Άγριες Μέλισσες: Το ένοχο μυστικό του Δούκα βγαίνει στο φως - Αποκαλύπτεται το ημερολόγιο της Πηνελόπης

Όλες οι εξελίξεις!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Το ένοχο μυστικό του Δούκα βγαίνει στο φως - Αποκαλύπτεται το ημερολόγιο της Πηνελόπης

Δεν θα αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες καθώς πολλά κρυφά μυστικά βγαίνουν στην φόρα που θα κλονίσουν σχέσεις! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σοφίας Τσίρκα για το περιοδικό Tv O’ clock, οι ανατροπές δε σταματούν ούτε στα επόμενα επεισόδια.

Ο Μελέτης παρασύρεται και δείχνει τα αισθήματά του στην Πηνελόπη. Παράλληλα, ο Αλέξης βρίσκει το ημερολόγιό της και το διαβάζει. Τότε ανακαλύπτει πως ο κρυφός έρωτας της Πηνελόπης είναι ο ξάδερφός της. Εν τω μεταξύ όλοι ετοιμάζονται για το χριστουγεννιάτικο γλέντι στο καφενείο, ωστόσο αυτό παίρνει περίεργη τροπή όταν ο Δούκας πληροφορείται ότι η Ελένη βρίσκεται εκεί. Εξοργίζεται, πηγαίνει να τη βρει με άγριες διαθέσεις και της επιτίθεται. Μόλις ανακοινώθηκε "βόμβα" για τις Άγριες Μέλισσες από τον ίδιο τον ΑΝΤ1!

Όλοι είναι σοκαρισμένοι αλλά ο Βόσκαρης γλιτώνει τον Δούκα από τη φυλακή για τη φασαρία που προκάλεσε αποδεικνύοντάς του ότι είναι με το μέρος του. Ωστόσο, ο Δούκας δεν ξεχνάει ποιος είναι και τι έχει κάνει στο παρελθόν. Τις επόμενες μέρες όμως αποφασίζει να ζητήσει τη βοήθειά του για να φύγει η Ελένη από το χωριό.

Το ίδιο βράδυ, η τελευταία έχει μια αναπάντεχη επίσκεψη στο σπίτι της που θα τη βάλει σε περιπέτειες. Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά η Μυρσίνη μαθαίνει με τον πιο απρόσμενο τρόπο ένα ένοχο μυστικό του Δούκα και τα θεμέλια του γάμου της κινδυνεύουν να καταστραφούν ανεπανόρθωτα

Γιάννης Βασιλώττος: Πέρασε από 40 κύματα για να πάρει τον ρόλο στις Άγριες Μέλισσες - Πως το κατάφερε τελικά

Ο Γιάννης Βασιλώττος κάθισε στον καναπέ του Γρηγόρη Αρναούτογλου και του «The 2night Show» και αποκάλυψε πόσο πολύ κόπιασε για να κερδίσει τον ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες αλλά και τον τρόπο που τελικά τα κατάφερε.

Ο νεαρός ηθοποιός υποδύεται τον γιο του κλαρινιτζή, Μπάμπη στις «Άγριες Μέλισσες» αφού φυσικά πέρασε από 40 κύματα για να αποκτήσει τον συγκεκριμένο ρόλο.

Αρχικά, ο Γιάννης Βασιλώττος ανέφερε: «Χτυπάει το τηλέφωνο μου και ήταν η Μιράντα Ρωσταντή, η καταπληκτική αυτή casting director και μου λέει πως έχει προκύψει ένας ρόλος για τον πρώτο κύκλο και ήθελαν να πάω να με δουν. Πάω στο καστ, δεν ήξερα αν θέλω να κάνω τηλεόραση και πως λειτουργεί η τηλεόραση.

Μου λένε πως ο ρόλος είναι του Ιορδάνη, που μπήκε για δεκαπέντε επεισόδια και πουλούσε κάτι υφάσματα. Φεύγοντας με παίρνει τηλέφωνο την ίδια μέρα για να μου πεις πως θα συνεργαστούμε, αλλά εγώ της απάντησα πως δεν ήξερα.

Πήρα τον χρόνο μου μια μέρα, την παίρνω να της πω να συνεχίσουμε αλλά μου λέει πως «δυστυχώς Γιαννάκη μου, πίεζε ο χρόνος και βρήκαμε ένα άλλο παιδί». Μετά από κάποιους μήνες με παίρνει και μου λέει πως προέκυψε ένας άλλος ρόλος, του Μπάμπη».

Τέλος, ο ηθοποιός κατέληξε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πέρασα πέντε, έξι καστ για τον ρόλο αλλά στο τελευταίο που πήγα, θα ήταν και ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μαζί, είχαμε μείνει εγώ και άλλο ένα παιδί. Βλέπω πίσω στο κυλικείο τον Βαγγέλη, τον χαιρετάω και μου εύχεται καλή επιτυχία.

Αρχίζουμε μια κουβέντα όσο πίναμε τον καφέ μας, λες και γνωριζόμασταν δέκα χρόνια. Από τότε έχω μπει στο σπίτι του, γνώρισα την γυναίκα του, γνώρισα το παιδί του, γνώρισα τον ίδιο».