Ενώπιος Ενωπίω: Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για το επεισόδιο του Χατζηνικολάου την Δευτέρα 26/10

Τι συμβαίνει;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ενώπιος Ενωπίω: Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για το επεισόδιο του Χατζηνικολάου την Δευτέρα 26/10

Ανακοίνωση ΑΝΤ1: Τη Δευτέρα 26/10 στις 23:30, ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχεται στο «Ενώπιος Ενωπίω» την Ελένη Γλύκατζη - Αρβελέρ.

Η Ελληνίδα Βυζαντινολόγος Ιστορικός μιλά για τα παιδικά της χρόνια και την ένταξή της στην Αντίσταση. Πώς βίωσε τα δύσκολα χρόνια της κατοχής και πώς απέφυγε τον θάνατο;

Οι σπουδές της, ο μεγάλος έρωτας της ζωής της και η ανάδειξή της στη θέση της πρώτης γυναίκας πρυτάνεως στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης. Τι λέει για την πανδημία του κορονοϊού και τι εκτιμά για την ελληνοτουρκική κρίση και τη μετατροπή της Αγιάς Σοφιάς σε τζαμί;

«Ενώπιος Ενωπίω», με την υπογραφή του Νίκου Χατζηνικολάου, κάθε Δευτέρα στις 23:30

Ενώπιος Ενωπίω καλεσμένη 26/10


#EnwpiosEnwpiw

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Κατερίνα Βάχλα

Διεύθυνση εκπομπής: Πρόδρομος Παπαηλιόπουλος

Υπεύθυνη αρχισυνταξίας: Μαρία Θεμελή

Υπεύθυνη καλεσμένων : Ευανθία Τασσοπούλου

Συντακτική ομάδα: Παρασκευή Γκόλτσιου - Γιώτα Δελέγκου

Ο Νίκος Χατζηνικολάου "καρφώνει" τον Χίο: «Ένας εισαγγελέας! Μαζέψτε τον!»

Για ακόμη μια φορά ο Νίκος Χατζηνικολάου "κάρφωσε" τον Στέφανο Χιό για ένα εξώφυλλο της εφημερίδας Μακελείο. «Ένας εισαγγελέας! Μαζέψτε τον!», έγραψε μεταξύ άλλων στο Twitter.

Κεντρικό θέμα, είναιη αποκλειστική συνέντευξη του Ηλία Κασιδιάρη, με τίτλο «Θα ξαναπάω φυλακή για την πατρίδα» και λεζάντα «Εξαπολύει ‘πυραύλους Εξοσέτ’ για Κούλη – Δένδια – Σαμαρά – πολιτικό σύστημα – ΜΜΕ», με αποτέλεσμα ο παρουσιαστής - δημοσιογράφος να βγει εκτός εαυτού.

«Ένας εισαγγελέας; Μαζέψτε τον! Ντροπή! Ποιοί τον καλύπτουν; Κύριε υπουργέ Δικαιοσύνης ποιοί καλύπτουν αυτόν τον αλήτη; Ποιοί του κάνουν πλάτες; Είναι αλήθεια ότι η γυναίκα του εργάζεται στην ΕΥΠ;», έγραψε σε μια σειρά από tweets ο Νίκος Χατζηνικολάου. Ωστόσο, συγκλονίζει ο Στέφανος Χίος μετά την επίθεση που δέχτηκε.

Νίκος Χατζηνικολάου έξαλλος με Στέφανο Χίο