Big Brother - highlights 29/10: Το ατύχημα του Κεχαγιά στην πισίνα και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση (Βίντεο)

Τσακωμοί, φωνές και κλάματα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Big Brother - highlights 29/10: Το ατύχημα του Κεχαγιά στην πισίνα και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση (Βίντεο)

Χαμός για ακόμα ένα βράδυ 29/10 στο σπίτι του Big Brother! Εκτός από φωνές, τσακωμούς και υποψήφιους προς αποχώρηση αυτή την φορά σημειώθηκε και ένα ατύχημα με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Κεχαγιά!

Big Brother: Η φάρσα που έκανε έξαλλο το Δημήτρη Κεχαγιά

Λίγο μετά την ψηφοφορία στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού αποκαταστάθηκε η... τάξη και αποφάσισαν να το ρίξουν στις φάρσες.

Θύμα αυτή τη φορά ήταν ο Δημήτρης Κεχαγιάς και ηθικός αυτουργός η Σοφία Δανέζη. Όσο ο Δημήτρης κοιμόταν η Σοφία στην αρχή μπήκε στο δωμάτιο και του πέταξε μερικές πιπεριές στο κρεβάτι γεγονός που δεν φαίνεται να τον πτόησε και συνέχισε να κοιμάται.

Στη συνέχεια επιστράτευσε το Ζακ, το Γρηγόρη και το Θέμη, πήραν από την κουζίνα λαχανικά και γέμισαν κατσαρόλες με νερό με σκοπό να τον "αγιάσουν". Μπαίνοντας στο δωμάτιο άρχισαν να τον "ραντίζουν" και τότε ο Δημήτρης σηκώθηκε και άρχισε να τους κυνηγά με μια ζώνη μέχρι τον κήπο.

Big Brother φάρσα Κεχαγιά

Big Brother: Το ατύχημα του Δημήτρη Κεχαγιά που "πάγωσε" τους πάντες

Μια ιδιαίτερη δοκιμασία αποφάσισε να βάλει ο Μεγάλος Αδερφός στους παίκτες αφού τους έθεσε σε αγώνες κολύμβησης.

Σκοπός του παιχνιδιού ήταν ο κάθε παίκτης να κάνει 5 γύρους στην πισίνα και ο παίκτης με τον καλύτερο χρόνο θα ήταν και ο νικητής του βέτο. Τελευταίος απ' όλους διαγωνίστηκε ο Δημήτρης Κεχαγιάς κι ενώ ξεκίνησε με όλους τους καλούς οιωνούς και φαινόταν πως θα έκανε έναν εξαιρετικό χρόνο, ολοκληρώνοντας τη δεύτερη διαδρομή σταμάτησε και όλοι οι συμπαίκτες του πάγωσαν.

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς ενώ κολυμπούσε άνοιξε η μύτη του κι όλοι έτρεξαν να δουν τι συνέβη. Νικητής της δοκιμασίας ήταν τελικά ο Ζακ.

Big Brother: Ο νικητής του βέτο και πώς το χρησιμοποίησε

O Big Brother θέλησε οι παίκτες να δείξουν το αθλητικό τους πνεύμα και αποφάσισε ο νικητής του βέτο να βγει μέσα από μια δοκιμασία με αγώνες κολύμβησης.

Ο νικητής του βέτο ήταν ο Ζακ και λίγο αργότερα κλήθηκε να αποφασίσει πώς θα το χρησιμοποιήσει και ποιον παίκτη εκ των υποψηφίων προς αποχώρηση θα σώσει.

Ο Ζακ εμφανίστηκε στο σαλόνι όπου βρίσκονταν όλοι οι συμπαίκτες του και ανακοίνωσε την απόφασή του η οποία ήταν να μην σώσει κανέναν και να "κάψει" το βέτο.

Big Brother: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία ψηφοφορίας στο σπίτι του Big Brother η οποία έφερε νέες εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες.

Μετά το ξέσπασμα της Άννας Μαρίας, ο Μεγάλος Αδελφός της επέβαλε την ποινή να βγει αυτόματα υποψήφια προς αποχώρηση και της αφαίρεσε το δικαίωμα να συμμετέχει στην σημερινή ψηφοφορία.

Οι υπόλοιποι υποψήφιοι είναι η Σοφία Δανέζη, η οποία κατηγορήθηκε για τον τρόπο της, και τα δίδυμα, Χρήστος και Παναγιώτης Βαρουξής που έγιναν στόχος έπειτα από τον ξέφρενο πανηγυρισμό στο live της Παρασκευής για την αποχώρηση της Χριστίνας.