Έλα στη θέση μου: Το μυστικό της Θάλειας αποκαλύπτεται - Αντιμέτωπη με την αστυνομία!

Τι θα συμβεί;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έλα στη θέση μου: Το μυστικό της Θάλειας αποκαλύπτεται - Αντιμέτωπη με την αστυνομία!

Μπορεί στο προηγούμενο επεισόδιο του Έλα στη θέση μου να ήρθαν τα πάνω κάτω αλλά στο σημερινό 20/11 θα έχουμε μια ανατροπή αφού η Θάλεια θα βρεθεί αντιμέτωπη με την αστυνομία! Τι θα κάνει ο Βλάσης που πλέον ξέρει το μυστικό της;

Έλα στη θέση μου, Παρασκευή 20 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 50:

Ο Ζούβας καταλαβαίνει πως η Φαίη κάνει παιχνίδι μόνη της και προσπαθεί να μάθει τι ακριβώς έχει συμβεί. Ο Μάρκος έρχεται σε νέα αντιπαράθεση με τον Αχιλλέα, ενώ η Ελπίδα φυγαδεύεται για να μην τη βρει η Ρενάτα. Η Κέντρα κρύβεται στο σπιτάκι της έπαυλης για να παρακολουθήσει τον Αχιλλέα, την ώρα που η Βάνα αρνείται να τα ξαναβρεί με τον Φώτη. Η Θάλεια αποκαλύπτει στον Βλάση πως εκείνη τον λήστεψε και ήθελε να του επιστρέψει τα λεφτά, αλλά της τα κλέψανε. Πώς θα αντιδράσει ο Βλάσης όταν ένα περιπολικό σταματήσει τη Θάλεια μπροστά σε όλους;

Έλα στη θέση μου - Τι θα συμβεί στο επόμενο επεισόδιο

Έλα στη θέση μου – Επεισόδιο 51 β κύκλος

Η Ρενάτα είναι έξω φρενών που δεν μπορεί να βρει την Ελπίδα και να στριμώξει τον Αχιλλέα και την πληρώνει ο Μάρκος. Η σύλληψη της Θάλειας είναι γεγονός κι όλοι έχουν μείνει άναυδοι. Ο Ζούβας υποπτεύεται τη Φαίη, για τα χαμένα λεφτά της Θάλειας, αλλά η Φαίη καταφέρνει και του ρίχνει στάχτη στα μάτια. Ο Θοδωρής αποφασίζει να κάνει μπίζνα το σουξέ με τα κεφτεδάκια αλλά ο Μίμης αντιδράει. Ο Φώτης αγωνιά να μάθει πως πήρε η Βάνα τις μαντινάδες που τις έστειλε με το Μανωλιό, ενώ η Κέντρα, αποφασίζει να παίξει ένα παιχνίδι στον Αχιλλέα…

ALPHA - Έλα στη θέση μου: Η Θάλεια κινδυνεύει - Σε απόγνωση ο Βλάσης

Η Ρενάτα βρίσκει τυχαία από τον Ζαχαρία τη διεύθυνση του σπιτιού της Ελπίδας, η Φαίη καταστρώνει νέα σχέδια για τη γιαγιά της Θάλειας, η Κέντρα στο μεταξύ προσπαθεί να δει τι έχει μέσα το χρηματοκιβώτιο και η Θάλεια αντιλαμβάνεται πως τα δέκα εκατομμύρια που έκρυβε έκαναν φτερά.

Ο Βλάσης είναι σε παροξυσμό. Απειλεί με… lockdown τη Σόφο! «Από εδώ μέσα δεν θα φύγει κανείς μέχρι να υπογράφει η κυρία Φαίη από εδώ την πώληση της Σόφο», λέει έξαλλος σε όλους και κλειδώνει τις πόρτες της εταιρείας αποφασίζοντας να τους κρατήσει όλους μέσα. Ο Αχιλλέας μέσα σε αυτόν τον πανικό, προσπαθεί να βρει τρόπο να δραπετεύσει για να προλάβει την Κέντρα, προτού ανοίξει το χρηματοκιβώτιό του, γιατί τότε θα μαθευτούν όλα τα μυστικά του. «Πρέπει να προλάβω πριν να είναι αργά», μονολογεί. Την ίδια ώρα η Φλωρέτα συγκρούεται με τη Μιράντα για το φιλί που έδωσε στον Λεωνίδα, ο οποίος εξομολογείται κάτι πολύ δυσάρεστο στον Θοδωρή. Κι ενώ η Κέντρα περιμένει κλειδαρά για να μάθει τα μυστικά του άντρα της, η Φαίη καταστρώνει νέα σχέδια για τη γιαγιά της Θάλειας και ο Βλάσης θα βρει για άλλη μια φορά τη Θάλεια να κινδυνεύει.

Το χρηματοκιβώτιο εξαφανίζεται και η Θάλεια στο Έλα στη θέση μου κινδυνεύει

ALPHA  Έλα στη θέση μου εξελίξεις

Ο Βλάσης μαθαίνει από τη Θάλεια για την έκταση που της έχει κλέψει ο Καγκαλούδης κι ό,τι είχε συμβεί μέχρι στιγμής. «Αστο πάνω μου. Εγώ θα τους ξεσκεπάσω», της δηλώνει και αναλαμβάνει να τους ξεμπροστιάσει. Η Φαίη πάλι βρίσκει τρόπο να μπει στον οίκο ευγηρίας για να βρει τη γιαγιά της Θάλειας, την Πανδώρα, την ώρα που στην έπαυλη η Βάνα και ο Φώτης τσακώνονται τόσο άσχημα που μπορεί όλο αυτό να οδηγήσει σε χωρισμό. Στο μεταξύ η Ρενάτα βρίσκει τυχαία από τον Ζαχαρία τη διεύθυνση του σπιτιού της Ελπίδας, αλλά ο Μάρκος την πιέζει για τα θέματα της σχέσης τους. Η Κέντρα στο μεταξύ προσπαθεί να δει τι έχει μέσα το χρηματοκιβώτιο, αλλά ανακαλύπτει ότι έχει εξαφανιστεί. Και δεν είναι η μόνη έκπληκτη. Την ίδια έκφραση θα πάρει και η Θάλεια όταν ακούσει την ερώτηση του Βλάση: «Θέλω να μου πεις ειλικρινά... ξέρεις ποιος ή ποια με έκλεψε;».

Η επίσκεψη στη γιαγιά βγάζει... λαβράκι

Ο Φώτης μαζεύει τα πράγματά του και φεύγει από την έπαυλη, την ώρα που ο Αχιλλέας σβήνει το επίμαχο βίντεο με τη Ρενάτα, για να μην πέσει στα χέρια της Κέντρας. «Παρά τρίχα και θα ερχόταν η καταστροφή», λέει ανακουφισμένος. Η Φαίη έχει κι εκείνη λόγους να χαίρεται αφού η επίσκεψη στη γιαγιά Πανδώρα επέφερε καρπούς. Βρίσκει τα λεφτά του Βλάση και τα κλέβει από την κρυψώνα της Θάλειας, την ώρα που εκείνη είναι έτοιμη να ομολογήσει όλη την αλήθεια στον Βλάση και να του τα επιστρέψει. Ομως είναι αργά. Η Θάλεια αντιλαμβάνεται πως τα δέκα εκατομμύρια που έκρυβε έκαναν φτερά.

Η Κέντρα μετακομίζει στο σπιτάκι του κήπου

Ο Βλάσης, ανήσυχος όλη τη μέρα, προσπαθεί να βρει τη Θάλεια στο τηλέφωνο, η οποία τον αποφεύγει. Η Κέντρα πάλι ετοιμάζεται να μετακομίσει στο σπιτάκι του κήπου και παραχωρεί στη Σύλβια και τον Ζούβα τη διαμονή τους στην έπαυλη, ενώ ο Φώτης βρίσκει νέες αφορμές να τσακωθεί με τη Βάνα, η οποία τον αγνοεί μέχρι να βάλει μυαλό. Στο μεταξύ ο Θοδωρής είναι χαρούμενος που τα κεφτεδάκια φακής κάνουν θραύση, την ώρα που ο Μίμης και η Λατάνια περιμένουν να εκτεθεί και να χάσει τα πάντα. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η Ρενάτα είναι έξω από το σπίτι της Ελπίδας και ο Αχιλλέας προσπαθεί να την εμποδίσει. Οσο για τη Θάλεια πέφτει άθελά της πάνω στον Βλάση. «Μπορείς να μου πεις τι σημαίνουν όλα αυτά;», τη ρωτάει ζητώντας της εξηγήσεις.