Άγριο σκηνικό στο The Bachelor - Η Σία επιτέθηκε στην Αντζελίνα! Ποια η κατάστασή της

Τι συνέβη ακριβώς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγριο σκηνικό στο The Bachelor - Η Σία επιτέθηκε στην Αντζελίνα! Ποια η κατάστασή της

Όπως έγινε γνωστό το The Bachelor αλλάζει ξανά ημέρες προβολής - δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες - και στα επόμενα επεισόδια θα παρακολουθήσουμε έναν άγριο καυγά μεταξύ της Σίας και της Αντζελίνα, εννοείται για τα μάτια του Βασιλάκου.

Για την ακρίβεια, ο Παναγιώτης θα καλέσει τις παίκτριες να φτιάξουν ένα κέικ για να του αποδείξουν αν τα πηγαίνουν καλά με τη ζαχαροπλαστική. Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας, τα κορίτσια μονομαχούν για το καλύτερο γλυκό, με τα αίματα να "ανάβουν", αφού -όπως φαίνεται στο τρέιλερ παρακάτω- η Σία επιτίθεται στην Αντζελίνα με αλεύρι.

Την ίδια στιγμή, η Νικόλ δεν αντέχει την πίεση και αποχωρεί από την "κουζίνα". Η αδιαθεσία της Νικόλ σχολιάζεται πολύ από τις κοπέλες, ενώ ο Παναγιώτης δείχνει προβληματισμένος. Στη συνέχεια, η Αντζελίνα θα βγει εκτός εαυτού, ξεσπώντας σε κλάματα, τονίζοντας πως δεν αντέχει την αδιαφορία του "Bachelor".

Τέλος, ο εργένης θα καλέσει τη Βίβιαν σε ένα ατομικό ραντεβού, αρκετά διαφορετικό από τα υπόλοιπα. Θα δειπνήσουν παρέα, με τον Παναγιώτη να είναι αρκετά τρυφερός απέναντί της. Ο ίδιος τονίζει πως νιώθει πολύ καλά μαζί της και πως χαίρεται που η Βίβιαν του δίνει λίγο από το χρόνο της.

Δείτε παρακάτω το επεισοδιακό τρέιλερ του Bachelor:

ALPHA: Ποια Σία και Αντζελίνα; Αυτή παντρεύεται ο Βασιλάκος στο τέλος του The Bachelor

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, η τελική τριάδα είναι η Αντζελίνα, η Νικόλ και η Βίβιαν, με την πρώτη ωστόσο, να αποχωρεί στον ημιτελικό με κλάματα στα μάτια.

Αυτή λοιπόν παντρεύεται ο Βασιλάκος στο The Bachelor του ALPHA

Από τις δύο φιναλίστ, εκείνη που πρόκειται να παντρευτεί τον Παναγιώτη Βασιλάκο είναι η Νικόλ Τσομπανίδου, άλλωστε έχουν κυκλοφορήσει και φωτογραφίες, ασχέτως που μετά από λίγο την χωρίζει και τα φτιάχνει με άλλη παίκτρια, δείτε εδώ με ποια.

ALPHA The Bachelor Νικόλ Παναγιώτης Βασιλάκος γάμος