Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας καταρρέει μπροστά στον Μιλτιάδη - Ένα βήμα πριν το θάνατο

Σοκ στο Διαφάνι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας καταρρέει μπροστά στον Μιλτιάδη - Ένα βήμα πριν το θάνατο

Σοκαριστικά είναι τα νέα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες, με τον Δούκα να βρίσκεται ένα βήμα πριν το θάνατο. Θα τον δούμε να καταρρέει μπροστά στον Μιλτιάδη.

Το άγχος και ο φόβος για το μέλλον προκαλούν στον Δούκα καρδιακή προσβολή τη στιγμή που επιστρέφει στο Διαφάνι. Την ίδια ώρα η Ελένη ζει τον δικό της Γολγοθά, καθώς μένει έγκυος από τον βιαστή της, τον Βόσκαρη! Διαβάστε αποκλειστικά στο TiVi Σίριαλ όσα θα συμβούν στα νέα επεισόδια πριν παιχτούν στην τηλεόραση.

Όταν ο Δούκας Σεβαστός αποφάσισε να εξαφανιστεί για να γλιτώσει τη σύλληψη λόγω των παράνομων ενεργειών που έκανε με τη βιομηχανική ζώνη, δεν είχε φανταστεί ότι όλο αυτό θα διαρκούσε παραπάνω από μερικές εβδομάδες ή έστω μερικούς μήνες.

Έχουν περάσει έξι χρόνια και εκείνος συνεχίζει να κρύβεται σ’ ένα χαμόσπιτο, ζώντας απομονωμένος απ’ όλους, όταν μαθαίνει πως ο Σταματέλος θα γίνει υπουργός κι έτσι θα ανοίξει ο δρόμος για την αθώωσή του! Αυτό τον εμψυχώνει και ετοιμάζει βήμα-βήμα την επιστροφή του στο Διαφάνι, αλλά και την εκδίκησή του σε όσους τον πρόδωσαν. Ομως τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα υπολόγιζε καθώς ο Σταματέλος τον αποφεύγει και δεν δείχνει πρόθυμος να τον βοηθήσει. Εξαλλος, αναθέτει στον Κωνσταντή να τον συνετίσει. Και πράγματι, εκείνος τον εκβιάζει για να αθωώσει τον Δούκα, ενώ ο Νικηφόρος βλέποντας πως πλησιάζει η ώρα της επιστροφής του πατέρα του, κάνει προσπάθεια να το αποτρέψει.

Επίσης, πριν λίγες ημέρες είδαμε τον θάνατο του Κλεομένη, ωστόσο μήπως έχουμε ανατροπή και είναι ζωντανός;

Παράλληλα η έλευση του νέου εισαγγελέα στο Διαφάνι έχει προκαλέσει ανησυχία στο σπίτι των Σεβαστών, αλλά και στον ίδιο τον Δούκα, καθώς οι δύο άντρες έχουν από το παρελθόν μεγάλη κόντρα! Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Προύσαλης παρασύρεται από τον ενθουσιασμό του Αγγελου και οργανώνουν σχέδιο εντοπισμού του Δούκα, αλλά και ο Νικηφόρος αποφασίζει να αναλάβει δράση και ν’ ακολουθήσει τον Κωνσταντή για να βρει την κρυψώνα του πατέρα του.

Άγριες Μέλισσες θάνατος Δούκα

Για αυτό το λόγο στις Άγριες Μέλισσες ο Δούκας καταρρέει στον Μιλτιάδη και είναι ένα βήμα πριν το θάνατο

Την ίδια ώρα, όλη αυτή η πίεση και το άγχος προκαλούν στον Δούκα έντονους πόνους στο στήθος του. Δυσκολεύεται να ανασάνει και προσπαθεί να κρατηθεί δυνατός! Η καρδιά του έχει γίνει εύθραυστη όλα αυτά τα χρόνια που ζει στον απομόνωση και μην αντέχοντας άλλο τον πόνο που νιώθει, αποφασίζει να επιστρέψει στο χωριό για βοήθεια, παρά τους κινδύνους που κρύβει μια τέτοια κίνηση! Καθώς φτάνει εκεί συναντάει στον δρόμο του τον Μιλτιάδη, ο οποίος έχει βγει από το ψυχιατρείο! Τα δύο αδέλφια είναι ξανά απέναντι και το μίσος τους δεν έχει σβήσει καθόλου! Εκείνη τη στιγμή ο Δούκας καταρρέει από καρδιακή προσβολή.