Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ήλιος: Δολοφονική επίθεση στον Πέτρο - Θρίλερ για Λήδα και Φίλιππο

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Ήλιος: Δολοφονική επίθεση στον Πέτρο - Θρίλερ για Λήδα και Φίλιππο
TV24 29.11.2020 15:07
Από Ελένη Ζουγανέλη

Την ώρα που η Λήδα και ο Φίλιππος αποφασίζουν να ζήσουν μαζί και χαίρονται τον έρωτά τους, ο Πέτρος έχει ένα περίεργο ατύχημα και τον πηγαίνουν αναίσθητο στο νοσοκομείο και το θρίλερ ξεκινά. Ο Δημήτρης όταν συνέρχεται του παίρνει κατάθεση. Οι εξελίξεις στην σειρά Ήλιος είναι σοκαριστικές.

Της Κωνσταντίνας Γαρνέλη

Η Αλίκη γίνεται έξαλλη μετά την ομολογία του Φίλιππου και τον χωρισμό τους. «Πώς μπόρεσε να μου το κάνει αυτό; Τόσα λόγια, τόσες υποσχέσεις! Ολα ήταν ψέματα», σχεδόν ουρλιάζει. Αλλά και η Λήδα πληρώνει ακριβά την ειλικρίνειά της στον Δημήτρη αφού όλοι της γυρνάνε την πλάτη. Ο Φίλιππος και η Λήδα δέχονται τα πυρά πλέον των πάντων και νιώθουν ενοχές για τον πόνο που προκαλούν στους άλλους. «Δεν ξέρω αν θα μας συγχωρήσουν», του λέει. «Δεν γινόταν αλλιώς. Δεν μπορούν πια να κάνουν κουμάντο εκείνοι στη ζωή μας. Πρέπει να αναπληρώσουμε τον χαμένο χρόνο. Είμαστε επιτέλους μαζί», της απαντάει ο Φίλιππος και τη φιλάει.

Ετσι αποφασίζουν να αγωνιστούν για την αγάπη τους και να ζήσουν τον έρωτά τους. Και ενώ η Αλίκη παλεύει να συμφιλιωθεί με την ιδέα του χωρισμού της, η Αλεξάνδρα, που κρατά στο χέρι τον γιο της, επηρεάζει την Αλίκη προτείνοντάς της να τον εκβιάσουν. «Θέλεις να χαλάσεις την οικογένειά σου; Αυτή η σχέση πρέπει να χαλάσει. Η θέση του Φίλιππου είναι μαζί σου. Θα φροντίσω εγώ γι’ αυτό κι έχω τον τρόπο να το κάνω», της λέει. Το θρίλερ δεν έχει τέλος, αφού νεκρός βρίσκεται και ένας πρωταγωνιστής.

Ήλιος - Ο Πέτρος αρνείται να μιλήσει για την δολοφονική επίθεση εις βάρος του

Είναι η πρώτη μέρα που ο Φίλιππος και η Λήδα είναι μαζί. Μοιάζουν έτοιμοι να τα αντιμετωπίσουν όλα. Μέχρι που ο Πέτρος έχει ένα περίεργο «ατύχημα». Το αγόρι μεταφέρεται αναίσθητο στο νοσοκομείο. Η ευτυχία φαίνεται να τους κοστίζει πολύ ακριβά. Ο τραυματισμός του Πέτρου τούς έχει αναστατώσει και η Λήδα με τον Φίλιππο δεν φεύγουν από δίπλα του. Ο Δημήτρης πηγαίνει για να του πάρει κατάθεση: «Ποιος σε έσπρωξε; Πρέπει να τον καταγγείλεις», του τονίζει, αλλά ο νεαρός δεν μιλάει.

Η Λήδα ζητά να μάθει από τον γιο της τον λόγο που καλύπτει αυτόν που το έκανε. «Σε εκβιάζει κάποιος; Φοβάσαι να μιλήσεις;», τον ρωτάει, όμως εκείνος συνεχίζει να μη λέει τίποτα. Οι υποψίες στρέφονται στον Ντίνο, καθώς ο Πέτρος είναι ερωτευμένος με το κορίτσι του. Ο νεαρός αρνείται πως προκάλεσε το ατύχημα του Πέτρου, ενώ η Εύα φαίνεται ότι ξέρει κάτι παραπάνω γι’ αυτό και το εκμυστηρεύεται στην Αλεξάνδρα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ήλιος: Τα πάνω κάτω για τους γονείς της Αγγελικής - Θα μάθουν...

Θρίλερ στον Ήλιο: «Φωνάξτε ένα ασθενοφόρο» - Νεκρή η Εύα;

Share