Κατερίνα Καινούργιου: Είναι γεγονός! Το ανακοίνωσε πριν λίγο το Open

Ευχάριστα νέα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κατερίνα Καινούργιου: Είναι γεγονός! Το ανακοίνωσε πριν λίγο το Open

Η παρουσιάστρια του Open, Κατερίνα Καινούργιου είναι γεγονός πως διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της παρά το lockdown!Σήμερα, λοιπόν, η ευτυχία της ολοκληρώθηκε αφού κατάφερε να θριαμβεύσει στα επαγγελματικά της και πήρε την αναγνώριση από τον σταθμό!

Η ανακοίνωση του Open για το Ευτυχείτε της Καινούργιου

Έχοντας ξεκινήσει δυναμικά τη χρονιά και τερματίζοντας με πρωτιά στη ζώνη μετάδοσης -αλλά και στο σύνολο των πρωινών ψυχαγωγικών προγραμμάτων- τόσο τον Σεπτέμβριο όσο και τον Οκτώβριο, το Ευτυχείτε με την Κατερίνα Καινούργιου συνεχίζει να κινείται με άνεση στην κορυφή του πίνακα τηλεθέασης.

Χθες, Τετάρτη 11 Νοεμβρίου, η εκπομπή του OPEN σημείωσε μέσο όρο 16,6% στο δυναμικό κοινό (Στην Φωλιά Των Κου Κου Star 12,6%, Πρω1νό ΑΝΤ1 9,3%, Πάμε Δανάη Mega 6%).

Ακόμα μεγαλύτερα ήταν τα ποσοστά στις Γυναίκες 25-44 με 17,2% και διαφορά σχεδόν 8 μονάδες από το Πρω1νό και 10 από το Πάμε Δανάη που μεταδίδονται την ίδια ώρα.

Η πρωινή ψυχαγωγική του OPEN με την Κατερίνα Καινούργιου, έχοντας άμεσα αντανακλαστικά, αποκλειστικές συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές της επικαιρότητας, αναλυτικό τηλεοπτικό ρεπορτάζ και ενότητες με ξεχωριστό χαρακτήρα που έχουν κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, έχει γίνει η αγαπημένη πρωινή συνήθεια των τηλεθεατών.

Πρωινή ζώνη

  • ANT1: Το πρωινό 9,1
  • ΣΚΑΪ: Αταίριαστοι 12,0
  • Mega: Πάμε Δανάη 5,7
  • ALPHA: ALPHA παντού 5,1
  • Open: Ευτυχείτε 16,3
  • STAR: Στην φωλιά των Κου Κου 12,6

Ωστόσο, νέο πρόγραμμα έρχεται στο Opentv στις 19 Νοεμβρίου! Δείτε εδώ αναλυτικά

Καινούργιου: Η ατάκα στον αέρα του Ευτυχείτε που πρόδωσε τον γάμο της με τον Τσαγκρίδη

Η Κατερίνα Καινούργιου, με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε ο Γιάννης Καλλιανός για τον γάμο του με την Χάρις Δαμιανού τον Μάιο, αποκάλυψε στην παρέα του Ευτυχείτε ότι σκοπεύουν και πολλοί φίλοι της επίσης να παντρευτεί.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια δήλωσε: «Απλά να πω ότι έχω αρκετούς φίλους που σκοπεύουν να παντρευτούν τον Μάιο. Μην ανοίγεστε και πολύ. Οι περισσότεροι θα παντρευτούμε με 20 άτομα».

Αμέσως μετά ξεκίνησε μια θύελλα αντιδράσεων και πειραγμάτων των συνεργατών της προς το πρόσωπο της Κατερίνας και στο ενδεχόμενο ότι σκοπεύει και αυτή να παντρευτεί με τον αγαπημένο της, Φίλιππο.

Η Κατερίνα Καινούργιου με την σειρά της έβαλε τα πράγματα σε μια θέση και είπε χαρακτηριστικά: «Όχι εγώ. Λες να παντρευτούμε τον Μάιο και να μη το ξέρει κανείς. Καλά μπορεί και να μη το ξέρει κανείς, αλλά όχι, δεν παντρεύομαι. Μπορεί και να μην παντρευτώ ποτέ. Μπορεί και να συμβεί. Στην παρούσα φάση δεν παντρεύομαι. Δεν το λέω για τον Φίλιππο. Δε θα μου ανοίγει την πόρτα το βράδυ. Αγχώνεται μετά. Τα παίζει και ο Μουτσινάς το μεσημέρι».