Ήλιος (23-27/11): Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας που έρχεται

Όσα θα δούμε στη σειρά!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ήλιος (23-27/11): Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας που έρχεται

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις της εβδομάδας 23-27/11 στην σειρά Ήλιος στον ant1. Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά όσα θα συμβούν.

Ήλιος, από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 20:00 στον ΑΝΤ1.

Ήλιος, Δευτέρα 23 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 48: Η Λήδα και ο Δημήτρης ζουν πλέον μαζί κι έτσι έρχονται όλο και πιο κοντά, σε αντίθεση με τον Φίλιππο που απομακρύνεται από την Αλίκη όλο και περισσότερο, καθώς η απόφασή του να αναλάβει τον «Υάκινθο» και να ξεκόψει μια για πάντα από την εταιρεία της Αλεξάνδρας φέρνει εντάσεις και συγκρούσεις μέσα στην οικογένεια.

Η Μαρία πιέζει τον Αντώνη να τα πουλήσουν όλα και να φύγουν, τη στιγμή που αυτός κάνει σχέδια για τον ελαιώνα του. Ο Φίλιππος ζητάει στη Λήδα να συναντηθούν: μία συνάντηση που θα φέρει και τους δύο σε πολύ δύσκολη θέση… Η Νίκη επιστρέφει στον Αντρέα για χάρη του Μάνου, γνωρίζοντας ότι αυτό που θα αντιμετωπίσει θα είναι δύσκολο και επικίνδυνο… Ο Δήμος – μη γνωρίζοντας την αλήθεια – προσπαθεί να την πείσει να γυρίσει κοντά του… Η Αλίκη, φοβούμενη τις οικονομικές συνέπειες που θα έχει για την οικογένεια η απόφαση του Φίλιππου, παίρνει μία απόφαση που θα μεγαλώσει κι άλλο το χάσμα ανάμεσα στο ζευγάρι… Η Λήδα παίρνει ένα μήνυμα και συνειδητοποιεί ότι ο Φίλιππος την περιμένει κάτω από το σπίτι του Δημήτρη… Δείτε εδώ και ένα αποκλειστικό μας για τον άγριο ξυλοδαρμό που θα δεχθεί ένα πρόσωπο στον Ήλιο.

Ήλιος, Τρίτη 24 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 49:

Ο Αντώνης πέφτει από τα σύννεφα μαθαίνοντας ότι βρέθηκαν φυτοφάρμακα στο κτήμα του και δεν μπορεί να καταλάβει πώς συνέβη αυτό. Η υποστήριξη της Νεφέλης του δίνει δύναμη… Η Μαρία, αντίθετα, επιμένει στο ότι πρέπει να το πουλήσουν… Στο Τμήμα έρχεται μία νέα υπαστυνόμος, η Δάφνη Λογοθέτη. Ο Χρήστος νιώθει να την ερωτεύεται με την πρώτη ματιά. Η Νίκη κάνει μια απέλπιδα προσπάθεια να φύγει από τον Αντρέα και βρίσκεται στην πόρτα του Δήμου… Μια τυχαία συνάντηση του Φίλιππου, της Αλίκης, της Λήδας και του Δημήτρη θα τους οδηγήσει να κάτσουν όλοι μαζί στο ίδιο τραπέζι… Εκεί, δυστυχώς, θα αποκαλυφθούν πολλά…

ήλιος

Ήλιος, Τετάρτη 25 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 50:

Η τυχαία συνάντηση του Δημήτρη και της Λήδας με τον Φίλιππο και την Αλίκη στο μπαρ, είναι μια ευκαιρία να δοκιμαστούν οι αντοχές όλων τους. Τα συναισθήματα δύσκολα κρύβονται, όσο κι αν προσπαθούν όλοι να φανούν φιλικοί και πολιτισμένοι. Ο Δήμος ζηλεύει αλλά και ανησυχεί όσο σκέφτεται την Νίκη δέσμια στα χέρια του Αντρέα. Ο Φίλιππος κάνει απελπισμένες προσπάθειες να κρατηθεί στην Αλίκη, ενώ το μυαλό του συνεχίζει να είναι στη Λήδα… Ο Δημήτρης θα θέσει στην Λήδα ένα τελεσίδικο ερώτημα, απαιτώντας την ειλικρινή απάντησή της.

Ήλιος, Πέμπτη 26 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 51:

Η Λήδα είναι πολύ μπερδεμένη. Δεν ξέρει αν μπορεί πραγματικά να ξεχάσει τον Φίλιππο, ώστε να προχωρήσει την σχέση της με τον Δημήτρη. Ο Φίλιππος, προσπαθώντας να σώσει τη νέα του εταιρεία, ζητάει από την Αλίκη κάτι που τη φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση… Εκείνη φοβάται πως ο Φίλιππος θα καταστραφεί οικονομικά και ζητάει την βοήθεια της Αλεξάνδρας. Ο Δήμος έρχεται αντιμέτωπος με τον Αντρέα, πράγμα που έχει συνέπειες στη Νίκη… Ο Χρήστος έχει γοητευτεί ιδιαίτερα από την Δάφνη και προσπαθεί να την φλερτάρει. Ο Αντώνης δεν θέλει να πουλήσει το κτήμα του και αρνείται τα λεφτά του Λαψάνη. Αυτό στεναχωρεί την Μαρία, η οποία νιώθει προδομένη από τον Αντώνη και αποφασίζει να του ξεκαθαρίσει τη θέση της… Η Νίκη, μη αντέχοντας πια την συμπεριφορά του Αντρέα, ζητάει τη βοήθεια του Δήμου κι εκείνος την κρύβει στο σπίτι της Σοφίας… Όμως ο Αντρέας δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι…

Ήλιος, Παρασκευή 27 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 52:

Ο Δημήτρης λέει στην Λήδα ότι έκλεισε το σπίτι που θα μείνουν, ενώ η Λήδα είναι φανερό πως έχει δεύτερες σκέψεις… Ο Φίλιππος βρίσκεται σε τροχιά χωρισμού με την Αλίκη, η οποία προσπαθεί ακόμα να σώσει τον γάμο τους. Η Νίκη ανέχεται την βίαιη συμπεριφορά του Αντρέα για χάρη του Μάνου και παρακαλεί τον Δήμο να μείνει μακριά της και να την ξεχάσει… Αυτό που δεν γνωρίζει ο Δήμος είναι ότι η Νίκη έχει δεχτεί σοβαρή απειλή από τον Αντρέα και ότι κινδυνεύει ακόμη και ο ίδιος… Ο Αντώνης, με τη βοήθεια της Νεφέλης, καταλαβαίνει την πλεκτάνη που του έστησαν για να πουλήσει φθηνότερα τη γη του. Η Εύα, ελπίζοντας να κερδίσει το ενδιαφέρον του Ντίνου, οργανώνει πάρτι στο σπίτι της, με αφορμή τα γενέθλια και την αποφυλάκισή του. Τα πράγματα δεν θα πάνε όπως τα περιμένει και, σε μια στιγμή αδυναμίας, θα βρεθεί μεθυσμένη και λιπόθυμη στον πάτο της πισίνας… την ίδια ώρα που ο Φίλιππος και η Λήδα συναντιούνται τυχαία στο μπαρ του Δήμου…

Χωρισμός "βόμβα" στην σειρά Ήλιος - Το ίδιο βράδυ εκείνη κοιμάται με άλλον!

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της νέας επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Ήλιος καθώς σύμφωνα με το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ, ένας χωρισμός που θα γίνει ανάμεσα σε δύο πρωταγωνιστές, θα «σκάσει» σαν βόμβα!

Την ώρα που ο Δημήτρης πανευτυχής ετοιμάζεται να μετακομίσει στο καινούριο σπίτι με τη Λήδα, εκείνη, μη μπορώντας να φρενάρει τον εαυτό της, κάνει έρωτα με τον Φίλιππο. Από εδώ και στο εξής τίποτα δεν θα είναι ίδιο για κανέναν αφού και οι δυο τους θα γκρεμίσουν τις ζωές τους.

Ο Φίλιππος αισθάνεται ότι χάνει τον έλεγχο της οικογένειάς του. Δεν ξέρει τι να κάνει με τη Λήδα που δεν μπορεί να τη βγάλει από το μυαλό του, ενώ η σχέση του με την Αλίκη κρέμεται από μια κλωστή. Μετά από βασανιστική σκέψη, θα συναντήσει τη Λήδα για να της ανακοινώσει την απόφασή του.

«Θα μείνω με την Αλίκη. Δεν μπορώ να της το κάνω αυτό και να την αφήσω. Δεν μπορώ να διαλύσω και να πληγώσω την οικογένειά μου», της ομολογεί. Ο Δημήτρης, με τη σειρά του εξακολουθεί να έχει αμφιβολίες τόσο για τα συναισθήματα της Λήδας απέναντί του, αλλά κυρίως για τα συναισθήματα του Φίλιππου απέναντι στη Λήδα.

Ετσι αποφασίζει να τον βρει. «Με τη Λήδα θα μείνουμε μαζί και θέλουμε να κάνουμε οικογένεια», του τονίζει. «Γιατί μου το λες αυτό; Εγώ είμαι με την Αλίκη και το μόνο που θέλω είναι να είμαι κοντά στον γιο του τον Πέτρο. Το παιδί μάς συνδέει και τίποτε άλλο», του επισημαίνει κι εκείνος από την πλευρά του. Η Λήδα πάλι βασανίζεται και κάνει σπασμωδικές κινήσεις ενώ η Αλίκη, από την άλλη, είναι η πρώτη φορά που συνειδητοποιεί πόσο την έχει κουράσει η σχέση της με τον Φίλιππο.

«Δεν έχω σκοπό να συνεχίσω να προσπαθώ να σώσω τον γάμο μας. Πάρε μια απόφαση. Είμαστε ή δεν είμαστε μαζί;», τον ρωτάει κι εκείνος τη διαβεβαιώνει για τα αισθήματά του.

Φίλιππος και Αλίκη έχουν επέτειο γάμου

Ο Φίλιππος θα πάρει ένα σημαντικό ρίσκο για να καταφέρει να πάρει δάνειο από την τράπεζα, ενώ η απόφαση της Αλίκης να υπογράψει για την υποθήκη του σπιτιού τους προκειμένου να τον στηρίξει ολοκληρωτικά, τον αιφνιδιάζει. Είναι πρώτη φορά πραγματικά αισιόδοξος για την πορεία της νέας του εταιρείας, αλλά θα πρέπει να παλέψει για να κερδίσει την οικογένειά του.

Η επέτειος του γάμου του με την Αλίκη θα είναι διαφορετική από ό,τι ήταν στο παρελθόν, αλλά εκείνος θα κάνει τα πάντα για να ξεχάσουν ό,τι τους βαραίνει και να κοιτάξουν μόνο μπροστά. Την ίδια ώρα η Λήδα κάνει σχέδια για το μέλλον της με τον Δημήτρη, ενώ αγωνίζεται να βγάλει οριστικά τον Φίλιππο από το μυαλό της. Το παρελθόν τους όμως για άλλη μια φορά θα βγει στο προσκήνιο. Σε μια συνάντησή τους Φίλιππος και Λήδα δεν θα μπορέσουν να συγκρατήσουν τα συναισθήματά τους.

Φιλιούνται παθιασμένα και καταλήγουν να κάνουν έρωτα, αφήνοντας πίσω τους όλους και όλα. Η νύχτα αυτή θα είναι καθοριστική και για τους δύο αφού καταλαβαίνουν ότι δεν μπορούν να ζήσουν χωριστά και πως ο έρωτάς τους δεν έχει σβήσει. Ομως γεμίζουν τύψεις γι’ αυτό που συνέβη μεταξύ τους.