Elif: Εκτός ορίων ξανά ο Ταρίκ - Κινδυνεύει στα χέρια του η...

Άσχημες εξελίξεις σήμερα 20/10

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Elif: Εκτός ορίων ξανά ο Ταρίκ - Κινδυνεύει στα χέρια του η...

Χαμός ξανά στο σημερινό 20/10 επεισόδιο της Elif! Ο Ταρίκ θα βγει πάλι εκτός ορίων και θα απειλήσει την μικρή Ελίφ πως θα την σκοτώσει!

Τι θα γίνει στο σημερινό επεισόδιο της Elif

Τρίτη 20/10 - Επεισόδιο 697

Ο Ταρίκ και η Χουμεϊρά τα πάνε καλά και ο Ταρίκ της φέρεται όμορφα. Η Χουμεϊρά είναι πολύ ευχαριστημένη από τον άντρα της. Πηγαίνει στην κουζίνα και ζητάει από τη Γιλντίζ να ετοιμάσει στον Ταρίκ το αγαπημένο του πρωινό. Ο Ταρίκ λαμβάνει μήνυμα από τον Ζαφέρ, ο οποίος του υπενθυμίζει πως πρέπει να βρει τα χρήματα για τη νέα κερδοφόρα δουλειά του. Η Ζουλιντέ πηγαίνει να δώσει συνέντευξη για μια δουλειά και συναντά στον δρόμο τον Σαφάκ. Εκείνος της μιλάει τυπικά γιατί πιστεύει πως είναι παντρεμένη.

Η Λεμάν ψάχνει στο facebook να βρει νύφη για το γιο της από τις κόρες των φιλενάδων της. Της αρέσει μια κοπέλα και την καλεί για πρωινό. Η Χουμεϊρά ανακοινώνει στην οικογένεια τα σχέδια τους με τον Ταρίκ για να πάνε διακοπές. Η Ματσιντέ ξαφνιάζεται όταν το ακούει. Η Ρεϊχάν ετοιμάζει ένα παραδοσιακό φαγητό για την οικογένεια και αρέσει σε όλους. Η Ρεϊχάν σκέφτεται ακόμα τα υποτιμητικά λόγια του Κερέμ. Η Μπιρτσέ για άλλη μια φορά δέχεται την άρνηση του Γιουνούς. Η Ζουλιντέ πηγαίνει να ζητήσει δουλειά από τον κύριο Λουτφού, που ο γιος του είναι μαθητής του Σαφάκ αλλά για άλλη μια φορά απογοητεύεται, που δεν καταφέρνει να προσληφθεί. Ο Εμιρχάν κόβει το δάχτυλο του και πηγαίνει να βρει την Ιντζί για να τον βοηθήσει. Στο δρόμο συναντάει τον Σαφάκ και εκείνος τον πηγαίνει στο φαρμακείο.

Ο Ταρίκ λέει στη Χουμεϊρά πως θέλει να αγοράσει γη αλλά χρειάζεται χρήματα. Η Χουμεϊρά του προτείνει να χρησιμοποιήσει χρήματα της εταιρίας αλλά εκείνος θέλει να χρησιμοποιήσει τα δικά της χρήματα. Οι προθέσεις του πια είναι ξεκάθαρες, χρειάζεται χρήματα και ο λογαριασμός της Χουμεϊρά είναι η λύση. Η Χουμεϊρά κάνει μερικές ερωτήσεις για την επένδυση και ο Ταρίκ θυμώνει. Κατηγορεί τη Χουμεϊρά για έλλειψη εμπιστοσύνης και φεύγει. Βλέπει την Ελίφ στον κήπο, την αρπάζει, την πηγαίνει στο γκαράζ και την απειλεί. Ο Μουστάφα περνάει από έξω και μπαίνει στο γκαράζ όταν ακούει μια κραυγή. Ο Ταρίκ προλαβαίνει να κρύψει την Ελίφ.

Elif: Ο Ταρίκ προσπαθεί να σκοτώσει την... - Σούπερ αποκλειστικό

Ο Ταρίκ φοβάται το δέσιμο της Ρεϊχάν και της Ελίφ και ανησυχεί ότι η αλήθεια βγει στο φως. Ετσι ζητάει από τη Βιλντάν να βρει τρόπο να την ξεφορτωθούν. Παράλληλα, σε κάθε ευκαιρία, δεν διστάζουν να φοβίζουν ακόμα περισσότερο την Ελίφ.

Ο Ταρίκ πηγαίνει να παίξει σε μια παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη και ξοδεύει πολλά χρήματα, ενώ πίνει και μεθάει! Η Χουμεϊρά τον καλεί αλλά δεν της απαντάει και εκείνη ξεσπάει τα νεύρα της στη Ρεϊχάν «Πάρε την Ελίφ από μπροστά μου! Ας πάει να παίξει, να ασχοληθεί με κάτι, αλλά μην κυκλοφορεί όλη την ώρα μπροστά μου». Η Ματσιντέ δεν συμφωνεί με τον τρόπο που φέρεται η κόρη της αλλά κατανοεί ότι ο θυμός της οφείλεται στον Ταρίκ και προσπαθεί να την ηρεμήσει: «Ισως έχει δουλειά, μην το κάνεις αυτό στον εαυτό σου! Σταμάτα να τον παίρνεις συνέχεια τηλέφωνο».

Η Ρεϊχάν κάνει ερωτήσεις στην Ελίφ για το σχολείο και την προηγούμενη ζωή της αλλά εκείνη φοβάται να απαντήσει. Πιστεύει πως αν μιλήσει, ο Ταρίκ θα τη σκοτώσει. Η Βιλντάν διακόπτει την κουβέντα της και παίρνει μαζί της την Ελίφ στον κήπο τη στιγμή που επιστρέφει με το αυτοκίνητό του μεθυσμένος ο Ταρίκ και κατευθύνεται ανεξέλεγκτα προς το μέρος τους. Η Βιλντάν κάνει στην άκρη, αλλά η Ελίφ παγώνει στη θέα του αυτοκινήτου και ο Ταρίκ σταματάει το αυτοκίνητο λίγο πριν χτυπήσει τη μικρή, η οποία τρέχει να κρυφτεί πίσω από τη Βιλντάν. Και οι δύο είναι τρομαγμένες και πάνε στο δωμάτιο της Βιλντάν, όπου ο Ταρίκ εισβάλει και απειλεί ξανά! Η Χουμεϊρά περιμένει τον Ταρίκ και όταν τον βλέπει σε αυτή την κατάσταση τον ρωτάει γιατί ήπιε τόσο πολύ κι εκείνος της απαντά: «Γιατί σε στενοχώρησα με τη συμπεριφορά μου». Η Βιλντάν χαίρεται όταν ακούει αυτά τα λόγια, όμως δεν μπορεί να καταλάβει γιατί η Ελίφ είναι τόσο σημαντική για τον Ταρίκ. Η Χουμεϊρά διώχνει με τις κλωτσιές της Ελιφ.

Elif Ταρίκ Ελίφ

Η Χουμεϊρά βοηθάει τον Ταρίκ να ξεμεθύσει και εκείνος της δείχνει τα εισιτήρια για τις διακοπές τους. Η Χουμεϊρά ενθουσιάζεται: «Είσαι ο καλύτερος σύζυγος του κόσμου», του λέει. Το επόμενο πρωί η Βιλντάν διατάζει την Ελίφ να μείνει στο δωμάτιο, υπενθυμίζοντάς της πως πρέπει να υπακούει τον Ταρίκ διαφορετικά θα τη σκοτώσει. Η Βιλντάν πηγαίνει στην κουζίνα και η Ρεϊχάν τη ρωτάει πού είναι η Ελίφ. Η Βιλντάν της απαντάει πως κοιμάται αλλά η Ρεϊχάν δεν την πιστεύει, αφού ξέρει πως δεν φέρεται καλά στο μικρό κοριτσάκι.

Elif - Ο Ταρίκ κλείνει την Ελίφ στο πορτμπαγκάζ

Ο Ταρίκ και η Χουμεϊρά τα πάνε καλά. Η Χουμεϊρά είναι πολύ ευχαριστημένη από τον άντρα της. Πηγαίνει στην κουζίνα και ζητάει από τη Γιλντίζ να ετοιμάσει στον άντρα της το αγαπημένο του πρωινό. Ο Ταρίκ λαμβάνει μήνυμα από τον Ζαφέρ, ο οποίος του υπενθυμίζει πως πρέπει να βρει τα χρήματα για τη νέα κερδοφόρα δουλειά. Η Ζουλιντέ πηγαίνει να δώσει συνέντευξη για μια δουλειά και συναντά στον δρόμο τον Σαφάκ. Η Λεμάν ψάχνει στο Facebook να βρει νύφη για τον γιο της από τις κόρες των φιλενάδων της.

Η Χουμεϊρά ανακοινώνει στην οικογένεια τα σχέδιά τους με τον Ταρίκ για να πάνε διακοπές και η Ματσιντέ ξαφνιάζεται όταν το ακούει. Η Ρεϊχάν ετοιμάζει ένα παραδοσιακό φαγητό για την οικογένεια και αρέσει σε όλους. Η Ζουλιντέ πηγαίνει να ζητήσει δουλειά από τον κύριο Λουτφού, που ο γιος του είναι μαθητής του Σαφάκ, αλλά για άλλη μια φορά απογοητεύεται που δεν καταφέρνει να προσληφθεί. Ο Ταρίκ λέει στη Χουμεϊρά πως θέλει να αγοράσει γη αλλά χρειάζεται χρήματα. Η Χουμεϊρά του προτείνει να χρησιμοποιήσει χρήματα της εταιρείας αλλά εκείνος θέλει τα δικά της χρήματα. «Για ποιο λόγο θέλεις χρήματα δικά μου; Πάρε από την εταιρεία», του προτείνει και εκείνος θίγεται: «Δεν με εμπιστεύεσαι; Τι ερώτηση είναι αυτή;». Τότε εκείνη παραδέχεται: «Δεν σε έχω ρωτήσει ποτέ μέχρι σήμερα τι κάνεις τα χρήματα, φυσικά και σου έχω εμπιστοσύνη! Απλά ρώτησα».

Εκείνος φεύγει εκνευρισμένος! Στον κήπο βλέπει την Ελίφ, την αρπάζει, την πηγαίνει στο γκαράζ και την απειλεί. Ο Μουσταφά περνάει απέξω και μπαίνει στο γκαράζ όταν ακούει μια κραυγή. Ο Ταρίκ προλαβαίνει να κρύψει την Ελίφ στο πορτμπαγκάζ. Η Ελίφ είναι... διαβάστε την συνέχεια εδώ!

TAGS