Έλα στη θέση μου: Εκτεθειμένος ο Αχιλλέας - Η Κέντρα σήμερα 12/11 ανακαλύπτει ότι...

Τι βρίσκει στην έπαυλη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έλα στη θέση μου: Εκτεθειμένος ο Αχιλλέας - Η Κέντρα σήμερα 12/11 ανακαλύπτει ότι...

Εκτεθειμένα θα βρεθούν τα μυστικά του Αχιλλέα αφού στο σημερινό 12/11 επεισόδιο του Έλα στη Θέση μου θα παρακολουθήσουμε την Κέντρα να βρίσκει ένα χρηματοκιβώτιο στην έπαυλη που τα έχει όλα μέσα!

Έλα στη θέση μου – Επεισόδιο 44 β κύκλος

Η Ρενάτα πατάει πόδι στον Αχιλλέα και επιμένει να μην αναβληθεί το συμβούλιο για την πρόταση της Αναβατόρι. Η Φαίη βλέπει τον Βλάση με τη Θάλεια σε περιπτύξεις και αποφασίζει να πάρει το αίμα της πίσω, βοηθώντας τη Ρενάτα να εμποδίσει την πώληση της εταιρίας. Έχοντας εν τω μεταξύ καταλάβει τις προθέσεις της Θάλειας, αναθέτει στον Ζούβα να παρακολουθήσει τη γιαγιά της κατά την έξοδό της από το νοσοκομείο.

Εν τω μεταξύ, η Σύλβια προσπαθεί να ψαρέψει τη Μιράντα, αλλά για κακή τύχη της Φλωρέτας, την παίρνουν όλοι χαμπάρι. Και ενώ η Ρενάτα παίρνει ένα ανέλπιστο email από την Ελπίδα, η Κέντρα ανακαλύπτει ένα χρηματοκιβώτιο στην έπαυλη, στο οποίο κρύβει τα μυστικά του ο Αχιλλέα.

Διαβάστε εδώ τι θα συμβεί στο αυριανό επεισόδιο!

Ποιος είναι ο "Αχιλλέας" του Έλα στη θέση μου - Πράγματα που δεν ξέραμε

Γεννήθηκε στις 26 Ιουλίου του 1987 στην Λάρνακα της Κύπρου όπου και πέρασε τα παιδικά του χρόνια. Είναι ο μικρότερος από τα τρία παιδιά της οικογένειάς του. Τελειώνοντας το σχολείο πήγε στον Κυπριακό στρατό για δύο χρόνια ενώ ολοκληρώνοντας τη θητεία του αποφάσισε να γίνει ηθοποιός. Το 2007, σε ηλικία 20 ετών, έδωσε εξετάσεις στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου και εγκαταστάθηκε στην Αθήνα ξεκινώντας τις σπουδές του. Αποφοίτησε από εκεί τρία χρόνια μετά και επέστρεψε στην Κύπρο.

Το 2011, ύστερα από οντισιόν, πήρε έναν από τους βασικούς ρόλους στην καθημερινή δραματική σειρά του SIGMA Άσπρα μπαλόνια. Εκεί υποδύθηκε τον Ορέστη παραμένοντας στο καστ της σειράς και τις δύο σεζόν μετάδοσής της. Το 2012, παράλληλα με τη σειρά, έλαβε μέρος στο μουσικοχορευτικό talent show επωνύμων DanSing for you στο MEGA Κύπρου φτάνοντας μέχρι τον τελικό όπου και κατέκτησε την πρώτη θέση. Ακόμη την ίδια περίοδο εμφανίστηκε σε δύο ιστορίες της τηλεοπτικής σειράς αυτοτελών επεισοδίων Κυπριώτικον σκετς.

Τη σεζόν 2013-2014 είχε το ρόλο του Αντώνη Σταυρίδη στο καστ της καθημερινής σειράς Μπρούσκο στον ΑΝΤ1. Παρέμεινε στη σειρά μέχρι τις αρχές του δεύτερου κύκλου αποχωρώντας από τη σειρά τον Νοέμβριο του 2014. Αμέσως μετά ακολούθησε του Βάκη στη κωμική σειρά Πρώτη σταγόνα. Η παρουσία του εκεί συνεχίστηκε και τη σεζόν 2015-2016 έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο.

Το 2016 εγκαταστάθηκε ξανά στην Ελλάδα, ύστερα από πρόταση του Alpha Κύπρου και του Alpha TV, για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην καθημερινή κωμική σειρά του σταθμού Έλα στη θέση μου. Έτσι τη σεζόν 2016-2017 ξεκίνησε να παίζει στη σειρά υποδυόμενος τον Αχιλλέα Σοφοκλέους Καλατζή και συμπρωταγωνιστώντας μαζί με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, την Αθηνά Οικονομάκου και την Ευαγγελία Συριοπούλου. Η παρουσία του στη σειρά του Alpha συνεχίζεται μέχρι και σήμερα για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν έχοντας συνεχή παρουσία στο πρωταγωνιστικό καστ της σειράς.