Ήλιος: Προβλήματα με την συμπεριφορά της Λήδας - Όσα θα δούμε σήμερα 21/10

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ήλιος: Προβλήματα με την συμπεριφορά της Λήδας - Όσα θα δούμε σήμερα 21/10

Νέες εξελίξεις έρχονται σήμερα 21/10 στην σειρά Ήλιος με την συμπεριφορά της Λήδας να φέρνει ταραχές. Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο;

Η ξαφνική και ανεξήγητη συμπεριφορά της Λήδας στο σπίτι του Φίλιππου, προκαλεί πολλά ερωτήματα. Η Αλίκη, θυμωμένη με τον άντρα της, τον κατηγορεί και του βάζει τελεσίγραφο να απομακρυνθεί απ’ την Λήδα.

Η Λήδα απ’ την άλλη, νιώθει πολύ δυσάρεστα. Στριμώχνεται απ’ την Αλίκη και δεν ξέρει πώς να δικαιολογήσει την συμπεριφορά της ούτε στον Πέτρο, ούτε στους γονείς της, αλλά ούτε και στον Δημήτρη που η στάση της απέναντί του τον έχει πληγώσει. Η Εύα απ’ την άλλη, με το θράσος της, ρίχνει λάδι στη φωτιά και τους κρατά όλους αναστατωμένους. Αυτή είναι και η δολοφόνος της Αγγελικής.

Η Μυρτώ έχει ξανά μια κρίση στο σχολείο και νιώθει πολύ δυσάρεστα που η τάξη της μαθαίνει για το πρόβλημα υγείας της. Το παρελθόν βγάζει συνεχώς κρυμμένα μυστικά και οι δυσάρεστες εκπλήξεις για τη ζωή της Αγγελικής δεν τελειώνουν, αποκαλύπτοντας ένα πρόσωπο που δε γνώριζε κανείς…

Αναταραχή στον Ήλιο (20/10) - Η Λήδα πέφτει σε παγίδα

Κανονική αναταραχή πρόκειται να προκαλέσουν οι σημερινές εξελίξεις (20/10) της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Ήλιος. Η Αλίκη θα οργανώσει ένα πάρτι συμφιλίωσης και η Λήδα θα πέσει άθελά της σε μία παγίδα που θα την εκθέσει.

Αυτά θα δούμε σήμερα (20/10) στον Ήλιο

Τρίτη 20 Οκτωβρίου - Ήλιος - Επεισόδιο 24

Ο Δημήτρης και ο Χρήστος αιφνιδιάζονται με την τροπή που παίρνουν τα πράγματα και η υπόθεση αρχίζει πάλι να τους οδηγεί σε αδιέξοδο. Ο Ισακίδης είναι πάντα ένα βήμα πιο μπροστά από την αστυνομία χωρίς να το ξέρει κανείς. Η Αθηνά διεκδικεί τον Δημήτρη, ενώ εκείνος είναι ακόμα ερωτευμένος με την Λήδα. Η Μυρτώ θα βοηθήσει να τα ξαναβρούν ο Δήμος και η Νίκη. Η Αλίκη θα μαζέψει και τις δυο οικογένειες σε ένα πάρτι συμφιλίωσης. Όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλά, αλλά η Λήδα θα τα ανατρέψει όλα άθελά της… Στη θλίψη βυθίστηκε και η Μαριλένα Ράδου από τη νέα σειρά "Ήλιος" του ΑΝΤ1

ΑΝΤ1: Άσχημα νέα για την σειρά Ήλιος

Άσχημα ποσοστά τηλεθέασης, άσχημα και τα νέα για τη νέα σειρά του ΑΝΤ1, Ήλιος, που το κοινό μέχρι στιγμής έδειχνε να της έχει ιδιαίτερη εκτίμηση.

Η συγκεκριμένη σειρά του ΑΝΤ1 σημείωνε μέχρι και εχθές 19/10 πολύ καλά νούμερα παρά το γεγονός πως βρίσκεται σε μια πολύ σκληρή ζώνη με πολύ δυνατό ανταγωνισμό.

Η Δευτέρα 19/10 ωστόσο φαίνεται ότι δεν πήγε και πολύ καλά αφού έπεσε στο δυναμικό κοινό στο 10,8%.

Prime time

  • ALPHA: Έλα στη θέση μου 15,3
  • ALPHA: Αγγελική 9,4
  • ΑΝΤ1: Ήλιος 10,8
  • ΑΝΤ1: Παρουσιάστε 15,2
  • ΑΝΤ1: Άγριες Μέλισσες 28,9
  • STAR: Greece Next Top Model 24,3
  • ΣΚΑΙ: 8 Λέξεις 10,5
  • Mega: Ευτυχισμένοι μαζί 6,8
  • OPEN: Λεωφόρος 4,8