Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Σοκ στις Άγριες Μέλισσες - Ο Δούκας στα χέρια της αστυνομίας

Σούπερ αποκλειστικό!

Σοκ στις Άγριες Μέλισσες - Ο Δούκας στα χέρια της αστυνομίας
TV24 24.10.2020 07:08
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Κανονικό σοκ προκαλούν οι εξελίξεις που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, καθώς σύμφωνα με το σούπερ αποκλειστικό που έχουμε για εσάς, ο Δούκας θα παραδοθεί και θα βρεθεί στα χέρια της αστυνομίας.

Ο καινούριος εισαγγελέας για την υπόθεση της βιομηχανικής ζώνης, Αλέξης Γραμματικός, επισκέπτεται με άγριες διαθέσεις το Διαφάνι και τα προβλήματα του εξαφανισμένου Δούκα κάθε άλλο παρά τελειώνουν. Την ίδια ώρα, ο Νικηφόρος αποφασίζει ν’ ακολουθήσει τον Κωνσταντή για να βρει την κρυψώνα του πατέρα του, ενώ ο Δούκας από την πίεση όσων συμβαίνουν έχει έντονους πόνους στο στήθος και πρώτη φορά νιώθει αδύναμος.

Ετσι παίρνει τη δύσκολη απόφαση να κατέβει στο χωριό για βοήθεια, παρά τον κίνδυνο να συλληφθεί. Και μπορεί ο Νικηφόρος να καταφέρνει να βρει την κρυψώνα του πατέρα του, ωστόσο ο Δούκας συναντάει στο Διαφάνι την Ασημίνα με τον μικρό Σέργιο και από τη συγκίνηση καταρρέει από καρδιακή προσβολή μπροστά τους.

Μέσα σε όλα βέβαια, στις Άγριες Μέλισσες επιστρέφει και ο Γιάννος ως φάντασμα για ακόμα μία φορά. Δείτε εδώ σε ποια σκηνή θα παρουσιαστεί!

Άγριες Μέλισσες Δούκας αστυνομία

Η Ασημίνα βρίσκεται σε δίλημμα για το αν θα τον σώσει όπως είχε κάνει στο παρελθόν και αποφασίζει παρά τα όσα έχει κάνει εκείνος, να μη χάσει την ανθρωπιά της και σπεύδει να τον συνεφέρει. Στη συνέχεια με τη βοήθεια του Κωνσταντή τον μεταφέρουν στο σπίτι και σύντομα συνέρχεται. Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα ζουν τη δική τους αγωνία με την επικείμενη σύλληψη του Δούκα, ενώ η κατάσταση στο σπίτι των Σεβαστών με την εμφάνιση του Δούκα είναι πιεστική για όλους.

Ομως εκείνος παίρνει τη γενναία απόφαση να παραδοθεί: «Θα πάω να παραδοθώ! Δεν γίνεται να κρύβομαι μια ζωή», λέει στον Κωνσταντή και εκείνος αντιδράει: «Τι λες πατέρα; Αυτό είναι τρέλα που σκέφτεσαι να κάνεις».

Με αυτόν τον τρόπο αποφασίζει να παραδοθεί στην αστυνομία ο Δούκας στις Άγριες Μέλισσες

Ομως ο Δούκας επιμένει: «Θα το κάνω και θα γλιτώσω! Εχω τον τρόπο μου να γλιτώσω». Ετσι την επόμενη μέρα πάει στον Γραμματικό για να παραδοθεί και εκεί βρίσκεται στο έλεος του εισαγγελέα που αλλάζει τη συμφωνία και του ζητάει ανταλλάγματα για να τον αθωώσει.

Ο Δούκας δέχεται και επιστρέφει στο σπίτι του σε κατ’ οίκον περιορισμό, μέχρι να πραγματοποιηθούν οι όροι του εισαγγελέα. Το σπίτι των Σεβαστών βάζει τα γιορτινά του εκτός από τον Νικηφόρο και το υπόλοιπο Διαφάνι που ανησυχεί γι’ αυτή την επιστροφή.

Από τη Γιάννα Παπανικολάου για το Tivi ΣΙΡΙΑΛΙ

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αυτός είναι ο ηθοποιός που αποκάλυψε πως δεν θα ξανά συμμετείχε στις Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Η μεγάλη αποκάλυψη της Δροσώς!

Share