Συγκλονίζει ο Στέφανος Χίος μετά την επίθεση - "Ήμουν προετοιμασμένος! Ζούσα με το φόβο..."

Μίλησε για τους υπαίτιους

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Συγκλονίζει ο Στέφανος Χίος μετά την επίθεση -

Ο Στέφανος Χίος μίλησε για την κατάσταση της υγείας του που προκλήθηκε ύστερα από τη δολοφονική επίθεση που πραγματοποιήθηκε εναντίον του και δεν διστάζει να στείλει ένα μήνυμα στους "εκτελεστές" του. Συγκλονίζει με τις δηλώσεις του μετά την επίθεση!

Αυτά και πολλά άλλα είπε σε συνέντευξη που παρέδωσε στην εφημερίδα "Espresso", ενώ ήταν αρκετά εκδηλωτικός, όπως τον έχουμε συνηθίσει. Δε δίστασε στιγμή να απαντήσει στα ερωτήματα, ενώ η ιστορία του γενικότερα, έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

Μεταξύ άλλων, στη συνέντευξη του ο Στέφανος Χίος δήλωσε "Ήμουν προετοιμασμένος. Ζούσα με το φόβο..." . Συγκλονίζει ο δημοσιογράφος.

Παρακάτω θα βρείτε όλα όσα εξέφρασε ο Στέφανος Χίος.

"Η υγεία μου είναι εξαιρετική. Ποτέ δεν ήμουν καλύτερα. Πήρα ανάσες στο ΚΑΤ, ξεκουράστηκα. Τα τελευταία τρία χρόνια δε κοιμόμουν σχεδόν καθόλου φυσιολογικά. Άλλοτε σε πολυθρόνες στο γραφείο άλλοτε στην πολυθρόνα του υπολογιστή στο σπίτι.

Ως νυχτερινός τύπος έψαχνα, ψάχνω και θα ψάχνω και παράλληλα κοιτούσα τις κάμερες του σπιτιού και του γραφείου. Αυτές τελικά με έσωσαν, αυτές πιθανόν να ξεψαχνίσουν την ιστορία.

Αυτή είναι η δουλειά μου, η έρευνα. Μετάνιωσα που δεν έχω σκύλο φύλακα. Νομίζω θα με είχε βγάλει από περιπέτειες. Δε θα τη σταματήσω ποτέ την έρευνα" είπε ο δημοσιογράφος.

στεφανος χιος  επιθεση συνεντευξη

Στη συνέχεια έκανε νύξη αναφορικά με την αστυνομική φύλαξη που είχε ζητήσει κατά καιρούς λόγω των απειλών που δεχόταν.

"Είχε ζητηθεί αστυνομική φύλαξη πάνω από πέντε φορές, Τα φαινόμενα ήταν πιεστικά, τα έβλεπα να έρχονται. Αρνήθηκαν. Ρίσκο τους, εγώ το δικό μου το πήρα.

Δικαίωμά τους και δικαίωμά μου τώρα να προχωρήσω αλλιώς και να διεκδικήσω νομικά ό,τι μου αναλογεί…. Για το χτύπημα ήμουν «προετοιμασμένος». Τους περίμενα. Είχα εκπαιδευτεί στον φόβο. Ζούσα με τον φόβο, Νίκησα τον φόβο"

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής περιγράφει τα όσα συνέβησαν εκείνο το παραλίγο "μοιραίο" βράδυ.

"Ήρθε από πίσω σαν σαϊτα. Με αιφνιδίασε παρά το γεγονός ότι τους είχα συνέχεια στο νου μου… Δεν τον είδα στον καθρέφτη. Το μπαμ πάνω σου και η πρώτη τρύπα είναι σαν να έχει γίνει ναυάγιο και πνίγεσαι.

Ένας κατακέφαλος που σου κατεβάζει την πίεση στο μηδέν. Κέρασμα θανάτου. Εάν συνέλθεις μπορείς να ζήσεις…. Πρόκειται για 5-10 δεύτερα επαφή με τον Άδη»

"Εάν δεν τον βρει η Αστυνομία θα τον βρω μόνος μου ή με παρέα.. Κρίμα που η Πολιτεία μου έχει αφαιρέσει την άδεια οπλοφορίας. Τον είχα στο μισό μέτρο, θα τον έκανα κομμάτια.

Εάν αυτός ο άνθρωπος είναι ζωντανός θα τον βρω. Για αυτούς που πλήρωσαν το συμβόλαιο θανάτου μου, τους ξέρω κάποιοι από αυτούς έχουν γίνει ήδη πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα μας"

Αίσιο υπήρξε το τέλος της περιπέτειας για τον Στέφανο Χίο!

Στέφανος Χίος: Οι κάμερες ασφαλείας "μαρτύρησαν" και τρίτο συνεργό! - Video

Η απόπειρα δολοφονίας του Στέφανου Χίου μονοπώλησε το ενδιαφέρον όλων τις τελευταίες ημέρες και πολλές εξελίξεις για την υπόθεση είδαν το φως της δημοσιότητας. Με βάση ένα νέο βίντεο - ντοκουμέντο που δημοσιεύτηκε φέρεται να υπήρχε και τρίτο άτομο που συνέργησε στην απόπειρας δολοφονίας του Στέφανου Χίου.

Ειδικότερα, το βίντεο το οποίο αναρτήθηκε, αν προσέξετε, δείχνει ένα άλλο άτομο να βρίσκεται στον τόπο του εγκλήματος και να έχει λάβει το ρόλο του τσιλιαδόρου, καθ ' όσο η απόπειρα δολοφονίας βρισκόταν εν ενεργεία.

Όλο και περισσότερες πληροφορίες γίνονται γνωστές με το χρόνο και αναδεικνύουν τη φρικαλεότητα της κατάστασης αλλά και το πόσο τυχερός στάθηκε ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος που παρά την οργανωμένη ενέδρα που στήθηκε εναντίον του, κατάφερε να βγει νικητής!

Αυτό είναι το βίντεο - ντοκουμέντο όπου οι κάμερες ασφαλείας "μαρτύρησαν" την ύπαρξη και τρίτου συνεργού!

Δείτε την οργισμένη απάντηση στον Νίκο Χατζηνικολάου - «Τουιτάρει από την πισίνα στην Εκάλη...»