ALPHA: Τραγική η εξέλιξη της σειράς Αγγελική - Τι συμβαίνει;

Αποκλειστικό για τα επόμενα επεισόδια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
ALPHA: Τραγική η εξέλιξη της σειράς Αγγελική - Τι συμβαίνει;

Τραγικές φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της νέας επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Αγγελική. Όλα όσα συμβαίνουν έρχονται να αλλάξουν τις ισορροπίες και να ταράξουν και με το παραπάνω τους πρωταγωνιστές.

Μια νέα αρχή θα κάνουν στη ζωή τους Στέφανος και Αγγελική, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια. Ο δεσμός τους θα κοινοποιηθεί αλλά δεν θα σταθούν όλοι στο πλευρό τους.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Η αδυναμία του ενός προς το πρόσωπο του άλλου δεν άργησε να φανερωθεί και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TV24, Στέφανος και Αγγελική σύντομα θα γίνουν ζευγάρι. Στα επόμενα επεισόδια, νέα προβλήματα θα «χτυπήσουν» την πόρτα του Στέφανου και εκείνος θα βρει και πάλι στήριγμα στην Αγγελική.

Για μια ακόμη φορά θα της πει... «Αν σε είχα γνωρίσει καιρό πριν, δεν θα είχα παντρευτεί ποτέ την Τζένη» και στη συνέχεια θα της ζητήσει να του πει τα συναισθήματά της. «Είναι αμοιβαίο, Στέφανο. Το ξέρεις αυτό. Από την πρώτη μέρα που σε γνώρισα, ένιωσα αγάπη και έλξη για σένα». Το φιλί που θα ανταλλάξουν θα σφραγίσει τη σχέση τους, που δεν θα αργήσει να γίνει γνωστή στο σπίτι των Αργυρών. Βέβαια τα πράγματα δε θα είναι και τόσο καλά για την Αγγελική που θα έρθει αντιμέτωπη με τον τέταρτο βιαστή της.

Spoiler Αγγελική

Πρώτη όμως και καλύτερη θα το μάθει η Δανάη, που δεν θα κρύψει τον ενθουσιασμό και τη χαρά της. «Το ήξερα μπαμπά πως θα καταλήξεις με αυτή την κοπέλα. Νομίζω πως είναι η ιδανική για σένα. Θυμάμαι το βλέμμα σου την πρώτη φορά που τη συνάντησες».

Ο Δημήτρης εκδικείται το ζευγάρι και έρχεται τραγική εξέλιξη για τη σειρά του ALPHA, Αγγελική

Στο άκουσμα της παραπάνω είδησης, υπάρχουν και κάποιοι που θα αντιδράσουν έντονα. Πρώτη απ’ όλους θα κάνει γνωστή τη δυσαρέσκειά της η Αθηνά, χωρίς όμως περαιτέρω σκέψεις. Με τη σειρά της θα ενημερώσει τον Δημήτρη, ο οποίος θα ξεσπάσει καθώς θεωρεί πως μετά την αναγνώριση της πραγματικής της ταυτότητας, έχει μπει στο σπίτι με απώτερο σκοπό να κάνει κακό, άρα και η σχέση της με τον αδελφό του δεν είναι αληθινή.

«Δημήτρη, μην ταράζεσαι. Η Αγγελική δεν ξέρει ποιοι είμαστε. Μην κάνεις κάτι που μπορεί να μετανιώσεις. Περίμενε να δούμε πρώτα πώς θα κυλήσει αυτή τη σχέση», θα του πει η μητέρα του και εκείνος θα της υποσχεθεί πως θα κάνει πίσω προς το παρόν. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν θα αρχίσει να σκέφτεται τρόπους για να απομακρύνει τον έναν από τον άλλον, κοινώς να τους χωρίσει. Στο πλαίσιο αυτό, θα επικοινωνήσει και με την Κατερίνα. Η χαρά εκείνης θα είναι μεγάλη καθώς θα θυμηθεί τη στιγμή που ο Μιχάλης την πρόδωσε για να είναι μαζί με την Αγγελική, η οποία όμως βρίσκεται πλέον στην αγκαλιά άλλου...

O Μιχάλης φεύγει από το σπίτι

Μπορεί οι δυο τους να χώρισαν με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, αλλά όταν ο Μιχάλης μάθει για τη νέα σχέση της πρώην του με τον μεγάλο γιο της Αθηνάς, δεν θα «τρίψει» τα χέρια του. Αντιθέτως, πάνω στην απόγνωσή του θα σηκωθεί και θα φύγει από το σπίτι, αφήνοντας πίσω του τη Λένα, τον Θωμά και τον Αποστόλη να αναρωτιούνται τι έχει συμβεί. Και κυρίως τον Αποστόλη, που θα τον βρει και θα του ζητήσει εξηγήσεις. «Η Αγγελική είναι η Μαργαρίτα, Αποστόλη. Η Μαργαρίτα, η κοπέλα που πριν 17 χρόνιαμε εγκατέλειψε χωρίς καμία εξήγηση». Και τα κομμάτια του παζλ για τον μικρό του αδελφό θα αρχίσουν να ενώνονται.