Αποκαλύπτεται η εγκυμοσύνη στις 8 Λέξεις (26-29/10)

Όλα όσα θα δούμε αυτή την εβδομάδα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αποκαλύπτεται η εγκυμοσύνη στις 8 Λέξεις (26-29/10)

Χαμός πρόκειται να γίνει και αυτή την εβδομάδα (26-29/10) στην επιτυχημένη σειρά του ΣΚΑΪ, 8 Λέξεις, καθώς τις επόμενες μέρες, θα δούμε να αποκαλύπτεται επιτέλους μία απρόσμενη εγκυμοσύνη που θα φέρει τα πάνω κάτω για τους χαρακτήρες.

Αυτά θα δούμε αυτή την εβδομάδα (26-29/10) στη σειρά 8 Λέξεις

Δείτε και ένα σούπερ αποκλειστικό που σας έχουμε για την Βικτώρια που το σκάει από τον γάμο της μαζί με τον Μιχαήλ.

8 ΛΕΞΕΙΣ Επεισόδιο 65 β κύκλος

Ο Μιλτιάδης δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο γιος του είναι ένας ψυχρός δολοφόνος. Παίρνει μια παράταση χρόνου από τον αστυνόμο και δεν αποκαλύπτει το όνομα του Φοίβου. Περιπλανιέται στην Αθήνα και προσπαθεί να βρει το κουράγιο να το πει στην Κατερίνα, η οποία παράλληλα τον ψάχνει κι ανησυχεί που δεν απαντάει στο τηλέφωνο. Ο Οδυσσέας εξηγεί στη Νόνα πόσο πολύ τον έχει πικράνει η αμφισβήτηση της Έρσης και δείχνει αποφασισμένος να πάρει διαζύγιο, παρά τις προσπάθειες της παρέας για το αντίθετο.

Η Εύα και ο Νικηφόρος επιτέλους παντρεύονται κι απολαμβάνουν στιγμές ευτυχίας μετά από πολύ καιρό. Ο Αιμίλιος επιστρέφει στο κανάλι, αλλά παραξενεύεται από την στάση της Ελισάβετ, που του φέρεται σαν να μην συνέβη τίποτα μεταξύ τους. Ο Φρίξος έχει μπερδευτεί από τα στοιχεία της έρευνάς του σχετικά με την Ηλιάνα κι αποφασίζει να συμβουλευτεί την Ιφιγένεια. Ο Μιλτιάδης εξομολογείται στην Κατερίνα, την αλήθεια για τον Φοίβο.

8 ΛΕΞΕΙΣ Επεισόδιο 66 β κύκλος

Ο πόνος του Μιλτιάδη και της Κατερίνας είναι αβάσταχτος, αφού ως γονείς δεν θα μπορούσαν να ζήσουν μεγαλύτερο δράμα απ’ αυτό. Η Κατερίνα δεν θέλει να πιστέψει την αποκάλυψη που της κάνει ο Μιλτιάδης για τον Φοίβο. Αρνείται να συμβιβαστεί με τη φριχτή αλήθεια και η μόνη της έννοια είναι πώς θα προστατέψει τον γιο της. Συντετριμμένος ο Μιλτιάδης υποβάλει την παραίτησή του στον Μιχαήλ, χωρίς να του αποκαλύψει αυτό που σε λίγες ώρες θα σκάσει σαν βόμβα και θα επηρεάσει τις ζωές όλων, αλλά πιο πολύ της οικογένειας Μαρόγλου.

Κι όμως, μέχρι τελευταία στιγμή, ο Μιλτιάδης κάνει το χρέος του και πηγαίνει στην αστυνομία όπου και δίνει το όνομα του γιου του καθώς και όλα τα στοιχεία που έχει. Στη συνέχεια, σε ένα δραματικό τετ-α-τετ έρχεται αντιμέτωπος με τον Φοίβο και του ζητάει εξηγήσεις για τις φριχτές πράξεις του. Ο Φοίβος, ψυχρός και αποστασιοποιημένος, ξέρει ότι έχει έρθει το τέλος, αλλά παρόλα αυτά, όταν έρχεται η αστυνομία να τον συλλάβει, καταφέρνει και το σκάει…

8 ΛΕΞΕΙΣ Επεισόδιο 67 β κύκλος

Ο Φοίβος το σκάει από το σπίτι, αλλά η αστυνομία τον κυκλώνει και τελικά συλλαμβάνεται. Ο Μιλτιάδης ενημερώνει την Ιφιγένεια για τα νέα κι εκείνη συγκλονισμένη παίρνει το πρώτο αεροπλάνο για Αθήνα. Η Ναυσικά με τον Μιχαήλ μαθαίνουν τι έχει συμβεί κι ο Μιχαήλ συνδυάζει το γεγονός με την επικείμενη παραίτηση του Μιλτιάδη. Παράλληλα, η Κατερίνα κατηγορεί τον Μιλτιάδη για την επιλογή του να καταδώσει τον γιο τους και παθαίνει παράκρουση όταν μαθαίνει για τη σύλληψή του.

8 Λέξεις εγκυμοσύνη Αλίκης

Ο Φοίβος αρνείται να συνεργαστεί με τις αστυνομικές αρχές και παρόλο που ομολογεί, δεν δείχνει διατεθειμένος να μπει σε λεπτομέρειες για τη δράση του όλα αυτά τα χρόνια. Η Σμαράγδα τηλεφωνεί στον Λουκά που αγνοεί την κατάσταση κι αποφασίζει να γυρίσει πίσω. Η Ελισάβετ εκφωνεί το πρώτο της δελτίο και στο πάνελ μαζί της βρίσκεται κι ο Σίμος. Ο Οδυσσέας κι Έρση, σοκαρισμένοι από τα γεγονότα, αποφασίζουν να βάλουν στην άκρη τις διαφορές τους και να δώσουν μια ευκαιρία στον γάμο τους.

8 ΛΕΞΕΙΣ Επεισόδιο 68 β κύκλος

Η πρώτη εκπομπή της Ελισάβετ ολοκληρώνεται με επιτυχία και ο Αιμίλιος φαίνεται να “τρώει πόρτα” από τη νεαρή παρουσιάστρια. Η Ηλιάνα λέει στον πατέρα της ότι έκανε πρόταση στη Σμαράγδα για να δουλέψει ως ενδυματολόγος στο κανάλι και η αντίδραση του Άκη τα λέει όλα. Στο μεταξύ, ο Αιμίλιος βλέπει έναν εφιάλτη που αποκαλύπτει κάτι τραγικό για το παρελθόν του. Ο Λουκάς επιστρέφει στην Ελλάδα, θέλοντας να συμπαρασταθεί κι αυτός στην οικογένεια Μαρόγλου. Ο Αλέκος, με εντολή του Άκη, φτάνει στην Κέρκυρα και πάει κατ’ ευθείαν στο σουβλατζίδικο του Φρίξου για να τον γνωρίσει αυτοπροσώπως.

Η Βικτώρια είναι έτοιμη να χωρίσει τον Δημήτρη μέχρι τη στιγμή που ο Άκης τής λέει κάτι που ανατρέπει τα πάντα. Η Αλίκη ανακοινώνει στον Έκτορα ότι είναι έγκυος και το ζευγάρι μπαίνει σε καινούριες περιπέτειες. Η Βικτώρια συναντιέται με τον Μιχαήλ και τελειώνει οριστικά μαζί του. Η Κατερίνα βρίσκεται σε πλήρη απελπισία και με δάκρυα στα μάτια ρωτάει τον Φοίβο, στο κελί της φυλακής, γιατί έκανε όλα αυτά τα εγκλήματα…

8 ΛΕΞΕΙΣ Επεισόδιο 69 β κύκλος

Ο Φοίβος δεν δέχεται να αναλάβει την υπεράσπισή του η Κατερίνα, αλλά εκείνη είναι ανένδοτη. Ο Μιχαήλ παρακαλάει τη Βικτώρια να ξανασκεφτεί τον χωρισμό τους, όμως δεν καταφέρνει να της αλλάξει γνώμη. Τα νέα της εγκυμοσύνης γεμίζουν χαρά τον Έκτορα, όμως η Αλίκη δεν συμμερίζεται τον ενθουσιασμό του. Ο Οδυσσέας κι Έρση πιέζουν τον Σπύρο να πάει στην Αθήνα για να συμπαρασταθεί στην Ιφιγένεια.

Παράλληλα, η Ιφιγένεια, πικραμένη από τα σχόλια του φαν κλαμπ της, αποφασίζει να κλείσει το κανάλι της στο ίντερνετ. Ο Αλέκος καθησυχάζει τον Άκη πως ο Φρίξος, που παρακολουθούσε το σπίτι, είναι άκακος. Ο Αιμίλιος θέλει διακαώς να έρθει ο Μιχαήλ για εκπομπή στο κανάλι και ζητάει από τον Άκη να μεσολαβήσει για να τον πείσει. Ένας νέος γοητευτικός κύριος, ο Δημοσθένης Αθανασίου, μπαίνει στη ζωή της Ναυσικάς. Η Ιφιγένεια προσπαθεί να συμπαρασταθεί στους γονείς της, αλλά η Κατερίνα λυγίζει και κάνει απόπειρα αυτοκτονίας…

8 ΛΕΞΕΙΣ Επεισόδιο 70 β κύκλος

Μιλτιάδης και Ιφιγένεια κάνουν ό,τι μπορούν για να σώσουν την Κατερίνα, η οποία πήρε ένα ολόκληρο μπουκάλι με χάπια! Η Ναυσικά κανονίζει να βγει ραντεβού με τον γυναικολόγο Δημοσθένη Αθανασίου και η Τζουλιάνα την επιπλήττει, καθώς της λέει ότι ο Μάρκος θα ζηλέψει. Ο Μιλτιάδης και η Ιφιγένεια βυθίζονται όλο και περισσότερο στην κατάθλιψη, η Κατερίνα όμως ανασυγκροτεί τον εαυτό της και αποφασίζει να βοηθήσει τον Φοίβο με όποιο τρόπο μπορεί. Δυο νεαροί περπατούν στο δάσος και εντοπίζουν το πτώμα του Φίλιππου Ρούσση, του παλιού συνεργάτη του Στηβ.

Παράλληλα, η Αλίκη ζητάει δανεικά από την Έρση, για να κάνει έκτρωση κρυφά από τον Έκτορα. Η Εύα ενημερώνει τον Μιχαήλ ότι η Ρωξάνη θα διεκδικήσει δικαστικά τον γιο τους και η μάχη για τον Άγγελο ξεκινά. Ο Μιχαήλ δεν κάνει δεκτή την παραίτηση του Μιλτιάδη και δημιουργεί μεγάλες εντάσεις μέσα στο κόμμα. Ο Μιλτιάδης, από την άλλη, λέει κάτι στην Κατερίνα που τη βγάζει εκτός εαυτού και η απελπισμένη μάνα χειροδικεί εναντίον του άντρα της και τον απειλεί με διαζύγιο!

8 ΛΕΞΕΙΣ Επεισόδιο 71 β κύκλος

Ο Μιλτιάδης, η Κατερίνα και η Ιφιγένεια εξακολουθούν να ζουν εφιαλτικές στιγμές, αφού πότε τσακώνονται μεταξύ τους και πότε κλαίνε ο ένας στην αγκαλιά του άλλου, προσπαθώντας να καταλάβουν τι έκαναν λάθος σε σχέση με τον Φοίβο. Στο μεταξύ, ο Φοίβος πηγαίνει στον Ανακριτή για να απολογηθεί και, παρά τις αντιρρήσεις της Κατερίνας που τον έχει αναλάβει σαν δικηγόρος, ομολογεί όλες τις δολοφονίες που έχει κάνει, ακόμα κι αυτές που δεν ξέρει η αστυνομία.

Ο Μιχαήλ δίνει συνέντευξη στο κανάλι του Αρώνη και παρότι ο Σίμος και ο Αιμίλιος από το κοντρόλ έχουν σκοπό να τον στριμώξουν για να κερδίσουν τηλεθέαση, ο Μιχαήλ κρατάει μια πολύ συγκινητική και υποστηρικτική στάση προς τον Μιλτιάδη. Από την άλλη, ο Μιλτιάδης κάνει ερωτήσεις τόσο στον Έκτορα όσο και στον Λουκά, προσπαθώντας να καταλάβει πώς υποψιάστηκαν την εγκληματική δράση του Φοίβου. Ο Δημήτρης, δυσαρεστημένος από την στάση της Βικτώριας απέναντί του, την ρωτάει αν θέλει να χωρίσουν στο παρά πέντε του γάμου τους!

8 ΛΕΞΕΙΣ Επεισόδιο 72 β κύκλος

Η Βικτώρια παιδεύεται μακριά από τον Μιχαήλ, αλλά εμμένει στην απόφασή της να παντρευτεί τον Δημήτρη. Ο Φοίβος ολοκληρώνει την απολογία του κι αφήνει άφωνη την Κατερίνα, καθώς ομολογεί σχεδόν όλους τους φόνους και τις δολοφονικές ενέργειες στις οποίες έχει εμπλακεί. Η Εύα ζητάει από τον Νικηφόρο να δεχτεί την Ολυμπία στο σπίτι τους, αλλά εκείνος της το ξεκόβει. Ο Έκτορας προσπαθεί να πείσει την Αλίκη να κρατήσει το παιδί, αλλά εκείνη παραμένει αρνητική.

Ο Σπύρος φτάνει στην Αθήνα και συμπαραστέκεται στην Ιφιγένεια που δείχνει παγωμένη απέναντι στα όσα συμβαίνουν. Η Ναυσικά βγαίνει σε δείπνο με τον Δημοσθένη κι ένα φλερτ ξεκινάει. Ο Αιμίλιος γνωρίζει τη Σμαράγδα κι εντυπωσιάζεται. Ο Φρίξος μοιράζεται με τον Οδυσσέα και την Έρση τις υποψίες του για την Ηλιάνα. Ο Νικηφόρος παρακολουθεί τον Μάρκο και τον προλαβαίνει την στιγμή που πάει να μπει στις παράνομες αποθήκες με τα αναβολικά.