Αποκάλυψη στην Elif - Η Βιλντάν κάνει τεστ DNA στην Ελίφ

Σούπερ αποκλειστικό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αποκάλυψη στην Elif - Η Βιλντάν κάνει τεστ DNA στην Ελίφ

Μία σούπερ αποκάλυψη πρόκειται να γίνει στα νέα επεισόδια της ξένης σειράς του Star, Elif, καθώς σύμφωνα με το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ, η Βιλντάν θα αποφασίσει να πάρει μερικές απαντήσεις και έτσι θα κάνει τεστ DNA στην Ελίφ.

Η Βιλντάν κάνει κρυφά τεστ DNA στην Ελίφ με σκοπό να αποκαλύψει ότι είναι κόρη του Ταρίκ, όπως πιστεύει! Ομως το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που περίμενε, ενώ ήδη στην έπαυλη έχουν καταλάβει πως κάτι κρύβει και ότι κακομεταχειρίζεται την Ελίφ.

Ο Κερέμ και η Ελίφ είναι πολύ χαρούμενοι επειδή η Ρεϊχάν ανέκτησε τις αισθήσεις της. Ομως και η Γιλντίζ χαίρεται με τα ευχάριστα νέα. Στο μεταξύ, ο Ταρίκ μαθαίνει πως η Ελίφ πέρασε τη νύχτα στο νοσοκομείο και τηλεφωνεί στη Βιλντάν για να της πει να πάει να την πάρει, αλλά το τηλέφωνό της είναι κλειστό και της αφήνει μήνυμα. Οταν εκείνη ξυπνάει, ανοίγει το τηλέφωνό της και ακούει το μήνυμα του Ταρίκ.

Πηγαίνει αμέσως στο νοσοκομείο να πάρει την Ελίφ. Στο μεταξύ, ενώ η Ρεϊχάν - η οποία βρέθηκε σε πολύ άσχημη κατάσταση - και ο Κερέμ μιλάνε για το ατύχημα και πώς συνέβη, η Ελίφ θυμάται τις απειλές του Ταρίκ και είναι σίγουρη πως εκείνος έβαλε να τη σκοτώσουν, αλλά από τον φόβο της δεν λέει τίποτα. Η Ρεϊχάν λέει με λαχτάρα: «Θέλω τόσο πολύ να γυρίσω πίσω στο σπίτι», και η Ελίφ ασυναίσθητα απαντάει: «Εγώ δεν θέλω να πάω εκεί».

Elif  spoiler

Ο Κερέμ και η Ρεϊχάν δεν καταλαβαίνουν γιατί το λέει αυτό, αλλά πριν προλάβουν να τη ρωτήσουν, έρχεται η νοσοκόμα για να περιποιηθεί τα τραύματα της Ρεϊχάν. Ο Κερέμ ρωτάει τη μικρή για ποιο λόγο δεν θέλει να γυρίσει πίσω στο σπίτι: «Αν υπάρχει κάτι που σε τρομάζει θέλω να το ξέρω, πες μου την αλήθεια». Η Ελίφ συνεχίζει να μην αποκαλύπτει τίποτα, αλλά της ξεφεύγει και του λέει:

«Μπορεί να μην ήταν ατύχημα αυτό που έγινε στη Ρεϊχάν». Η δήλωση αυτή μπερδεύει τον Κερέμ και εκείνη τη στιγμή έρχεται η Βιλντάν για να πάρει μαζί της την Ελίφ. Οταν η μικρή τη βλέπει τρομάζει και πιάνει το χέρι του Κερέμ, ο οποίος καταλαβαίνει πως η Ελίφ τη φοβάται. «Δεν θα έρθει μαζί σου, θα καθίσει εδώ», της λέει ο Κερέμ και συνεχίζει: «Η Ελίφ σε φοβάται! Για ποιο λόγο; Τι της έχεις κάνει;», ρωτάει και η Βιλντάν προσπαθεί να δικαιολογηθεί:

«Είναι δυνατόν; Είναι υπό την ευθύνη μου και θα την πάω όπου θέλω εγώ». Η Βιλντάν αρπάζει από το χέρι την Ελίφ και αρχίζει να περπατάει αλλά η μικρή δεν αντέχει και λιποθυμάει. Μεταφέρεται αμέσως σε ένα δωμάτιο. Αργότερα ο Ταρίκ επικοινωνεί με τη Βιλντάν και μαθαίνει πως για άλλη μια φορά απέτυχε να φέρει εις πέρας την εντολή του. Η Βιλντάν του λέει πως η Ελίφ πρέπει να παραμείνει στο νοσοκομείο και εκείνος γίνεται έξαλλος.

Ο Κερέμ και η Ρεϊχάμ μιλάνε για την Ελίφ και τη Βιλντάν και είναι σίγουροι πως κάτι συμβαίνει με τη Βιλντάν. Στη συνέχεια ο Κερέμ πάει στο δωμάτιο της Ελίφ και βλέπει εκεί τη Βιλντάν: «Ακόμα εδώ είσαι; Φύγε από εδώ, θα μείνω εγώ μαζί με την Ελίφ». Η Ελίφ συνέρχεται και ρωτάει τον Κερέμ αν η Βιλντάν είναι ακόμη εκεί. Εκείνος της λέει πως έφυγε αλλά τη ρωτάει γιατί είναι τόσο φοβισμένη και η μικρή του λέει πως η Βιλντάν δεν έχει σχέση σ’ αυτό. Ο Κερέμ της λέει πως πρέπει να ξεκουραστεί.

Έτσι αποφασίζει η Βιλντάν να κάνει τεστ DNA στην Elif

Η Ελίφ είναι μόνη της στο δωμάτιο του νοσοκομείο και η Βιλντάν καταφέρνει να μπει κρυφά και κόβει μια τούφα από τα μαλλιά της. Θέλει να κάνει τεστ DNA γιατί πιστεύει πως είναι παιδί του Ταρίκ, οπότε θα έχει ένα όπλο εναντίον του: «Μόλις αποδειχτεί η αλήθεια, τότε θα δούμε αν θα τολμήσεις να μου μιλήσεις άσχημα ξανά κύριε Ταρίκ». Η Ρεϊχάν, ο Κερέμ και η Ελίφ επιστρέφουν σπίτι και η Ματσιντέ τους καλωσορίζει.

Στην κουζίνα η Γιλντίζ και η Ρεϊχάν συζητούν για τη Βιλντάν και είναι πια σίγουρες πως κάτι κρύβει και υπονομεύει τη δουλειά τους. Στο μεταξύ, η Βιλντάν τηλεφωνεί στο νοσοκομείο για να μάθει τα αποτελέσματα του τεστ DNA και μαθαίνει σοκαρισμένη πως ο Ταρίκ δεν είναι ο πατέρας της Ελίφ! Προσπαθεί και πάλι να βρει μια λογική εξήγηση για την εμμονή του με την Ελίφ...

Από τη Γιάννα Παπανικολάου για το Tivi Σίριαλ

TAGS