Σοκ στην Elif - Το σχέδιο της Χουμεϊρά θα φέρει τα πάνω κάτω

Οι εξελίξεις της εβδομάδας (26-30/10)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σοκ στην Elif - Το σχέδιο της Χουμεϊρά θα φέρει τα πάνω κάτω

Κανονικό σοκ προκαλούν οι εξελίξεις από τα επεισόδια που πρόκειται να δούμε αυτή την εβδομάδα (26-30/10) στην επιτυχημένη σειρά του Star, Elif. Η Χουμεϊρά έχει ένα πολύ βρώμικο σχέδιο στο μυαλό της και μόλις το υλοποιήσει θα φέρει τα πάνω κάτω στο σπίτι.

Αυτά θα δούμε αυτή την εβδομάδα (26-30/10) στην Elif

Δείτε εδώ και το αποκλειστικό ρεπορτάζ μας για το νέο ζευγάρι που υπάρχει στην Elif.

ELIF Επεισόδιο 701

Η Χουμεϊρά λέει στον Ταρίκ πως συμφωνεί μαζί του για το θέμα της Ελίφ γιατί πριν από λίγο η Ματσιντέ συμπεριφερόταν στην Ελίφ σαν να ήταν δική της εγγονή. Η Χουμεϊρά έχει πέσει στην παγίδα του Ταρίκ. Ο Ταρίκ πηγαίνει στο σαλόνι και βλέπει την πεθερά του με την Ελίφ. Ζητάει να μιλήσει στη Ματσιντέ. Η Ρεϊχάν πηγαίνει την Ελίφ στην κουζίνα. Ο Ταρίκ θέτει σε εφαρμογή το δεύτερο μέρος του σχεδίου του και εξηγεί στη Ματσιντέ πως νιώθει η Χουμεϊρά.

Η Χουμεϊρά νιώθει ευάλωτη στο θέμα παιδί και το να φέρεται εκείνη τόσο καλά στην Ελίφ έχει αρνητικό αντίκτυπο στην κόρη της. Στην κουζίνα η Βιλντάν φέρεται καλά την Ελίφ, τη Γιλντίζ και τη Ρεϊχάν. Η Ρεϊχάν πρέπει να πάει για ψώνια και η Βιλντάν της προτείνει χαρούμενη να πάρει και την Ελίφ μαζί της αν θέλει. Η Γιλντίζ παραξενεύεται από την τόσο μεγάλη αλλαγή της. Η Βιλντάν θέλει να μείνει μόνη της στην κουζίνα.

Ο Ταρίκ προσπαθεί να επηρεάσει τη Ματσιντέ και της λέει πως μπορεί να στείλει την Ελίφ σε ένα από τα ιδρύματά της για άπορα παιδιά. Προσπαθεί να δηλητηριάσει το μυαλό της. Αν και η Ματσιντέ είναι μια σοφή γυναίκα, ο Ταρίκ ξέρει καλά πως να χειρίζεται τους ανθρώπους. Η Βιλντάν λέει ψέματα στη Γιλντίζ πως τη θέλει η Ματσιντέ για να μείνει μόνη στην κουζίνα. Έχει τώρα το χρόνο, που χρειάζεται και ρίχνει κάτι στο γλυκό, που ετοιμάζουν, για να χαλάσει τη γεύση του.

Elif 26-30/10

Η Βιλντάν ενημερώνει τον Ταρίκ πως σε λίγες μέρες η Ρεϊχάν θα έχει φύγει από το σπίτι. Οι καλεσμένες της Ματσιντέ φτάνουν και όλα πηγαίνουν καλά στο δείπνο μέχρι τη στιγμή, που έρχεται το επιδόρπιο. Όλοι δείχνουν τη δυσαρέσκειά τους και η Ματσιντέ μαλώνει τη Ρεϊχάν για το κακό αποτέλεσμα. Η κοπέλα νιώθει απαίσια και η Βιλντάν χαίρεται, το σχέδιο της είχε επιτυχία. Τώρα περιμένει την απόφαση της Ματσιντέ γιατί είναι σίγουρη πως θα την απολύσει.

Οι καλεσμένοι φεύγουν και η Ματσιντέ νιώθει άσχημα επειδή δεν έφαγαν καλά. Ζητάει να δει τη Ρεϊχάν και η νεαρή κοπέλα τρομοκρατείται. Στην κουζίνα η Βιλντάν αμφισβητεί τις μαγειρικές ικανότητες της Ρεϊχάν και η Γιλντίζ της ζητάει να σταματήσει να συζητάει για το θέμα. Η Βιλντάν περιμένει την απόφαση της Ματσιντέ για τη Ρεϊχάν…

ELIF Επεισόδιο 702

Η Ρεϊχάν είναι μαζί με τη Ματσιντέ και της λέει πως δεν ξέρει τι συνέβη με το γλυκό. Η Ματσιντέ τη συμβουλεύει και της λέει πως την επόμενη φορά καλό θα είναι πριν σερβίρει κάτι να το δοκιμάζει. Η Ρεϊχάν κλαίει και δεν μπορεί να καταλάβει πως χάλασε το γλυκό της. Θέλει να παραιτηθεί επειδή πιστεύει πως απογοήτευσε τη Ματσιντέ. Η Ματσιντέ της ζητάει να ξεχάσει ότι έγινε και συμπληρώνει πως οι άνθρωποι κάνουν λάθη. Δεν έχει σκοπό να την απολύσει.

Η Ρεϊχάν πηγαίνει στην κουζίνα και λέει τι της είπε η Ματσιντέ και η Ελίφ με τη Γιλντίζ χαίρονται. Η Βιλντάν σοκάρεται καθώς δεν περίμενε αυτή την αντίδραση από τη Ματσιντέ. Η Βιλντάν φοβάται γιατί δεν ξέρει πως να το πεισ τον Ταρίκ. Ο Κερέμ επιστρέφει σπίτι και καταλαβαίνει πως υπάρχει ένταση. Η Χουμεϊρά του λέει πως η Ρεϊχάν πρέπει να απολυθεί. Όταν ο Κερέμ ακούει τι συνέβη από τη μητέρα του συμφωνεί μαζί της.

Δεν πιστεύει πως αυτός είναι λόγος για να απολύσεις κάποιον. Η Ματσιντέ θέλει να δειπνήσει μαζί τους και η Ελίφ. Η Βιλντάν δεν μπορεί να πιστέψει τι ζητάει η Ματσιντέ. Όταν στο οικογενειακό τραπέζι εμφανίζεται η Ελίφ, ο Ταρίκ και η Χουμεϊρά αιφνιδιάζονται. Ο Ταρίκ αντιδρά υπερβολικά και η Ελίφ τρομάζει και κρύβεται πίσω από τη Ματσιντέ λέγοντας συνεχώς πως δεν έκανε κάτι λάθος.

Ο Κερέμ και η Ματσιντέ βρίσκουν περίεργη τη στάση του παιδιού. Η Ματσιντέ τη ρωτάει τι είναι αυτό που την φοβίζει αλλά η Ελίφ δεν δίνει καμία απάντηση. Θυμάται πάντα τα τελευταία λόγια του Γιουσούφ, που την προειδοποίησε να κρύψει την αληθινή της ταυτότητα.

Η Λεμάν έχει ετοιμάσει το αγαπημένο φαγητό του Σαφάκ αλλά εκείνος της λέει πως δεν θέλει να φάει και η Λεμάν προβληματίζεται. Σκέφτεται πως ίσως ο γιος της είναι ερωτευμένος. Η Βιλντάν μαλώνει την Ελίφ στο δωμάτιο της και έρχεται και ο Ταρίκ, ο οποίος όμως δεν είναι θυμωμένος μαζί της γιατί δεν είπε τίποτα στο τραπέζι.

Τα βάζει όμως με τη Βιλντάν επειδή δεν κατάφερε να διώξει τη Ρεϊχάν. Ο Ταρίκ είναι επίσης θυμωμένος επειδή κατά τη διάρκεια του δείπνου η Ματσιντέ πρότεινε στον Κερέμ να πάρει μέρος στη σύσκεψη της επόμενης μέρας. Αυτό ήταν το τελευταίο πράγμα που επιθυμούσε ο Ταρίκ καθώς ετοιμάζεται να υπογράψει συμφωνία με τον Ζαφέρ στη σύσκεψη. Τώρα είναι αναγκασμένος να το αναβάλλει.

Το επόμενο πρωί η σύσκεψη ξεκινάει αλλά ο Κερέμ έχει αργήσει. Όταν φτάνει ο Ταρίκ του κάνει μια ερώτηση για να τον γελοιοποιήσει αλλά ο Κερέμ καταφέρνει να του δώσει μια έξυπνη απάντηση. Ο Ζαφέρ φτάνει στην εταιρία και ο Ταρίκ πρέπει να φύγει από τη σύσκεψη. Ο Ζαφέρ τον περιμένει στο γραφείο του για να υπογράψουν το συμβόλαιο. Ο Ταρίκ θέλει να το καθυστερήσουν αλλά ο Ζαφέρ επιμένει.

Η Λεμάν βλέπει τη Ζουλιντέ στο δρόμο και αποφασίζει να της πάει λίγο φαγητό στο σπίτι της για να την κάνει να νιώσει φιλικά στη γειτονιά. Στην πραγματικότητα όμως θέλει να γνωρίσει καλύτερα τη γυναίκα με την οποία ίσως ο γιος της είναι ερωτευμένος…

ELIF Επεισόδιο 703

Η Ιντζί καλεί τον Εμιρχάν στο μαγαζί της Τουλάι για να φάνε μαζί. Η Ζουλιντέ πηγαίνει να τον πάρει και ευχαριστεί τον Βεϊσέλ και την Τουλάι για τη φιλοξενία. Όταν επιστρέφουν σπίτι τους δέχονται την επίσκεψη της Λεμάν. Η Λεμάν σοκάρεται όταν συνειδητοποιεί πως η Ζουλιντέ έχει παιδί και αντιδρά υπερβολικά.

Η Ζουλιντέ δεν μπορεί να καταλάβει ποιο είναι το πρόβλημά της. Ο Ταρίκ και ο Ζαφέρ υπογράφουν το συμβόλαιο και ο Ταρίκ του επισημαίνει πως θέλει να παραμείνει κρυφό. Καθώς μιλάνε μπαίνει στο γραφείο ο Κερέμ και υποψιάζεται πως κάτι συμβαίνει αλλά δεν μπορεί να καταλάβει. Ο Ταρίκ συστήνει τον Ζαφέρ ως προμηθευτή και όταν ο Κερέμ επιστρέφει στη σύσκεψη, το λέει στον Γιουνούς.

Ο Γιουνούς του λέει πως θα είναι ο Φατίχ αλλά ο Κερέμ του λέει πως ο άντρας συστήθηκε ως Ζαφέρ. Ο Γιουνούς το βρίσκει παράξενο αλλά πριν πει κάτι, ο Ταρίκ επιστρέφει στη σύσκεψη. Αργότερα ο Γιουνούς λέει στον Κερέμ πως η εταιρία χρειάζεται έναν άντρα με τις ικανότητές του. Θεωρεί πως ο Ταρίκ δεν είναι ο κατάλληλος για να ηγηθεί της εταιρίας. Η Λεμάν μαλώνει τον γιο της γιατί πιστεύει πως η Ζουλιντέ τον χρησιμοποιεί.

Η Χουμεϊρά είναι ενθουσιασμένη επειδη θα πάει διακοπές με τον Ταρίκ. Τον καλεί για να τον ρωτήσει κάτι σχετικό με τα ρούχα που θα πάρουν μαζί τους και εκείνος της λέει πως πρέπει να ακυρώσουν τα σχέδια τους και της το κλείνει. Η Χουμεϊρά παθαίνει νευρική κρίση και πετάει τα ρούχα από το μπαλκόνι.

Ο Κερέμ είναι στην κουζίνα και μιλάει με την Ελίφ όταν έρχεται η Ρεϊχάν. Ο Κερέμ κάνει ένα αστείο σχετικά με το αποτυχημένο γλυκό, που έφτιαξε και η Ρεϊχάν βάζει και εκείνη τα γέλια. Η Βιλντάν μαθαίνει πως η Χουμεϊρά και ο Ταρίκ δεν θα πάνε διακοπές και χαίρεται γιατί δεν συμπαθεί τη Χουμεϊρά…

ELIF Επεισόδιο 704

Ο Ταρίκ φτάνει σπίτι και η Ματσιντέ του λέει πως η Χουμεϊρά δεν θα δειπνήσει μαζί τους γιατί είναι αναστατωμένη επειδή δεν θα πάνε τελικά διακοπές. Ο Ταρίκ πηγαίνει να δει τη γυναίκα του και να την ηρεμήσει. Τα καταφέρνει γιατί η Χουμεϊρά δεν μπορεί να του κρατήσει κακία όταν τον βλέπει. Ο Ταρίκ επιστρέφει στην τραπεζαρία και ακούει τη Ματσιντέ να ζητάει από τη Ρεϊχάν να περνάει περισσότερο χρόνο με την Ελίφ και να τη ρωτήσει για την οικογένειά της.

Ο Ταρίκ ζητάει από τη Βιλντάν να βρει έναν τρόπο να διώξει τη Ρεϊχάν το συντομότερο δυνατό. Την επόμενη μέρα η Χουμεϊρά και ο Ταρίκ ξυπνάνε με καλή διάθεση. Ο Ταρίκ της λέει ξανά πως βρίσκεται σε ένταση επειδή η μητέρα της συμπεριφέρεται στην Ελίφ σαν να είναι εγγονή της. Η Ματσιντέ βλέπει τη Βιλντάν με την Ελίφ στο διάδρομο και της ζητάει να πάει στο δωμάτιο της Χουμεϊρά να δει αν έχει ξεχάσει εκεί τα γυαλιά της.

Η Βιλντάν στέλνει την Ελίφ και όταν τη βλέπει η Χουμεϊρά στο δωμάτιο της, τη μαλώνει. Η Χουμεϊρά βρίσκει τη Βιλντάν και την προειδοποιεί σχετικά με την Ελίφ αλλά εκείνη αποκρύπτει το γεγονός πως το κοριτσάκι δεν πήγε στο δωμάτιο μόνο του αλλά μετά από εντολή της. Η Βιλντάν αναθέται στην Ελίφ να καθαρίσει το μπάνιο.

Η Χουμεϊρά ανακαλύπτει πως λείπει ένα κολιέ της και κατηγορεί τη Γιλντίζ, τη Ρεϊχάν και τη Βιλντάν. Ζητάει από τον κηπουρό να ψάξει τα δωμάτιά τους και το κολιέ βρίσκεται στο δωμάτιο της Ρεϊχάν. Η Χουμεϊρά θυμάται όταν της χάρισε ένα κολιέ και πιστεύει πως η Ρεϊχάν έβαλε στο μάτι και αυτό το κόσμημα. Η Ρεϊχάν ορκίζεται πως είναι αθώα και φυσικά είναι η Βιλντά αυτή που έβαλε το κολιέ στο δωμάτιο της Ρεϊχάν.

Η Χουμεϊρά μένει μόνη με τη Ρεϊχάν. Στην κουζίνα η Βιλντάν μιλάει άσχημα για τη Ρεϊχάν και η Γιλντίζ την υπερασπίζεται. Η Βιλντάν όμως δεν σταματάει και κατηγορεί τη Γιλντίζ πως εκείνη την έφερε στο σπίτι. Η Χουμεϊρά απολύει τη Ρεϊχάν και της λέει πως δεν θέλει μια κλέφτρα στο σπίτι της. Η Ρεϊχάν φεύγει κλαίγοντας. Η Βιλντάν είναι ευχαριστημένη με την εξέλιξη…

ELIF Επεισόδιο 705

Ο Ταρίκ φτάνει σπίτι και η Ματσιντέ του λέει πως η Χουμεϊρά δεν θα δειπνήσει μαζί τους γιατί είναι αναστατωμένη επειδή δεν θα πάνε τελικά διακοπές. Ο Ταρίκ πηγαίνει να δει τη γυναίκα του και να την ηρεμήσει. Τα καταφέρνει γιατί η Χουμεϊρά δεν μπορεί να του κρατήσει κακία όταν τον βλέπει. Ο Ταρίκ επιστρέφει στην τραπεζαρία και ακούει τη Ματσιντέ να ζητάει από τη Ρεϊχάν να περνάει περισσότερο χρόνο με την Ελίφ και να τη ρωτήσει για την οικογένειά της.

Ο Ταρίκ ζητάει από τη Βιλντάν να βρει έναν τρόπο να διώξει τη Ρεϊχάν το συντομότερο δυνατό. Την επόμενη μέρα η Χουμεϊρά και ο Ταρίκ ξυπνάνε με καλή διάθεση. Ο Ταρίκ της λέει ξανά πως βρίσκεται σε ένταση επειδή η μητέρα της συμπεριφέρεται στην Ελίφ σαν να είναι εγγονή της. Η Ματσιντέ βλέπει τη Βιλντάν με την Ελίφ στο διάδρομο και της ζητάει να πάει στο δωμάτιο της Χουμεϊρά να δει αν έχει ξεχάσει εκεί τα γυαλιά της. Η Βιλντάν στέλνει την Ελίφ και όταν τη βλέπει η Χουμεϊρά στο δωμάτιο της, τη μαλώνει.

Η Χουμεϊρά βρίσκει τη Βιλντάν και την προειδοποιεί σχετικά με την Ελίφ αλλά εκείνη αποκρύπτει το γεγονός πως το κοριτσάκι δεν πήγε στο δωμάτιο μόνο του αλλά μετά από εντολή της. Η Βιλντάν αναθέται στην Ελίφ να καθαρίσει το μπάνιο. Η Χουμεϊρά ανακαλύπτει πως λείπει ένα κολιέ της και κατηγορεί τη Γιλντίζ, τη Ρεϊχάν και τη Βιλντάν. Ζητάει από τον κηπουρό να ψάξει τα δωμάτιά τους και το κολιέ βρίσκεται στο δωμάτιο της Ρεϊχάν.

Η Χουμεϊρά θυμάται όταν της χάρισε ένα κολιέ και πιστεύει πως η Ρεϊχάν έβαλε στο μάτι και αυτό το κόσμημα. Η Ρεϊχάν ορκίζεται πως είναι αθώα και φυσικά είναι η Βιλντά αυτή που έβαλε το κολιέ στο δωμάτιο της Ρεϊχάν. Η Χουμεϊρά μένει μόνη με τη Ρεϊχάν. Στην κουζίνα η Βιλντάν μιλάει άσχημα για τη Ρεϊχάν και η Γιλντίζ την υπερασπίζεται.

Η Βιλντάν όμως δεν σταματάει και κατηγορεί τη Γιλντίζ πως εκείνη την έφερε στο σπίτι. Η Χουμεϊρά απολύει τη Ρεϊχάν και της λέει πως δεν θέλει μια κλέφτρα στο σπίτι της. Η Ρεϊχάν φεύγει κλαίγοντας. Η Βιλντάν είναι ευχαριστημένη με την εξέλιξη…

TAGS