εκτoρα, δείχνει να θέλει πολύ δρόμο ακόμα για να μπορέσει να σταθεί στα πόδια της και να προχωρήσει με πιο σταθερά βήματα σε αυτή τη σχέση. Από την άλλη, ο Εκτορας συνεχίζει να κάνει υπομονή, μέχρι που ένα απρόσμενο γεγονός έρχεται να ταράξει την ήδη εύθραυστη σχέση τους.

Η εγκυμοσύνη της Αλίκης στις 8 Λέξεις γίνεται γνωστή

Η Αλίκη δείχνει να μην αισθάνεται καλά και μετά από κάποιες μέρες ανακαλύπτει ότι περιμένει παιδί. Χωρίς περιστροφές το ανακοινώνει στον Εκτορα: «Θέλω να σου πω κάτι που δεν ξέρω πώς θα το πάρεις», αρχίζει δειλά. Ο Εκτορας ανησυχεί στην αρχή αλλά μετά ακούει με πολλή χαρά: «Είμαι έγκυος». Η Αλίκη του λέει τα νέα μαζεμένη και με κατεβασμένο κεφάλι, αντίθετα με τον Εκτορα που δεν μπορεί να το πιστέψει.

Ωστόσο, τραγικές θα είναι οι εξελίξεις για τον Φοίβο, ο οποίος μπαίνει στην φυλακή, ενώ η Κατερίνα θα αυτοκτονήσει.

8 Λέξεις Αλίκη εγκυμοσύνη

Τα νέα της εγκυμοσύνης τον γεμίζουν χαρά, κάτι όμως που ενοχλεί την Αλίκη, η οποία δεν μπορεί να συμμεριστεί τον ενθουσιασμό του: «Εκτορα σε παρακαλώ. Ξέρεις ότι αυτό θα ήταν δύσκολο για μένα, για μας. Εμείς καλά-καλά δεν μπορούμε να είμαστε κανονικό ζευγάρι. Εγώ ακόμα δεν μπορώ να βρω τον εαυτό μου και θα φέρω στον κόσμο ένα παιδί; Σκέψου το λίγο», του επισημαίνει, αλλά ο Εκτορας δείχνει να θέλει αυτό το παιδί και να μην καταλαβαίνει τους προβληματισμούς της Αλίκης.

Ωστόσο η κοπέλα έχει πάρει τις αποφάσεις της και λίγο μετά επικοινωνεί με την Ερση: «Σε παρακαλώ, θέλω να με βοηθήσεις. Χρειάζομαι χρήματα», της λέει. Φυσικά η Ερση τη ρωτάει τι έχει γίνει: «Αλίκη, με τρομάζεις. Πού είναι ο Εκτορας; Χωρίσατε; Συμβαίνει κάτι σοβαρό;», αναρωτιέται και η Αλίκη της ομολογεί όλη την αλήθεια: «Είμαι έγκυος και χρειάζομαι χρήματα να κάνω έκτρωση. Ο Εκτορας δεν συμφωνεί και θέλω να το κάνω μόνη μου, κρυφά, χωρίς να το μάθει. Σε παρακαλώ, θα σου τα επιστρέψω σύντομα», της υπόσχεται. Ο Εκτορας, στενοχωρημένος με τις εξελίξεις, προσπαθεί με κάθε τρόπο να πείσει την Αλίκη να κρατήσει το παιδί, αλλά εκείνη παραμένει αρνητική. Ετσι το ζευγάρι αντί να έρθει πιο κοντά, μπαίνει σε καινούριες περιπέτειες. Βέβαια, στις 8 Λέξεις έχουμε και έναν χωρισμό σοκ.

EYA & NIKHΦΟΡΟΣ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

Μετά από πολλές περιπέτειες, τελικά φτάνει η ώρα που η Εύα και ο Νικηφόρος επιτέλους παντρεύονται. Το ζευγάρι, χαρούμενο, απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας μετά από πολύ καιρό. Ωστόσο η Εύα μετά από λίγες μέρες ζητάει από τον Νικηφόρο να δεχτεί την Ολυμπία στο σπίτι τους: «Νικηφόρε μου, το είδες και μόνος σου, η Ολυμπία έχει αλλάξει, έχει μετανιώσει για όλα. Γιατί να μην έρθει να μείνει μαζί μας; Πόσο θα μένει με τον πατέρα της; Δεν γίνεται, πρέπει να είναι μαζί μου», τον παρακαλεί, αλλά εκείνος της το ξεκόβει: «Εύα μου, σου το είπα και την άλλη φορά. Δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει εδώ η Ολυμπία. Δεν ξέρω αργότερα, αλλά τώρα το αποκλείω», της λέει, ρίχνοντας την Εύα σε μεγάλη θλίψη.