Ανατροπή στις Άγριες Μέλισσες - Η Ελένη αθωώνεται! Γυρίζει στο Διαφάνι με την Δρόσω

Τα πάνω κάτω στη σειρά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ανατροπή στις Άγριες Μέλισσες - Η Ελένη αθωώνεται! Γυρίζει στο Διαφάνι με την Δρόσω

Μία μεγάλη ανατροπή πρόκειται να συμβεί στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες καθώς σύμφωνα με το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ, η Ελένη αθωώνεται και επιτέλους γυρίζει στο Διαφάνι μαζί με την Δρόσω.

Ο σοβαρός τραυματισμός της Ελένης θα ενώσει ξανά τις αδελφές Σταμίρη, που ύστερα από έξι χρόνια διαλύθηκαν κυριολεκτικά και η καθεμία ακολούθησε τον δρόμο που της επιφύλασσε η μοίρα. Το TV24 έχει όλες τις λεπτομέρειες για την επιστροφή τόσο της Ελένης -αθώα πια- όσο και της Δρόσως στο Διαφάνι!

Η Ελένη τραυματίζεται και αθωώνεται στις Άγριες Μέλισσες

Κι ενώ η Ελένη με τη Φωτεινή, τη Χατζίδου και τη Χριστίνα τρέχουν να σωθούν και να γλιτώσουν, ο Βόσκαρης εξαπολύει πίσω τους ένα άγριο ανθρωποκυνηγητό και ορκίζεται να τις κάνει όλες να πληρώσουν. Ομως, η ελευθερία για τη Φωτεινή κρατάει μερικά λεπτά μόνο καθώς λίγα μέτρα παρακάτω μια σφαίρα από τους δεσμοφύλακες θα την πετύχει θανάσιμα και εκείνη θα αφήσει την τελευταία της πνοή!

Η Ελένη είναι συντετριμμένη από τον θάνατο της γυναίκα που αισθάνθηκε σαν μάνα τα έξι χρόνια που βρισκόταν στη φυλακή, ενώ παράλληλα αποχαιρετά και τη Χριστίνα που φεύγει με τον Νικόλα. Η Χατζίδου και η Ελένη μένουν μόνες τους ν’ αποφασίσουν τι θα κάνουν από ’δω και πέρα, ενώ ο Βόσκαρης έρχεται πια αντιμέτωπος με τις πράξεις του και μένει χωρίς κανέναν σύμμαχο κινδυνεύοντας να χάσει τη θέση του.

Δείτε εδώ και την μεγάλη αλλαγή που πρόκειται να γίνει στις Άγριες Μέλισσες αυτή την εβδομάδα.

Καθώς η Ελένη τρέχει να σωθεί, ένα απρόσμενο περιστατικό θα γίνει και η αφορμή για την ελευθερία της. Σύμφωνα με το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ, σ’ ένα αυτοκίνητο θα επεμβαίνουν η κόρη του υπουργού Δικαιοσύνης Πεσματζή και ο αρραβωνιαστικός της, αλλά άγνωστοι έχουν στήσει ενέδρα στο ανυποψίαστο ζευγάρι. Δεν γνωρίζουμε αν ο στόχος είναι το αγόρι ή το κορίτσι, ωστόσο οι εντολές είναι σαφείς: «Βγάλτε τους από τη μέση». Η Ελένη όπως κρύβεται, αντιλαμβάνεται πως οι άντρες που κρατάνε όπλο δεν είναι οι φύλακες που την ψάχνουν και αποφασίζει να δράσει προκειμένου να σώσει το νεαρό ζευγάρι.

Ετσι ορμάει για να τους σταματήσει και η μία από τις σφαίρες που προοριζόταν για τους δύο νέους βρίσκει την Ελένη στο στήθος. Οι άγνωστοι τρέπονται σε φυγή, ενώ η κοπέλα με τον αρραβωνιαστικό της παρέχουν τις πρώτες βοήθειες στην Ελένη, την οποία μεταφέρουν στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση και σε κώμα. Οι γιατροί κάνουν ό,τι μπορούν για να την κρατήσουν ζωντανή και οι ώρες στο χειρουργείο είναι ατελείωτες για την Ασημίνα και τον Λάμπρο, που μόλις μαθαίνουν για τον τραυματισμό της σπεύδουν κοντά της.

«Δεν θ’ αντέξω αν πάθει κάτι η Λενιώ! Δεν θα αντέξω αυτό το βάρος», λέει στον Λάμπρο και εκείνος την καθησυχάζει: «Τίποτα δεν θα πάθει! Θα δεις, όλα θα πάνε καλά». Μετά από μερικές μέρες, η Ελένη ανακτά τις αισθήσεις της και η ζωή της έχει πια ξεφύγει τον κίνδυνο. Ετσι μεταφέρεται στο νοσοκομείο των φυλακών μέχρι να να γίνει καλά και να συνεχίσει την ποινή της.

Ομως ο Λάμπρος είναι αποφασισμένος να γλιτώσει την αγαπημένη του από τα χέρια του Βόσκαρη και ζητάει τη βοήθεια του υπουργού Πεσματζή, ο οποίος χρωστάει στην Ελένη τη ζωή της κόρης του και του αρραβωνιαστικού της.

«Αυτή η γυναίκα θυσιάστηκε για τη ζωή της κόρης σας, σας παρακαλώ, ζει έναν εφιάλτη στη φυλακή αυτή! Οι συνθήκες είναι απάνθρωπες και καθημερινά τη χτυπάνε! Σας παρακαλώ, δείτε αν μπορείτε να τη μεταφέρετε σε άλλη φυλακή», τον εκλιπαρεί ο Λάμπρος και εκείνος υπόσχεται πως θα το κοιτάξει και νιώθει ευγνώμων που σώθηκε η κόρη του: «Σας υπόσχομαι πως θα το κάνω».

Παράλληλα και η νεαρή κοπέλα ζητάει από τον πατέρα της να κάνει κάτι για τη γυναίκα που της έσωσε τη ζωή. Ο υπουργός δίνει εντολή να του φέρουν όλα τα χαρτιά με την υπόθεση της Ελένης Σταμίρη.

Εκεί ανακαλύπτει πολλές παραλείψεις που έγιναν κατά την κατάθεσή της, αλλά και με τη λήψη της απόφασης του δικαστηρίου. Σε συνδυασμό με την καλή διαγωγή της στη φυλακή, αποφασίζει να της δώσει την πολυπόθητη ελευθερία της. Ετσι, ύστερα από έξι χρόνια, η Ελένη και επίσημα πια είναι ελεύθερη και επιστρέφει στο Διαφάνι.

Ο Κωνσταντής γυρίζει τη Δρόσω

Η Δρόσω για άλλη μια φορά βλέπει τη ζωή της να διαλύεται από τις λάθος επιλογές που έχει κάνει. Ο Τάκης, που πια ξέρει πως εκείνη συνεχίζει να εργάζεται στο καμπαρέ, έρχεται αντιμέτωπος μαζί της, αλλά όσα του λέει θα τον σοκάρουν. «Ξέρω ότι μου είπες ψέματα! Ξέρω ότι εδώ και έξι χρόνια μου πουλάς φούμαρα για μεγάλη καριέρα και δίσκο για να μ’ έχεις εδώ μαζί σου! Σε βαρέθηκα και εσένα και τα ψέματά σου και όλα», του λέει.

Εκείνος προσπαθεί να δικαιολογηθεί και της εξηγεί πως δεν της είπε την αλήθεια για να μην την πληγώσει. Την ίδια ώρα στο Διαφάνι, ο Κωνσταντής αποφασίζει να κρατήσει τα χωράφια του και να μην τα δώσει πίσω στον πατέρα του (από τη στιγμή που και ο Νικηφόρος αρνήθηκε να του επιστρέψει την περιουσία) και κατεβαίνει με τον Μελέτη στην Αθήνα για δουλειές.

Το βράδυ αποφασίζουν να πάνε βόλτα και καταλήγουν στην Τρούμπα και συγκεκριμένα στη «Χαβάη». Σοκαρισμένοι και οι δύο, θα δουν τη Δρόσω πάνω στη σκηνή, αλλά με το όνομα Ρόζα. Οταν εκείνη θα κατέβει, ο Κωνσταντής θα την πλησιάσει και εκείνη αρχικά θα κάνει πως δεν τον ξέρει.

Δρόσω Κωνσταντής Άγριες Μέλισσες

«Δρόσω!», θα της πει εκείνος έκπληκτος και η Δρόσω θα του απαντήσει: «Το όνομά μου είναι Ρόζα» και αμέσως θα φύγει αναστατωμένη στο καμαρίνι της. Ομως ο Κωνσταντής δεν το βάζει κάτω και πάει και την επόμενη μέρα όπου και δεν της αφήνει πολλά περιθώρια να του αρνηθεί ποια είναι και προσπαθεί να την πείσει να γυρίσει πίσω. «Αυτή τη ζωή ονειρευόσουν, Δρόσω;

Να τραγουδάς σ’ αυτά τα καταγώγια και να σε κοιτάνε σαν ξερολούκουμο οι γεροσαλιάρηδες; Τι δουλειά έχεις με όλα αυτά, μωρέ Δρόσω;», τη ρωτάει και εκείνη του ξεκαθαρίζει: «Αυτή είναι η ζωή μου τώρα πια, Κωνσταντή! Είμαι χαρούμενη που μπορώ και τραγουδάω. Στο χωριό δεν θα γυρίσω ποτέ και καλά θα κάνεις να φύγεις και να ξεχάσεις ότι με είδες». Ο Κωνσταντής προσπαθώντας να πείσει τη Δρόσω να επιστρέψει στο Διαφάνι, την ενημερώνει για τον τραυματισμό της Ελένης:

«Η Ελένη είναι στο νοσοκομείο σοβαρά χτυπημένη», της λέει και η Δρόσω σοκάρεται: «Τι είναι αυτά που λες; Τι έγινε; Είναι ζωντανή;», απορεί και εκείνος της εξηγεί πως προσπάθησε να αποδράσει και την πυροβόλησαν.

Ο Τάκης που τα ακούει όλα την προτρέπει να πάνε στη Λάρισα να επισκεφθούν την αδελφή της. Οπως και γίνεται! Η Δρόσω, επηρεασμένη από τη συνάντησή της με την Ελένη, παίρνει με τον Τάκη την απόφαση να μείνουν μόνιμα στο Διαφάνι, ενώ παράλληλα αποφασίζουν και να επισημοποιήσουν τον δεσμό τους. Ομως το παράτολμο σχέδιο του Τάκη να βγάλει εύκολα χρήματα όχι μόνο στέφεται από αποτυχία αλλά βάζει σε κίνδυνο τόσο τη δική του ζωή όσο και της Δρόσως.

Από τη Γιάννα Παπανικολάου για το TV24