Τραγωδία στο Έλα στη θέση μου σήμερα 22/10 - Η Σύλβια τυφλώνεται!

Εξέλιξη που ανατρέπει τα πάντα! Τι συνέβη ακριβώς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία στο Έλα στη θέση μου σήμερα 22/10 - Η Σύλβια τυφλώνεται!

Τραγικές στιγμές θα διαδραματιστούν σήμερα 22/10 στις τηλεοπτικές μας οθόνες μέσα από την συχνότητα του ALPHA αφού στην σειρά Έλα στη Θέση μου θα παρακολουθήσουμε ένα απίστευτο ατύχημα το οποίο θα αφήσει την Σύλβια τυφλή!

Διαβάστε παρακάτω τις εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Έλα στη θέση μου, Πέμπτη 22 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 29

Η Σύλβια παθαίνει ένα ατύχημα στο χημείο και χάνει την όραση της, την ώρα που ο Ζούβας προσπαθεί να μάθει τι μυστικά κρύβει η Θάλεια. Ο Βλάσης βρίσκεται πολύ πιο κοντά στα λεφτά του από όσο νομίζει και η Φλωρέτα απομακρύνεται όλο και περισσότερο από τον Λεωνίδα. Θα καταφέρει η Φαίη να αποδείξει ότι δεν κρύβεται πίσω από τη ληστεία ή θα βρεθεί ανάμεσα στους βασικούς υπόπτους;

Διαβάστε εδώ τι θα συμβεί στο αυριανό και τελευταίο επεισόδιο του Έλα στη Θέση μου γι'αυτή την εβδομάδα!

Έλα στη θέση μου: Όσα δεν ξέρετε για την Ανδρή Θεοδότου, την "Σύλβια" της αγαπημένης σειράς του ALPHA

Γεννήθηκε το 1976 στην Λευκωσία όπου και μεγάλωσε. Σε ηλικία 18 ετών μετακόμισε στην Αθήνα ξεκινώντας τις σπουδές της στην ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Παράλληλα αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική. Έτσι ξεκίνησε σπουδές θεάτρου στο Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν απ' όπου αποφοίτησε κάποια χρόνια μετά. Ακόμη παρακολούθησε μαθήματα θεάτρου και μιούζικαλ στο Τhe Ηertfortshire Τheater and Μusical School στο Λονδίνο.

Ξεκίνησε την καριέρα της ως ηθοποιός στο θέατρο ενώ ακόμη ήταν φοιτήτρια. Πιο συγκεκριμένα το 1997 έλαβε μέρος στην παράσταση «Μια συνάντηση κάπου αλλού» ενώ μία από τις πρώτες μεγάλες της δουλειές ως ηθοποιός ήταν τη σεζόν 2000-2001 όταν συμμετείχε στην παράσταση «Η δίαιτα του αστροναύτη» σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή στο Θέατρο Αλίκη. Το 2001, έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο συμμετέχοντας στο καστ της κωμικής σειράς «Νιρβάνα». Ακολούθησαν διάφορες συμμετοχές στο θέατρο ως ηθοποιός.

Τη σεζόν 2010-2011, ερμήνευσε το ρόλο της Κύπριας ψυχολόγου Ιωάννας Ιωάννου στην κωμική σειρά του Mega Channel «Η γενιά των 592 ευρώ». Το 2014, συμμετείχε σε επεισόδια των σειρών «Καλές δουλειές» και «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα». Το 2015, ανέλαβε την διασκευή των θεατρικών έργων «Το φάντασμα του Κάντερβιλ» και «Οι φανταστικές περιπέτειες του Βαρώνου Μυνχάουζεν».

Έγινε ιδιαίτερα γνωστή στο ευρύ κοινό τη σεζόν 2016-2017. Εκείνη την περίοδο ανέλαβε το ρόλο της Σύλβιας Σοφοκλέους στην καθημερινή κωμική σειρά του Alpha TV «Έλα στη θέση μου».Η παρουσία της στη σειρά συνεχίζεται μέχρι σήμερα για τέταρτη σεζόν. Από το 2018 μέχρι σήμερα υπογράφει ως σεναριογράφος την κυπριακή κωμική σειρά «Η Φαμίλια» που το 2019 απέσπασε παγκόσμια διάκριση στο διαγωνισμό International Format Awards 2019