Αγγελική - Spoiler: Αντιμέτωπη με τον τέταρτο βιαστή της η Αγγελική

Όλες οι πληροφορίες

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Αγγελική - Spoiler: Αντιμέτωπη με τον τέταρτο βιαστή της η Αγγελική

Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις στην Αγγελική στα επόμενα επεισόδια καθώς η πρωταγωνίστρια θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον τέταρτο βιαστή της.

Η Αγγελική και ο Μιχάλης προσπαθούν µε κάθε µέσο να µάθουν ποιος είναι ο τέταρτος άντρας που µαζί µε τους Αργυρούς τη βίασαν εκείνο το βράδυ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού MYtv που κυκλοφορεί και της Σοφίας Τσίρκα, στα επόµενα επεισόδια της δραματικής σειράς του Alpha, η µοίρα φέρνει αυτόν τον άντρα µπροστά στην Αγγελική και µάλιστα σε ένα µέρος που κανείς δεν µπορούσε να φανταστεί. Από εκείνη τη στιγµή, η κοπέλα αρχίζει την εκδίκηση εναντίον του.

H Αγγελική μαθαίνει ποιος είναι ο τέταρτος βιαστής της

Η ζωή της Αγγελικής ανατράπηκε ακόµη µία φορά όταν ανακάλυψε πως ο Στέφανος δεν συµµετείχε στον βιασµό της. Από τότε, µαζί µε τον Μιχάλη προσπαθούν να βρουν και να µάθουν όσα µπορούν για τον τέταρτο που ήταν µαζί µε τα µικρότερα αδέλφια Αργυρού εκείνο το µοιραίο βράδυ. Και σύντοµα καταφέρνουν να µάθουν πληροφορίες γι’ αυτόν τον άντρα. Όµως, δεν µένουν µόνο στις πληροφορίες, καθώς το επόµενο βήµα είναι να βρουν πού εργάζεται και πού κινείται, προκειµένου να πάρει η Αγγελική την πολυπόθητη εκδίκησή της και από αυτόν. Τα πάνω κάτω στην σειρά, εξελίξεις της τελευταίας στιγμής.

Η Αγγελική αντικρύζει τον τέταρτο βιαστή της

Ωστόσο, η µοίρα πρόκειται να τη φέρει πρόσωπο µε πρόσωπο µε αυτόν που ψάχνει και µάλιστα σε ένα µέρος που ποτέ δεν φανταζόταν πως θα τον συναντήσει. Η Αγγελική βρίσκεται µαζί µε τον Στέφανο και την Αθηνά στην κλινική, όπου η τελευταία συνεχίζει να κάνει τη θεραπεία της. Εκεί, οι δύο πρώτοι βρίσκουν λίγο χρόνο να καθίσουν µαζί και έρχονται ακόµη πιο κοντά, καθώς ο Στέφανος τής ανοίγει την καρδιά του για όσα περνάει το τελευταίο διάστηµα µε την οικογένειά του, τα οποία τον ανάγκασαν να φύγει από το σπίτι και να είναι µακριά από τη µητέρα του. Αργότερα, η Αγγελική ζητάει να πάει εκείνη να πάρει τη Δανάη από το σχολείο προκειµένου να περάσουν λίγο χρόνο µαζί. Εκεί, όµως, στον χώρο του σχολείου έρχεται αντιµέτωπη µε αυτό που έψαχνε. Η Αγγελική αντικρίζει τον τέταρτο άντρα από το βράδυ του βιασµού.

Αυτός είναι ο τέταρτος βιαστής της Αγγελικής

Πρόκειται για τον Στέλιο Τολέγα, ο οποίος, όπως αποδεικνύεται, είναι καθηγητής στο σχολείο όπου φοιτά η Δανάη. Η έκπληξη της Αγγελικής είναι µεγάλη και δεν ξέρει πώς να αντιδράσει! Ωστόσο, χαίρεται, καθώς τώρα µπορεί να βρει τρόπο να τον πλησιάσει και να τον κάνει και αυτόν να πληρώσει που της κατέστρεψε τη ζωή εκείνη τη µοιραία νύχτα του πανηγυριού. Την ίδια στιγµή, ακόµη µία ιστορία που ανησυχεί την Αγγελική είναι να βρουν µε τον Μιχάλη τον Παναγιώτη, που τους είπε πως γνωρίζει πολλά για τον θάνατο του πατέρα της Αγγελικής. Δεν µπορούν, όµως, να φανταστούν πως ο Δημήτρης και η Αθηνά έχουν ήδη προχωρήσει το δικό τους σχέδιο, προκειμένου ο Παναγιώτης να µη βρεθεί ποτέ και να µην αποκαλύψει όσα γνωρίζει.