Αγωνία στην Elif: Δολοφονική επίθεση στην Ρεϊχάν - Πέφτει αιμόφυρτη στο έδαφος...

Αποκλειστικό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αγωνία στην Elif: Δολοφονική επίθεση στην Ρεϊχάν - Πέφτει αιμόφυρτη στο έδαφος...

Στα άκρα θα φτάσει το μένος του Ταρίκ για τη Ρεϊχάν στην σειρά Elif, με αποτέλεσμα να βάλει να σκοτώσουν τη νεαρή κοπέλα ώστε να γλιτώσει από εκείνη. Αποτέλεσμα να πέσει αιμόφυρτη στο έδαfος.

Το TiVi Σίριαλ έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Η Ρεϊχάν μιλάει στη Ματσιντέ για το σχολείο της Ελίφ και εκείνη της λέει πως θα καλύψει τα έξοδα. Ο Ταρίκ τις ακούει και γίνεται έξαλλος: «Ποια είσαι εσύ που ανακατεύεσαι στα σχέδιά μου;», μονολογεί ο επικίνδυνος άντρας. Στο δείπνο η Ματσιντέ ανακοινώνει την απόφασή της να στείλει την Ελίφ σχολείο και ο Ταρίκ γίνεται έξω φρενών και φεύγει από το τραπέζι. Πηγαίνει στο δωμάτιο της Βιλντάν και τα βάζει μαζί της, ενώ απειλεί την Ελίφ με τη ζωή της Ρεϊχάν. Το επόμενο πρωί και ενώ η Ελίφ προσπαθεί να αποφύγει τη Ρεϊχάν, τελικά εκείνη την πείθει να πάνε να αγοράσουν σχολικά είδη.Ο Ταρίκ τις βλέπει να φύγουν και τηλεφωνεί κάπου λέγοντας: «Ξεκινάμε».

Δείτε εδώ και το αποκλειστικό ρεπορτάζ μας για το νέο ζευγάρι που υπάρχει στην Elif.

Έτσι θα γίνει η δολοφονική επίθεση στην Ρεϊχάν στην σειρά Elif

Elif Δολοφονική επίθεση στην Ρεϊχάν

Καθ’ όλη τη διάρκεια των αγορών, άγνωστοι άντρες παρακολουθούν την Ελίφ και τη Ρεϊχάν και την κατάλληλη στιγμή φροντίζουν να παρασύρουν τη Ρεϊχάν, η οποία πέφτει στο έδαφος αιμόφυρτη. Οταν ο οδηγός απομακρύνεται καλεί τον Ταρίκ και του λέει: «Ολα έγιναν όπως είπατε». Η Ρεϊχάν μεταφέρεται στο νοσοκομείο και η Ελίφ είναι σίγουρη πως ο Ταρίκ ευθύνεται για ό,τι συνέβη. Η νοσοκόμα τηλεφωνεί στην έπαυλη και ο Κερέμ απαντάει και ακούει τα άσχημα νέα. Πηγαίνει αμέσως εκεί και μαζί με την Ελίφ περιμένουν νεότερα για την κατάσταση της Ρεϊχάν. Ο γιατρός τούς ενημερώνει πως η κατάσταση της κοπέλας είναι κρίσιμη και πρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση. Η Ματσιντέ και η Γιλντίζ ανησυχούν για τον Κερέμ, τη Ρεϊχάν και την Ελίφ, που λείπουν τόσες ώρες και τηλεφωνεί στον Κερέμ, όπου και μαθαίνει τα άσχημα νέα. Η Ελίφ προσεύχεται να πάνε όλα καλά, ενώ ο Κερέμ έχει τύψεις γιατί την τελευταία φορά που είδε την κοπέλα δεν της φέρθηκε καλά.

Ο Ταρίκ πηγαίνει τη Ματσιντέ στο νοσοκομείο και η Ελίφ τον βλέπει και τρομάζει γιατί τώρα ξέρει πως έκανε ό,τι είπε, έκανε κακό στη Ρεϊχάν. Η νοσοκόμα λέει στον Κερέμ πως η Ρεϊχάν χρειάζεται αίμα και ο Κερέμ δέχεται με χαρά να γίνει αιμοδότης. Μετά από ώρες, ο γιατρός λέει στον Κερέμ: «Η ασθενής έχει καταφέρει να ξεπεράσει τον κίνδυνο, όμως χρειάζεται χρόνο για να συνέλθει τελείως». Τόσο εκείνος όσο και η Ελίφ χαίρονται με τα νέα. Ο Κερέμ ενημερώνει τη Ματσιντέ και εκείνη μοιράζεται τα καλά νέα με τη Γιλντίζ. Στη συνέχεια εκείνη λέει στη Βιλντάν τα νέα και αυτή δυσαρεστείται γιατί σκέφτεται πως η επιστροφή της Ρεϊχάν στο σπίτι θα δημιουργήσει νέα προβλήματα. Τρομοκρατείται όταν η Γιλντίζ λέει πως αργά ή γρήγορα η αστυνομία θα βρει αυτόν που ευθύνεται για το ατύχημα.

Οι αστυνομικοί κάνουν ερωτήσεις στην Ελίφ για τις συνθήκες του ατυχήματος και η μικρή θυμάται το χρώμα και το μέγεθος του αυτοκινήτου. Στο μεταξύ, ο Ταρίκ εξακολουθεί να πιστεύει πως η Ρεϊχάν δεν θα επιβιώσει και η Βιλντάν δεν τολμάει να του πει πως η κατάσταση της κοπέλας βελτιώνεται. Οταν ο Κερέμ μπαίνει στο δωμάτιό της και της μιλάει, η Ρεϊχάν ανοίγει τα μάτια της...