Ανατροπή στον ALPHA με την «Μουρμούρα» - Αυτά είναι τα νέα δεδομένα για τη σειρά

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ανατροπή στον ALPHA με την «Μουρμούρα» - Αυτά είναι τα νέα δεδομένα για τη σειρά

Μία μεγάλη ανατροπή πρόκειται να συμβεί στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα». Τα δεδομένα άλλαξαν για τη σειρά και από εδώ και στο εξής δε θα τη βλέπουμε δύο φορές την εβδομάδα αλλά τρεις.

Η αγαπημένη σειρά έχει καταφέρει να κερδίσει τις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού εδώ και πολλά χρόνια και έτσι ο σταθμός αποφάσισε να εκμεταλλευτεί λίγο παραπάνω την απηχήσή της.

Έτσι, από αυτή την εβδομάδα θα βλέπουμε τη Μουρμούρα Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή στις 21.00 καθώς ο Έκτορας Μποτρίνι και ο Εφιάλτης στην Κουζίνα θα παραμείνουν για λίγο καιρός εκτός προγράμματος.

Συγκεκριμένα, αιτία της αύξησης των εβδομαδιαίων επεισοδίων της «Μουρμούρας» είναι η προσωρινή διακοπή των γυρισμάτων του ριάλιτι «Εφιάλτης στην Κουζίνα» λόγω lockdown. Δείτε ποιο πρόσωπο της σειράς Μουρμούρα βρίσκεται στο πλευρό της Ελένης Ράντου.

Μουρμούρα νέα επεισόδια

Αγνώριστη η "Βουλίτσα" από την Μουρμούρα - Έχασε 35 κιλά!

Η Ελένη Κοκκίδου ή αλλιώς "Βουλίτσα" όπως την αγαπημένη σειρά "Μην αρχίζεις την Μουρμούρα" μιλά για την 8η σεζόν της σειράς αλλά και την μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της αφού έχασε 35 κιλά!

Η Ελένη Κοκκίδου τόνισε: «Έχασα πολλά κιλά! Έχασα 35 κιλά! Τα κατάφερα με κόπο, με προσήλωση, με πειθαρχεία…

Τελείωσε ένας κύκλος ζωής που είχα ανάγκη το φαγητό, συναισθηματικό στήριγμα τα τελευταία χρόνια. Έκλεισε αυτός ο κύκλος και άνοιξε ένας άλλος που δεν χρειάζομαι το φαγητό και είπα «τώρα πρέπει να πετάξω το βάρος μου». Στην καραντίνα ήμουν στρατιώτης, δεν είχα προκλήσεις, δεν έβγαινα με τους φίλους μου…»!

Και υπογράμμισε: «Όταν βγήκα έξω όμως με τους φίλους μου και ήρθαν τα τηγανητά καλαμαράκια δοκίμασα και κάνω γυμναστική από την πρώτη μέρα που ξεκίνησα διατροφή»! Δείτε ακόμα τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη να αποκαλύπτει για την σειρά.

βουλίτσα μουρμούρα κιλα

Μην αρχίζεις την μουρμούρα: Απρόοπρο περιστατικό στο πλατό - Τι συνέβη με την Κλέλια Ρένεση;

Ένα απρόοπτο περιστατικό σημειώθηκε στο πλατό της σειράς «Μην αρχίζεις την μουρμούρα», την ώρα των γυρισμάτων για τα νέα επεισόδια. Τι συνέβη στην Κλέλια Ρένεση ή αλλιώς την τηλεοπτική Καίτη Κίτσου και χρειάστηκε να διακόψουν;

Η σειρά του ALPHA, θεωρείται μια από τις πιο επιτυχημένες της ελληνικής τηλεόρασης και όχι αδίκως, αφού σημειώνει υψηλά νούμερα στην τηλεθέαση. Έτσι λοιπόν τα επεισόδια συνεχίζονται και τα γυρίσματα είναι καθημερινά.

Για ακόμη μια σεζόν, βλέπουμε την Κλέλια Ρένεση στο πλευρό του Βλαδίμηρου Κυριακίδη, ο οποίος βρίσκεται στο... πλευρό της και εκτός κάμερες. Αφού την βοήθησε να φτιάξει το φερμουάρ της.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός φορούσε ένα φόρεμα για χάρης του ρόλου της κυρίας Καίτης, στο οποίο το φερμουάρ κόλλησε με αποτέλεσμα να καθυστερήσει για λίγο το γύρισμα μέχρι να το φτιάξουν.

«Κόλλησε το φερμουάρ λοιπόν και τι να κάνεις» έγραψε η Κλέλια Ρένεση ως σχόλιο στη φωτογραφία της, όπου βλέπουμε τόσο τον ηθοποιό, όσο και οι άνθρωποι της παραγωγής.

κλέλια ρενεη μουρμουρα