Άγριες Μέλισσες: "Φύγε μη σε σκοτώσω!" - Πέφτει στις ουσίες η Ασημίνα

Συγκλονιστική εξέλιξη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες:

Ραγδαίες φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, καθώς σύμφωνα με το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ, η Ασημίνα θα έχει μία τραγική κατάληξη αφού θα πέσει στις ουσίες.

Η μεγάλη επιστροφή της Ελένης στο Διαφάνι δημιουργεί αναστάτωση σε όλο το χωριό, αλλά κυρίως στους Σεβαστούς, που βάζουν ξανά σκοπό να κάνουν κόλαση τη ζωή της Ελένης με πρώτους και καλύτερους τον Δούκα και τον Μελέτη! Το TV4 σας παρουσιάζει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Μετά τον βαρύ τραυματισμό της Ελένης κατά την απόδρασή της από τη φυλακή, ανακτά και πάλι τις αισθήσεις της και η ζωή της έχει πια ξεφύγει τον κίνδυνο. Ετσι μεταφέρεται στο νοσοκομείο των φυλακών μέχρι να γίνει καλά και να συνεχίσει την ποινή της. Ομως, ο Λάμπρος είναι αποφασισμένος να γλιτώσει την αγαπημένη του από τα χέρια του Βόσκαρη, του οποίου η θέση πια κλονίζεται, και ζητάει τη βοήθεια του υπουργού Πεσματζή, ο οποίος χρωστάει στην Ελένη τη ζωή της κόρης του και του αρραβωνιαστικού της.

«Αυτή η γυναίκα θυσιάστηκε για τη ζωή της κόρης σας, σας παρακαλώ, ζει έναν εφιάλτη στη φυλακή αυτή! Οι συνθήκες είναι απάνθρωπες και καθημερινά τη χτυπάνε! Σας παρακαλώ, δείτε αν μπορείτε να τη μεταφέρετε σε άλλη φυλακή», τον εκλιπαρεί ο Λάμπρος και εκείνος υπόσχεται πως θα το κοιτάξει και νιώθει ευγνώμων που σώθηκε η κόρη του:

«Σας υπόσχομαι πως θα το κάνω». Παράλληλα και η νεαρή κοπέλα ζητάει από τον πατέρα της να κάνει κάτι για τη γυναίκα που της έσωσε τη ζωή. Ο υπουργός δίνει εντολή να του φέρουν όλα τα χαρτιά με την υπόθεση της Ελένης Σταμίρη. Εκεί ανακαλύπτει πολλές παραλείψεις που έγιναν κατά την κατάθεσή της, αλλά και με τη λήψη της απόφασης του δικαστηρίου και σε συνδυασμό με την καλή διαγωγή της στη φυλακή, αποφασίζει να της δώσει την πολυπόθητη ελευθερία της.

Ο δικηγόρος της Ελένης, χαρούμενος, ανακοινώνει αρχικά στον Λάμπρο τα ευχάριστα: «Τα καταφέραμε, Λάμπρο! Η Ελένη βγαίνει από τη φυλακή! Ο υπουργός αποφάσισε να την αφήσει ελεύθερη» και εκείνος τρέχει να το ανακοινώσει στην ίδια.

Επιτέλους, μετά από έξι χρόνια σκληρών και απάνθρωπων βασανιστηρίων, η Ελένη μαθαίνει το πιο αναπάντεχο νέο που θ’ αλλάξει τόσο τη δική της ζωή όσο και τη ζωή όλων. Καθώς όμως η Σταμίρη δέχεται το πιο μεγάλο και ανέλπιστο δώρο από τον Πεσματζή, ως δείγμα ευγνωμοσύνης που έσωσε την κόρη του, την ίδια ώρα ο Βόσκαρης βρίσκεται αντιμέτωπος με την ολοκληρωτική ήττα του! Δείτε εδώ ποιο πρόσωπο που έφυγε από τις Άγριες Μέλισσες, επιστρέφει ξανά!

Ασημίνα εναντίον Σεβαστών

Τα νέα για την αποφυλάκιση της Ελένης κάνουν τον γύρο του Διαφανίου και η Ελένη με τον Λάμπρο δεν πιστεύουν στην ανέλπιστη τύχη τους. Ομως, δεν συμβαίνει το ίδιο στο σπίτι των Σεβαστών καθώς η κατάσταση μεταξύ Ασημίνας και Μυρσίνης κινδυνεύει να εκτροχιαστεί, όταν γίνεται γνωστό το νέο της αποφυλάκισης. «Η φόνισσα η αδελφή σου θα κυκλοφορεί
ελεύθερη!

Δεν θα προλάβει να πατήσει το πόδι της στο χωριό, θα τη σκοτώσω εγώ η ίδια», λέει στην Ασημίνα, η οποία της ξεκαθαρίζει: «Αφησε τα δράματα, Μυρσίνη! Τιμωρήθηκε και με το παραπάνω εξαιτίας σου! Μη νομίζεις ότι έχω πιστέψει το ψέμα που μου αραδιάσατε εσύ και ο
άντρας σου για τον Βόσκαρη!

Η Ελένη θα γυρίσει στο χωριό και αυτή τη φορά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να το σταματήσεις». Η επιστροφή αυτή όμως προκαλεί φόβο στον μικρό Σέργιο φέρνοντας σε κόντρα τον Νικηφόρο και την Ασημίνα. «Καταλαβαίνεις ότι το παιδί φοβάται; Καλό είναι να κρατήσεις την Ελένη μακριά του», τη συμβουλεύει και εκείνη αντιδράει: «Ο Σέργιος, όπως αγαπάει τη δική σου οικογένεια, έτσι θα αγαπήσει και τη δική μου! Αν είναι δυνατόν να αφήσω μακριά από την Ελένη τον ανιψιό της!

Εχει και εκείνη δικαίωμα να τον βλέπει και να είναι μαζί του! Οσο για τον φόβο του, μην ξεχνάς ότι φρόντισε η μητέρα σου γι’ αυτό, οπότε καλύτερα να ζητήσεις από εκείνη εξηγήσεις».

Δούκας και Μελέτης στο κατώφλι της Ελένης

Η Ελένη επιστρέφει στο Διαφάνι και στο σπίτι της μετά από 6 χρόνια. Κάποιοι την προτρέπουν να φύγει, ενώ κάποιοι την κοιτάνε με καχυποψία. Η Ασημίνα που βρίσκεται στο σπίτι των πεθερικών της όταν μαθαίνει το νέο, τρέχει να την υποδεχτεί προκαλώντας την οργή των Σεβαστών. «Κοίτα την, τρέχει να υποδεχτεί τη φόνισσα του γιου μας», λέει η Μυρσίνη, ενώ ο Δούκας συμπληρώνει:

«Νικηφόρε, τράβα να μαζέψεις τη γυναίκα σου αλλιώς θα έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα». Ο Νικηφόρος προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες και τους λέει: «Είναι αδελφή της και αυτό είναι ξεκάθαρο! Εχει κάθε δικαίωμα να τη συναντήσει και να την υποδεχτεί όπως θα κάνατε όλοι σας στη θέση της». Ομως ο Δούκας εξαγριώνεται και του λέει:

«Σκασμός! Ντροπή! Αν θέλεις να υπερασπίζεσαι τη φόνισσα, τότε διάλεξε ή τη γυναίκα σου ή την οικογένειά σου». Την ίδια ώρα, ο Λάμπρος προσπαθεί να στηρίξει την Ελένη και είναι δίπλα της, αν και υποψιάζεται πως του κρύβει την αλήθεια για όσα έχει περάσει στη φυλακή. Ο Δούκας μαζί με τον Μελέτη αποφασίζουν να βρουν την Ελένη και να λύσουν το πρόβλημα μια και καλή μαζί της. Ετσι, πάνε στο κατώφλι της με άγριες διαθέσεις.

«Τι θέλετε εσείς εδώ;», τους ρωτάει και ο Δούκας την απειλεί ανοιχτά και ξεκάθαρα: «Τα μαζεύεις τώρα και φεύγεις από εδώ και δεν ξαναπατάς το πόδι σου στο χωριό ή θα σε σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια, παλιοβρόμα». Η Ελένη όμως είναι αποφασισμένη να μείνει στη γη της: «Αν νομίζεις πως θα με φοβίσεις μετά από όσα μου κάνατε στη φυλακή, είσαι γελασμένος! Από εδώ δεν πρόκειται να φύγω ποτέ, να το βάλετε καλά αυτό στο μυαλό σας όλοι οι Σεβαστοί».

Ο μικρός Σέργιος εξαφανίζεται

Ο Νικηφόρος συγκρούεται με την Ασημίνα για το θέμα της Ελένης: «Δεν θα σου ζητήσω να μην τη βλέπεις, αλλά σου ζητάω να είσαι πιο διακριτική!», υποστηρίζει και αφήνει υπόνοιες ξανά για το αν θα πρέπει ο Σέργιος να βλέπει τη θεία του, αλλά εκείνη γίνεται έξαλλη: «Νικηφόρε, τα είπαμε ξανά αυτά!

Η Ελένη θα βλέπει τον ανιψιό της, είτε σας αρέσει είτε όχι». Στο μεταξύ, η επιστροφή της Ελένης δημιουργεί αναστάτωση όχι μόνο στην οικογένεια του Νικηφόρου αλλά και σε όλο το χωριό. Η Ασημίνα παρακούοντας τα λόγια του Νικηφόρου, πάει στο πατρικό της μαζί με τον μικρό. «Είναι η θεία η Ελένη», λέει η Ασημίνα στον Σέργιο, αλλά εκείνος κρύβεται πίσω της από τον φόβο του και απαντάει:

«Δεν θέλω να της μιλήσω! Εκανε κάτι κακό». Η Ελένη κοιτάζει σαστισμένη την Ασημίνα και εκείνη της λέει πως η Μυρσίνη ευθύνεται γι’ αυτό. Ο μικρός Σέργιος φοβάται και τρέμει την επιστροφή της θείας του που ήταν στη φυλακή γιατί έκανε κάτι πολύ κακό και εξαφανίζεται! Ολοι αγωνιούν και τον ψάχνουν και τελικά τον βρίσκουν κρυμμένο στην αποθήκη του σπιτιού:

«Δεν ήθελα να με βρει η θεία Ελένη, γι’ αυτό κρύφτηκα εδώ! Θα μου κάνει κι εμένα κακό», τους λέει. Αυτή η κατάσταση φέρνει την Ελένη αντιμέτωπη τόσο με την Ασημίνα και τον Νικηφόρο, όσο και με τους υπόλοιπους Σεβαστούς.

Η Ασημίνα μπλέκει με ουσίες στις Άγριες Μέλισσες

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά με την επιστροφή της Ελένης στο χωριό, η Ασημίνα καταλαβαίνει πως έχει πάρει λάθος δρόμο με τον Μπάμπη, με τον οποίο όσο περνάει ο καιρός έρχονται όλο και πιο κοντά! Εκείνος την απελευθερώνει και την κάνει να ζήσει τη ζωή που δεν κατάφερε να έχει όταν έπρεπε!

Άγριες Μέλισσες Ασημίνα ουσίες

Ο χαρακτήρας της αλλάζει ριζικά και ο Νικηφόρος προσπαθεί να καταλάβει τι της συμβαίνει. Εκείνη πιεσμένη από τα προβλήματα και τις συνεχείς συγκρούσεις στο σπίτι των Σεβαστών, αποφασίζει να βρει την ηρεμία της με το να πίνει!

Μάλιστα, όσο περνάει ο καιρός δείχνει να καταναλώνει ακόμα μεγαλύτερες ποσότητες αλκοόλ με αποτέλεσμα πλέον να κινδυνεύει να χάσει και αυτά που έχει αποκτήσει, ενώ ο Μπάμπης τη βάζει να καπνίσει ακόμα και κάνναβη! Η Ασημίνα παίρνει πλέον τον σκοτεινό δρόμο και ο γάμος της με τον Νικηφόρο κλονίζεται συθέμελα.

Από τη Γιάννα Παπανικολάου για το TV24