Mega spoiler για την Αγγελική: Η ακραία αντίδραση της Αθηνάς όταν μαθαίνει για την σχέση Κατερίνας - Δημήτρη

Τα πάνω κάτω στη σειρά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Mega spoiler για την Αγγελική: Η ακραία αντίδραση της Αθηνάς όταν μαθαίνει για την σχέση Κατερίνας - Δημήτρη

Τα πάνω κάτω θα έρθουν στη σειρά του ALPHA Αγγελική αφού η Αθηνά ανακαλύπτει πως ο Δημήτρης και η Αθηνά βρίσκονται σε σχέση. Ως αποτέλεσμα, η Αθηνά αντιδράει ακραία και εκτός από ότι χτυπάει τον Δημήτρη, απολύει και την Κατερίνα. Δείτε παρεμπιπτόντως, ποιον ρόλο ήθελε ο Πάνος Βλαχός να πάρει στη σειρά!

Πάρτε μια γεύση για το τι θα δούμε στην Αγγελική:

Η Αθηνά μαθαίνει για τη σχέση του Δημήτρη με την Κατερίνα

Η Αθηνά και ο Δηµήτρης έχουν µία ιδιαίτερη σχέση και αδυναμία μεταξύ τους η οποία όμως παραμένει κρυφή από τους άλλους. Όταν θα µάθει η Αθηνά πως εκείνος και η Κατερίνα έχουν σχέση, θα αντιδράσει ακραία. Όλα αρχίζουν από τη στιγµή που η Κατερίνα, παρά τις προειδοποιήσεις τόσο του Μιχάλη όσο και της Αγγελικής, αποφασίζει να δώσει στη σχέση της µε τον Δηµήτρη µία ευκαιρία, µη µπορώντας να δει πόσο επικίνδυνος είναι.

Η Αθηνά πιάνει την Κατερίνα και τον Δημήτρη μαζί στο δωμάτιο

Ο Δηµήτρης κανονίζει µε την Κατερίνα να βρεθούν το βράδυ στο δωµάτιό του αφού κοιµηθούν όλοι αλλά η Αθηνά τους πιάνει στα πράσα με αποτέλεσμα να γίνει έξαλλη µε τον γιο της και την Κατερίνα που αγνοούν την αποφάση της και εξακολουθούν να βλέπονται. Η ίδια πιστεύει πως η Κατερίνα δεν ταιριάζει στον Δηµήτρη ο οποιός κανονικά χρειάζεται µία γυναίκα του επιπέδου τους και όχι αυτήν.

Η Αθηνά χτυπάει τον Δημήτρη και απολύει την Κατερίνα

Για πρώτη φορά η Αθηνά και ο Δημήτρης βρίσκονται στα μαχαίρια και σε μια έντονη λογομαχία η οποία δεν μένει εκεί και ξεφεύγει από κάθε έλεγχο μιας και η Αθηνά δεν διστάζει να χτυπήσει τον Δηµήτρη και να απολύσει την Κατερίνα, ζητώντας της να φύγει άµεσα από το σπίτι τους. Έπειτα, η Όλγα µαλώνει µε την Κατερίνα για τη σχέση της µε τον Δηµήτρη, ενώ εκείνος βλέποντας τη µοναδική ειλικρινή σχέση στη ζωή του να καταστρέφεται κατηγορεί την Αγγελική για την έφοδο της Αθηνάς στο δωµάτιό του. Εκείνη, όµως, στρέφει τις υποψίες του στην Όλγα.

Αγγελική - διαρροή από την Κομνηνού: «Θα κάνει πιο οδυνηρή την αποκάλυψη το γεγονός ότι...»

Η Φιλαρέτη Κομνηνού που πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά “Αγγελίκη” έκανε μια διαρροή για τα επόμενα επεισόδια που σίγουρα θα συζητηθεί.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή “Alpha Παντού” όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον ρόλο της ως "Αθηνά" στο σήριαλ.

«Δεν μου επιτρέπουν να κάνω spoiler. Μάλλον θα αργήσει, κι αυτό θα κάνει πιο οδυνηρή την αποκάλυψη, διότι η σχέση της Αθηνάς με την Αγγελική όσο προχωράει η πλοκή γίνεται πιο ζεστή και πιο οικεία.

Υπάρχει ένα δέσιμο ανάμεσα σε αυτές τις δύο γυναίκες. Οπότε καταλαβαίνετε όταν η Αθηνά Αργυρού καταλάβει ότι η Αγγελική ήλθε στο σπίτι τους με στόχο για να εκδικηθεί τα παιδιά της, ούτε κι εγώ μπορώ να φανταστώ τι θα γίνει», είπε η Φιλαρέτη Κομνηνού. Αλλαγές στον ALPHA έχουμε ωστόσο για τη σειρά. Μεταφέρεται σε άλλη ώρα.

Αγγελική Φιλαρέτη Κομνηνού