Ήλιος: Ο Ανδρέας σαπίζει στο ξύλο τη Νίκη - Τη στέλνει στο νοσοκομείο

Ραγδαίες εξελίξεις στη σειρά του ΑΝΤ1

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ήλιος: Ο Ανδρέας σαπίζει στο ξύλο τη Νίκη - Τη στέλνει στο νοσοκομείο

Η Νίκη υπομένει τη βίαιη συμπεριφορά του Αντρέα, αλλά όταν η κατάσταση ξεφεύγει, εκείνη βρίσκεται στο νοσοκομείο με πολλαπλά τραύματα αφού τη σαπίζει στο ξύλο στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Ήλιος. Δήμος και Δημήτρης προσπαθούν να την πείσουν να τον καταγγείλει.

Ο Δήμος είναι αγανακτισμένος με αυτά που περνάει η Νίκη. Αποφασίζει να πάει ο ίδιος στην αστυνομία και να βρει τον Δημήτρη. «Ο άντρας της Νίκης της φέρεται βίαια και τη χτυπάει. Εκείνη δεν μιλάει για χάρη του Μάνου, αλλά πρέπει να τον σταματήσουμε πριν να είναι αργά», του λέει. Ο Δημήτρης κάνει μια αιφνιδιαστική επίσκεψη στο σπίτι της Νίκης, αλλά εκείνη αρνείται οτιδήποτε.

Φοβάται πολύ τον Αντρέα. Ο Δήμος όμως δεν το βάζει κάτω και προσπαθεί πάση θυσία να τη βοηθήσει. Ο Αντρέας όμως θα βρει τον τρόπο να τον απειλήσει να μείνει μακριά της. «Μην την ξαναπλησιάσεις γιατί ξέρω τον τρόπο να το κάνω εγώ. Παλιά είχες κάτι μπλεξίματα, έτσι δεν είναι;», του λέει όλο νόημα. Δείτε εδώ και μία συγκλονιστική αποκάλυψη που έγινε στη σειρά.

Έτσι σαπίζει στο ξύλο ο Ανδρέας τη Νίκη στον Ήλιο

Την ίδια ώρα η Νίκη αποφασίζει να τα καταφέρει μόνη της. Ενα ξέσπασμά της, όμως, στο σχολείο, θα θέσει σε κίνδυνο τη δουλειά της. Η κατάσταση ξεφεύγει ακόμη περισσότερο όταν ο Αντρέας γίνεται πιο βίαιος από κάθε άλλη φορά. Χτυπάει τη γυναίκα τόσο άσχημα που εκείνη δεν μπορεί να σταθεί. Τα τραύματα είναι τόσα πολλά που αυτή τη φορά θα οδηγηθεί στο νοσοκομείο.

Ήλιος ΑΝΤ1 Spoiler

Ο Δήμος στο πλευρό της Νίκης

Ο Δήμος μαθαίνει τι έχει συμβεί και έξαλλος πια απειλεί τον Αντρέα ευθέως, αδιαφορώντας για τις συνέπειες. «Τι άντρας είσαι εσύ, ρε; Πώς τόλμησες; Παραλίγο να τη σκοτώσεις, κάθαρμα. Αυτό δεν θα περάσει έτσι. Να ξέρεις ότι εσύ κι εγώ δεν τελειώσαμε. Εχουμε ανοιχτούς λογαριασμούς. Δεν θα γλιτώσεις έτσι εύκολα. Θα σε στείλω στη φυλακή», του φωνάζει.

Στη συνέχεια ο Δήμος και ο Δημήτρης δίνουν αγώνα για να βοηθήσουν τη Νίκη, η οποία βρίσκεται ακόμα στο νοσοκομείο. «Πρέπει να μιλήσεις. Δεν μπορείς να τον αφήσεις να σου το κάνει αυτό. Πρέπει να τον καταγγείλεις», της λέει ο αστυνόμος, αλλά εκείνη αρνείται να πει την αλήθεια για τον Αντρέα.

«Δεν έχω τίποτα. Μόνη μου το έπαθα. Ο Αντρέας δεν φταίει σε τίποτα», είναι τα λόγια της. Ομως αργότερα, όταν μένει μόνη με τον Δήμο, εκείνος την πείθει να μιλήσει: «Θα είμαι δίπλα σου. Δεν θα σε αφήσω να πάθεις τίποτα κακό. Εκείνος όμως πρέπει να πληρώσει. Την επόμενη φορά μπορεί να μην είσαι τόσο τυχερή». Η Νίκη, επειδή πλέον φοβάται για τη ζωή της, είναι έτοιμη να καταγγείλει στην αστυνομία τη βίαιη συμπεριφορά του Αντρέα.