Ανακοίνωση από ALPHA για Χρήστο Φερεντίνο και όχι μόνο...

Τι αναφέρει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανακοίνωση από ALPHA για Χρήστο Φερεντίνο και όχι μόνο...

Πριν από λίγες ώρες ο τηλεοπτικός σταθμός ALPHA εξέδωσε ανακοίνωση αναφερόμενη στην επιτυχία της τηλεθέασης που σημείωσαν τα προγράμματά του τον Νοέμβριο! Ένα από αυτά είναι και το Deal του Χρήστου Φερεντίνου.

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση του ALPHA

Γεμάτη πρωτιές για το πρόγραμμα του Alpha κύλησε η πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου. Το τηλεοπτικό κοινό έδειξε την προτίμησή του στις εκπομπές και τις σειρές του καναλιού, τόσο στο off peak, όσο και στην Prime Time ζώνη.

Συγκεκριμένα, το Happy Day και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, είναι η αγαπημένη επιλογή των γυναικών, αφού σκαρφάλωσε στην κορυφή της τηλεθέασης για το κοινό Γ18-54 με 17,3% (#2 ΑΝΤ1 KAΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ / ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ με 16,5%), αλλά και για το κοινό Γ25-44 με 18.1%, με 2.9 μονάδες διαφορά από τον ανταγωνισμό (#2 ΑΝΤ1 με 15,2%).

Ο Χρήστος Φερεντίνος έχει κάνει εδώ και καιρό το καλύτερο Deal με τους τηλεθεατές, αφού κάθε απόγευμα τους χαρίζει αδρεναλίνη και χρήματα κι εκείνοι του το ανταποδίδουν με συνεχόμενες πρωτιές στην τηλεθέαση. Έτσι και αυτή την εβδομάδα το Deal παρέμεινε στην κορυφή της τηλεθέασης στο σύνολο του κοινού, με 18.1%, ενώ σε επιμέρους κοινό έφτασε μέχρι και το 20.3%.

Διαβάστε εδώ ποια σειρά κόβει ο ALPHA!

Ταυτόχρονα, ο Alpha ξεχώρισε και στο Prime Time, με δύο από τα προγράμματά του να βρίσκονται στο TOP 10 των πιο δημοφιλών εκπομπών της Παρασκευής για το δυναμικό κοινό (Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα / THE BACHELOR), ενώ στην εβδομάδα (Δευτέρα 2 – Κυριακή 8/11/2020) ο ALPHA ήταν #1 στο Off peak 07:00-21:00 με 13,4%.

Παράλληλα, η ενημέρωση είναι ένα ακόμα σημαντικό όπλο του προγράμματος του καναλιού, με το Δελτίο Ειδήσεων του Alpha να είναι πρώτο στην τηλεθέαση στο δυναμικό κοινό με 16.9%. Αξίζει να σημειωθεί και το δυναμικό ξεκίνημα που έκανε η εκπομπή Alpha Παντού με τη Μαρία Νικόλτσιου, τη Βίκυ Χαντζή και τον Πέτρο Καρσιώτη. Το ενημερωτικό μαγκαζίνο του Alpha έγινε η καθημερινή συντροφιά των τηλεθεατών μεταξύ 11:00 και 13:00, και αγκαλιάστηκε θερμά όπως δείχνουν τα νούμερα τηλεθέασης της πρώτης εβδομάδας προβολής του. Μάλιστα την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου, το Alpha Παντού σημείωσε πρωτιές στη ζώνη τηλεθέασής του, αγγίζοντας το 16,9% στο νεανικό γυναικείο κοινό, 15,5% στο δυναμικό γυναικείο κοινό.

Η Αγγελική Νικολούλη έριξε για ακόμα μια Παρασκευή «ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ» και τερμάτισε πρώτη στους πίνακες τηλεθέασης. Σημείωσε 21.6% στο σύνολο του κοινού και 17% στο 18-54, ενώ ήταν και slot winner με 21.1% και 16.7% αντίστοιχα. Την Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου, παρακολούθησαν το «Φως στο τούνελ» έστω για 1’, 1.218.000 τηλεθεατές.

Το Σαββατοκύριακο ανήκει στον Alpha κατ’ εξακολούθηση. Συγκεκριμένα, το Σάββατο το κανάλι ήταν #1 στο σύνολο ημέρας στα 18-54 με 14,3%, στο Δελτίο Ειδήσεων στα 18-54 με 19,4% (το οποίο ήταν και #1 στο TOP 10 της ημέρας), αλλά και στο off peak με 16,8% (18-54).

Την Κυριακή, ο Alpha σημείωσε πρωτιά στο Off peak στο σύνολο με 14,7%, στα 18-54 με 15,7% και στις Γ25-44 με 14,0%, αλλά και στο Δελτίο Ειδήσεων στα 18-54 με 17,0%.

Αναλυτικότερα, το «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» έκοψε το νήμα της τηλεθέασης με ξεκάθαρη πρωτιά, αποσπώντας τον μέσο όρο του 23.5% στο σύνολο του κοινού, και το 23% στο δυναμικό. Την Κυριακή, η τηλεθέαση έφτασε το 34.2% σε επιμέρους κοινό, ενώ την ίδια μέρα την εκπομπή παρακολούθησαν έστω για 1’, 1.764.000 τηλεθεατές.

Η Ναταλία Γερμανού και το «Καλύτερα δε γίνεται», είναι στην κορυφή της προτίμησης των τηλεθεατών για τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου. Το Σάββατο,

η εκπομπή ήρθε πρώτη με 17.2% στο σύνολο του κοινού και 16.9% στο δυναμικό, ενώ την Κυριακή επικράτησε με 13.8% και 15.1% αντίστοιχα. Αξιοσημείωτο είναι ότι το Σάββατο παρακολούθησαν το «Καλύτερα δε γίνεται» περισσότερα από 2 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Τέλος, τη σκυτάλη της πρωτιάς παίρνει ο Άκης Πετρετζίκης με το Kitchen Lab, o οποίος σκαρφάλωσε με άνεση στην πρώτη θέση της τηλεθέασης και το Σάββατο (με 19.2% στο σύνολο και 17.1% στο δυναμικό), αλλά και την Κυριακή (με 12.7% και 12.4% αντίστοιχα).

Θρήνος για τον Χρήστο Φερεντίνο

Δύσκολες ώρες περνάει ο Χρήστος Φερεντίνος. Ο γνωστός παρουσιαστής μοιράστηκε στο facebook την απώλεια που βιώνει. Στην οικογένεια του επικρατεί θρήνος.

Συγκεκριμένα, ο αγαπημένος ξάδερφος του έφυγε από τη ζωή και θέλησε να μοιραστεί τα συναισθήματα του μέσα από μια ανάρτηση.

«Ο αγαπημένος μου ξάδερφος ο Βασιλάκης που μου έγραφε κασέτες όταν ήμασταν πιτσιρικάδες από τα αγαπημένα του ροκ και μπλουζ συγκροτήματα ,μόλις έμαθα ότι έφυγε για τη γειτονιά των Αγγέλων.

Εκεί θα παίζει τώρα τις μουσικάρες του από τ’αγαπημένα του δισκάκια, εκεί θα κάνει τους πάντες να γελούν όπως έκανε και με μας εδώ με το αστείρευτο χιούμορ του. Τη μπλούζα με το βινύλιο που φοράει στη φωτό, μου την είχε χαρίσει και είναι το αγαπημένο μου t shirt», έγραψε.

Χρήστος Φερεντίνο θάνατος ξαδέρφου