Σταματάνε οι Άγριες Μέλισσες αναγκαστικά; - Τρέχουν και δεν φτάνουν στον ΑΝΤ1

Τι συμβαίνει;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σταματάνε οι Άγριες Μέλισσες αναγκαστικά; - Τρέχουν και δεν φτάνουν στον ΑΝΤ1

Τρέχουν και δεν φτάνουν σε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια μετά τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης για τα νέα μέτρα που θέλουν να ανασταλούν πρόβες, γυρίσματα τηλεοπτικά και μη! Ο ΑΝΤ1 ενδέχεται να ζητήσει να εξαιρεθούν τα γυρίσματα των Άγριων Μελισσών!

Με δεδομένη την κρίση στον χώρο του θεάτρου αφού κατέβασαν ρολά, ο καλλιτεχνικός κλάδος θα πληγεί ανεπανόρθωτα από ένα νέο Lockdown. Μην ξεχνάμε ότι απασχολείται σημαντικός αριθμός ηθοποιών αλλά και σκηνοθετών.

Δείτε ποιος ηθοποιός ανακοίνωσε πως φεύγει από την σειρά!

Έκτακτη τοποθέτηση του ΑΝΤ1 για την σειρά Άγριες Μέλισσες

Με μια έκτακτη ανακοίνωσή του ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1 "φρενάρει" τον ανταγωνισμό του! Η prime time ζώνη του Οκτωβρίου φαίνεται πως ανήκει στις Άγριες Μέλισσες!

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τις Άγριες Μέλισσες

Οι «Άγριες Μέλισσες», η δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1 που καθηλώνει κάθε βράδυ στις 22:00 το τηλεοπτικό κοινό, συνέχισε την εκρηκτική της πορεία, καταγράφοντας πρωτιά και τον Οκτώβριο.

Τις «Άγριες Μέλισσες» παρακολούθησαν, με αμείωτο ενδιαφέρον, στο σύνολο του κοινού κατά μέσο όρο, πάνω από 1.500.00 τηλεθεατές.

Στο δυναμικό κοινό 18-54, η σειρά του ΑΝΤ1 ήταν πρώτη στη ζώνη προβολής της, με μέσο όρο 29,8%, υπερισχύοντας του ανταγωνισμού κατά 12,8 μονάδες.

Εντυπωσιακά ήταν τα ποσοστά που κατέγραψε στις γυναίκες, με το γυναικείο κοινό 18-54 να αφήνει πίσω τον ανταγωνισμό κατά 15,5 μονάδες με μερίδιο 33,5%.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε επιμέρους γυναικείο κοινό οι «Άγριες Μέλισσες» έφτασαν μέχρι το 41,2%.