Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Έλα στη θέση μου: Η Ρενάτα έτοιμη να ξεσκεπάσει τον Αχιλλέα (19/11)

Χαμός στο σημερινό επεισόδιο

Έλα στη θέση μου: Η Ρενάτα έτοιμη να ξεσκεπάσει τον Αχιλλέα (19/11)
TV24 19.11.2020 08:42
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Κανονικός χαμός πρόκειται να επικρατήσει στο σημερινό (19/11) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Έλα στη θέση μου. Η Ρενάτα θα βρεθεί έξω από το σπίτι της Ελπίδας και θα είναι έτοιμη να ξεσκεπάσει το σχέδιο του Αχιλλέα.

Τι θα δούμε απόψε στο Έλα στη θέση μου (19/11)

Έλα στη θέση μου – Επεισόδιο 49 β κύκλος

Ο Βλάσης ανήσυχος όλη τη μέρα προσπαθεί να βρει τη Θάλεια στο τηλέφωνο, η οποία τον αποφεύγει. Η Κέντρα ετοιμάζεται να μετακομίσει στο σπιτάκι του κήπου και παραχωρεί στη Σύλβια και το Ζούβα τη διαμονή τους στην έπαυλη. Ο Φώτης βρίσκει νέες αφορμές να τσακωθεί με τη Βάνα, η οποία τον αγνοεί μέχρι να βάλει μυαλό.

Ο Θοδωρής χαρούμενος που τα κεφτεδάκια φακής κάνουν θραύση, την ώρα που ο Μίμης και η Λατάνια περιμένουν να εκτεθεί και να χάσει τα πάντα. Πώς θα εμποδίσει ο Αχιλλέας τη Ρενάτα όταν μάθει ότι είναι έξω απ’ το σπίτι της Ελπίδας και ποια η αντίδραση του Μάρκου σε όλο αυτό; Τι θα κάνει η Θάλεια όταν θα πέσει άθελα της πάνω στο Βλάση που ζητάει εξηγήσεις για τη συμπεριφορά της; Δείτε εδώ και τις εξελίξεις από το αυριανό επεισόδιο.

ALPHA - Έλα στη θέση μου: Η Θάλεια κινδυνεύει - Σε απόγνωση ο Βλάσης

Χαμός θα επικρατήσει στα νέα επεισόδια της σειράς «Έλα στη θέση μου» που προβάλλεται με επιτυχία στον ALPHA. Η Θάλεια για ακόμη μια φορά κινδυνεύει, ενώ ο Βλάσης βρίσκεται σε απόγνωση, αφού έχει εξαφανιστεί.

Η Ρενάτα βρίσκει τυχαία από τον Ζαχαρία τη διεύθυνση του σπιτιού της Ελπίδας, η Φαίη καταστρώνει νέα σχέδια για τη γιαγιά της Θάλειας, η Κέντρα στο μεταξύ προσπαθεί να δει τι έχει μέσα το χρηματοκιβώτιο και η Θάλεια αντιλαμβάνεται πως τα δέκα εκατομμύρια που έκρυβε έκαναν φτερά.

Ο Βλάσης είναι σε παροξυσμό. Απειλεί με… lockdown τη Σόφο! «Από εδώ μέσα δεν θα φύγει κανείς μέχρι να υπογράφει η κυρία Φαίη από εδώ την πώληση της Σόφο», λέει έξαλλος σε όλους και κλειδώνει τις πόρτες της εταιρείας αποφασίζοντας να τους κρατήσει όλους μέσα. Ο Αχιλλέας μέσα σε αυτόν τον πανικό, προσπαθεί να βρει τρόπο να δραπετεύσει για να προλάβει την Κέντρα, προτού ανοίξει το χρηματοκιβώτιό του, γιατί τότε θα μαθευτούν όλα τα μυστικά του. «Πρέπει να προλάβω πριν να είναι αργά», μονολογεί. Την ίδια ώρα η Φλωρέτα συγκρούεται με τη Μιράντα για το φιλί που έδωσε στον Λεωνίδα, ο οποίος εξομολογείται κάτι πολύ δυσάρεστο στον Θοδωρή. Κι ενώ η Κέντρα περιμένει κλειδαρά για να μάθει τα μυστικά του άντρα της, η Φαίη καταστρώνει νέα σχέδια για τη γιαγιά της Θάλειας και ο Βλάσης θα βρει για άλλη μια φορά τη Θάλεια να κινδυνεύει.

Ωστόσο, ένας από τους βασικούς χαρακτήρες της σειράς μπαίνει στην φυλακή. Όλο το ρεπορτάζ.

Το χρηματοκιβώτιο εξαφανίζεται και η Θάλεια στο Έλα στη θέση μου κινδυνεύει

ALPHA  Έλα στη θέση μου εξελίξεις

Ο Βλάσης μαθαίνει από τη Θάλεια για την έκταση που της έχει κλέψει ο Καγκαλούδης κι ό,τι είχε συμβεί μέχρι στιγμής. «Αστο πάνω μου. Εγώ θα τους ξεσκεπάσω», της δηλώνει και αναλαμβάνει να τους ξεμπροστιάσει. Η Φαίη πάλι βρίσκει τρόπο να μπει στον οίκο ευγηρίας για να βρει τη γιαγιά της Θάλειας, την Πανδώρα, την ώρα που στην έπαυλη η Βάνα και ο Φώτης τσακώνονται τόσο άσχημα που μπορεί όλο αυτό να οδηγήσει σε χωρισμό. Στο μεταξύ η Ρενάτα βρίσκει τυχαία από τον Ζαχαρία τη διεύθυνση του σπιτιού της Ελπίδας, αλλά ο Μάρκος την πιέζει για τα θέματα της σχέσης τους. Η Κέντρα στο μεταξύ προσπαθεί να δει τι έχει μέσα το χρηματοκιβώτιο, αλλά ανακαλύπτει ότι έχει εξαφανιστεί. Και δεν είναι η μόνη έκπληκτη. Την ίδια έκφραση θα πάρει και η Θάλεια όταν ακούσει την ερώτηση του Βλάση: «Θέλω να μου πεις ειλικρινά... ξέρεις ποιος ή ποια με έκλεψε;».

Η επίσκεψη στη γιαγιά βγάζει... λαβράκι

Ο Φώτης μαζεύει τα πράγματά του και φεύγει από την έπαυλη, την ώρα που ο Αχιλλέας σβήνει το επίμαχο βίντεο με τη Ρενάτα, για να μην πέσει στα χέρια της Κέντρας. «Παρά τρίχα και θα ερχόταν η καταστροφή», λέει ανακουφισμένος. Η Φαίη έχει κι εκείνη λόγους να χαίρεται αφού η επίσκεψη στη γιαγιά Πανδώρα επέφερε καρπούς. Βρίσκει τα λεφτά του Βλάση και τα κλέβει από την κρυψώνα της Θάλειας, την ώρα που εκείνη είναι έτοιμη να ομολογήσει όλη την αλήθεια στον Βλάση και να του τα επιστρέψει. Ομως είναι αργά. Η Θάλεια αντιλαμβάνεται πως τα δέκα εκατομμύρια που έκρυβε έκαναν φτερά.

Η Κέντρα μετακομίζει στο σπιτάκι του κήπου

Ο Βλάσης, ανήσυχος όλη τη μέρα, προσπαθεί να βρει τη Θάλεια στο τηλέφωνο, η οποία τον αποφεύγει. Η Κέντρα πάλι ετοιμάζεται να μετακομίσει στο σπιτάκι του κήπου και παραχωρεί στη Σύλβια και τον Ζούβα τη διαμονή τους στην έπαυλη, ενώ ο Φώτης βρίσκει νέες αφορμές να τσακωθεί με τη Βάνα, η οποία τον αγνοεί μέχρι να βάλει μυαλό. Στο μεταξύ ο Θοδωρής είναι χαρούμενος που τα κεφτεδάκια φακής κάνουν θραύση, την ώρα που ο Μίμης και η Λατάνια περιμένουν να εκτεθεί και να χάσει τα πάντα. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η Ρενάτα είναι έξω από το σπίτι της Ελπίδας και ο Αχιλλέας προσπαθεί να την εμποδίσει. Οσο για τη Θάλεια πέφτει άθελά της πάνω στον Βλάση. «Μπορείς να μου πεις τι σημαίνουν όλα αυτά;», τη ρωτάει ζητώντας της εξηγήσεις.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έλα στη θέση μου: Χωρισμός για Ρενάτα και Μάρκο; Αποκάλυψη!

Έλα στη θέση μου: Σκληρός εκβιασμός στον Αχιλλέα - Οι φωτογραφίες που θα φέρουν "σεισμό"

Share