Κόβεται πολυαγαπημένη σειρά του ALPHA - "Βόμβα" μεγατόνων

Το τέλος έρχεται τον Ιανουάριο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κόβεται πολυαγαπημένη σειρά του ALPHA -

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου για την εκπομπή του OPEN «Έλα Χαμογέλα» μετά τον Ιανουάριο ο ALPHA αποφάσισε να κόψει μια από τις πιο αγαπημένες και πολυσυζητημένες σειρές του!

Αιτία δεν είναι μόνο η χαμηλή τηλεθέαση που σημειώνει η σειρά, αλλά και η «είσοδος» της Τατιάνας Στεφανίδου στο πρόγραμμα του σταθμού, η οποία μετά τις συζητήσεις της με το Mega, αποφάσισε να πει το «ναι» στην πρόταση του ALPHA.

Αν και τελικά είχε ειπωθεί πως η Τατιάνα θα έβρισκε θέση στην πρωινή ζώνη του καναλιού σε καθημερινή βάση με μια εκπομπή κοινωνικού περιεχομένου, εντέλει τελευταίες πληροφορίες τη θέλουν να αναλαμβάνει μια άλλη ζώνη!

Ποια σειρά κόβεται από τον ALPHA

O λόγος για τις «Οικογενειακές Ιστορίες» που προβάλλονται Δευτέρα με Παρασκευή στις 16:40, με το κανάλι να μην μοιάζει πρόθυμο να τους αλλάξει ώρα μέσα στο πρόγραμμα καθώς τα νούμερα τηλεθέασης δεν είναι τα αναμενόμενα.

Αποχώρηση "βόμβα" από τον ALPHA - Δημοσιογράφος κλείνει την συνεργασία του μετά από πολλά χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε ακόμα μια αποχώρηση που πρόκειται να συμβεί στο κανάλι του ALPHA. Το Πρωινό έδωσε τις παραπάνω πληροφορίες σημερινή εκπομπή.

Ο Δημοσιογράφος Τάσος Τεργιάκης μετά από πολλά χρόνια συνεργασίας με τον σταθμό φαίνεται να έχει σκεφτεί να υποβάλλει την παραίτηση του μετά το τέλος της αναρρωτικής άδειας που έχει μέχρι της Πέμπτη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, πλέον, ο έμπειρος δημοσιογράφος δε δεσμεύεται με συμβόλαιο, καθώς αυτό έλεγε ότι θα βρίσκεται στην ομάδα της Ελεονώρας Μελέτη, έτσι μπορεί να αποχωρήσει από το κανάλι, εφόσον το επιθυμεί. Δείτε τις λεπτομέρειες για το κόψιμο της εκπομπής.

τάσος τεργιάκης alpha

TAGS