Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Άγριες Μέλισσες: Σε σοκ η Ασημίνα - Βλέπει ξαφνικά μπροστά της την...

Χαμός στα επεισόδιο της επόμενης εβδομάδας (7-10/12)

Άγριες Μέλισσες: Σε σοκ η Ασημίνα - Βλέπει ξαφνικά μπροστά της την...
TV24 03.12.2020 22:21
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ένα αληθινό σοκ πρόκειται να βιώσει στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, η Ασημίνα, καθώς ενώ θα κάνει μία βόλτα μαζί με τον Σέργιο στο Διαφάνι, θα δει ξαφνικά μπροστά της, την Δρόσω που επέστρεψε από την Τρούμπα.

Αυτά θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες

Άγριες μέλισσες Επεισόδιο 57 – β κύκλος

Η Ελένη κάνει προσπάθειες προκειμένου να πείσει τη Δρόσω να επιστρέψουν μαζί πίσω στο Διαφάνι όμως η Δρόσω δε δέχεται. Ο Τάκης θα προτείνει στη Δρόσω να φύγουν κρυφά. Ποιον θ’ ακολουθήσει η Δρόσω; Ο Νικηφόρος ζηλεύει τον Μπάμπη ο οποίος περιτριγυρίζει την Ασημίνα και την πιέζει. Μόλις εκείνη θα καταλάβει ότι η Ελένη πάει να βρει τη Δρόσω, θα ψάξει να βρει διέξοδο στην ελευθερία που της προσφέρει ο Μπάμπης.

Ο Γραμματικός έει πάρει την απόφαση του να διεκδικήσει την Πηνελόπη από την οικογένεια των Σεβαστών. Πώς θα αντιδράσει ο Δούκας; Ο ενωμοτάρχης μαθαίνει πως δε παίρνει τελικά την προαγωγή που τόσο περίμενε και θα βρίσκεται έκπληκτος μπροστά σε ένα γνώριμο πρόσωπο που αναλαμβάνει διοικητής του τμήματος… Ο Νικηφόρος έρχεται σε σύγκρουση με το συνεταιρισμό ενώ ο Κωνσταντής νιώθει πιεσμένος απ’ τη Δόμνα που τον έχει στριμώξει για τα καλά… Δείτε εδώ ποιο είναι το ένοχο μυστικό που θα αποκαλυφθεί.

Άγριες μέλισσες Επεισόδιο 58 – β κύκλος

Έντονες συγκρούσεις δημιουργούνται μετά την άρνηση του συνεταιρισμού να γίνει αποδεχτεί η νέα επιχειρηματική πρόταση του Νικηφόρου. Ο ενωμοτάρχης βάζει λυτούς και δεμένους για να φύγει ο Μάνος Βόσκαρης από τη θέση του διοικητή, όμως αυτός όπως φαίνεται έχει έρθει για να μείνει! Ο Λάμπρος είναι αποφασισμένος να τον αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο. Η Πηνελόπη σταθερή στην απόφαση της να παντρευτεί τον Αλέξη και ο Δούκας θα την πετάξει έξω απ’ το σπίτι.

Η Πηνελόπη σ’ αυτή τη δύσκολη κατάσταση θα βρει έναν ανέλπιστο σύμμαχο. Ο Μιλτιάδης παίρνει την απόφαση να σταματήσει την αγωγή που παίρνει, άλλα η Ανέτ ετοιμάζει ένα σχέδιο που ίσως βελτιώσει την κατάστασή του. Η Δρόσω βρίσκεται ανάμεσα στον Τάκη και την Ελένη που προσπαθεί ο καθένας να την πάρει μαζί του σε μια καινούρια ζωή. Θ’ ακολουθήσει κάποιον απ’ τους δυο η Δρόσω ή θα συνεχίσει στο βούρκο της Τρούμπας;

Άγριες μέλισσες Επεισόδιο 59 – β κύκλος

Η Δρόσω θα αποχαιρετήσει την Τρούμπα και παρέα με την Ελένη παίρνουν το δρόμο της επιστροφής για το Διαφάνι. Πως θα αντιδράσει ο Τάκης; Ο ερχομός του Μάνου Βόσκαρη στο χωριό ως νέος διοικητής, προκαλεί αναστάτωση στη σχολική χριστουγεννιάτικη εορτή. Όλοι έχουν ενημερωθεί για το ποιος είναι και το χωριό διχάζεται.

Ο Λάμπρος είναι αποφασισμένος να τον διώξει αλλά καταλαβαίνει πως δε θα είναι τόσο εύκολο. Ο Γραμματικός με την Πηνελόπη αποφασίζουν να μείνουν μαζί στο νέο τους σπίτι στο Διαφάνι. Αυτό εξοργίζει το Δούκα αλλά ο Κωνσταντής με τον Νικηφόρο αποφασίζουν να βοηθήσουν την αδελφή τους. Η Ανέτ φέρνει το γιατρό Αργυρίου να εξετάσει το Μιλτιάδη παρουσιάζοντάς τον ως φίλο της.

Ο Μπάμπης γίνεται πιο τολμηρός προσπαθώντας να κερδίσει την Ασημίνα παρά την άρνησή της να προχωρήσουν. Θ’ αποκαλυφθεί το μυστικό τους;

Άγριες μέλισσες Επεισόδιο 60 – β κύκλος

24 Δεκεμβρίου και το Διαφάνι βρίσκετια σε εορταστικούς ρυθμούς. Όχι, για όλους όμως… η Ελένη πετυχαίνει τυχαία τον Βόσκαρη και ο εφιάλτης ξαναγυρίζει ενώ η Ασημίνα και η Δρόσω θα έχουνε την πρώτη τους συνάντηση, ενώ ανάμεσα τους θα υπάρχει… ο μικρός Σέργιος.

Άγριες Μέλισσες Ασημίνα

Η Πηνελόπη προσπαθεί να συνηθίσει τη νέα της καθημερινότητα, όμως η Μυρσίνη και ο Μελέτης δεν την αφήνουν να ξεχαστεί. Η Ουρανία προσπαθεί να μάθει την αλήθεια για τον Μπάμπη και την Ασημίνα. Θα καταφέρει ο Μπάμπης να της κρύψει τα αισθήματα του για την φίλη της; Ο Δούκας δέχεται την επίσκεψη του Βόσκαρη αλλά και μια δελεαστική πρόταση που έχει να κάνει με την Ελένη.

Θα δεχθεί ο Δούκας να συμμαχήσει με τον άνθρωπο που έδιωξε πριν χρόνια; Ή θα κάνει το λάθος ν’ αρνηθεί, καθώς ο Βόσκαρης γνωρίζει για τον Δούκα ένα… θανάσιμο μυστικό! Το αυριανό επεισόδιο: Μια απόπειρα δολοφονίας που θα ταράξει.

Άγριες Μέλισσες: Θαύμα! Η Ασημίνα έγκυος - Ποιανού είναι το παιδί;

Τις 10 συγκλονιστικές στιγμές που θα δείτε στο φινάλε της χρονιάς των Άγριων Μελισσών, εξασφάλισε το TV24 και σας τα παρουσιάζει κατ’ αποκλειστικότητα. Ανάμεσα σε αυτές είναι το θαύμα που θα ζήσει η Ασημίνα, καθώς θα μείνει έγκυος. Ωστόσο, ποιανού είναι το παιδί; Του Νικηφόρου ή του Μπάμπη;

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Η άγνωστη κόντρα Βόσκαρη και Προύσαλη

Στο Διαφάνι ως μόνιμος κάτοικος θα πάει ο Βόσκαρης, αποφασισμένος να τελειώσει την αποστολή που δεν πρόλαβε στη φυλακή: Να εκδικηθεί την Ελένη! Κι ενώ ο Προύσαλης περιμένει την προαγωγή, τα μαντάτα που φτάνουν θα τον απογοητεύσουν καθώς τη θέση του ως διοικητής του αστυνομικού τμήματος στο Διαφάνι την παίρνει ο Βόσκαρης! Λίγοι όμως γνωρίζουν το παρελθόν των δύο αντρών. Ο ενωμοτάρχης παλιά ήταν προϊστάμενος του Βόσκαρη στις φυλακές και ήξερε από τότε τι κουμάσι είναι. Γι’ αυτό και είχε κάνει αναφορά στους ανωτέρους του για να τον διώξουν από δεσμοφύλακα, αλλά το αίτημά του δεν είχε γίνει δεκτό. Αυτό το περιστατικό ο νέος διοικητής του Διαφανίου δεν το έχει ξεχάσει και νέος πόλεμος θα ξεσπάσει ανάμεσά τους, ενώ όλοι στο χωριό γνωρίζουν ποιος είναι και τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα.

Διώχνουν την Πηνελόπη από το σπίτι

Η Πηνελόπη είναι αποφασισμένη να προχωρήσει τη ζωή της με τον Αλέξη, παρά τις διαφωνίες του Δούκα και της Μυρσίνης, τόσο για το αριστερό παρελθόν του εισαγγελέα όσο και για το γεγονός ότι ήθελε να κλείσει τον ισχυρό άντρα του Διαφανίου στη φυλακή. Ο Δούκας πετάει με τις κλωτσιές τη μονάκριβη κόρη του έξω από το σπίτι τους και εκείνη αποφασίζει να συγκατοικήσει με τον Αλέξη στο νέο του σπίτι στο χωριό. Τα νέα αυτά κάνουν τον γύρο του χωριού προκαλώντας την οργή του Δούκα, αλλά σύμμαχοι της Πηνελόπης θα είναι τα αδέλφια της, Κωνσταντής και Νικηφόρος.

Κωνσταντής και Δόμνα παντρεύονται

Ο Κωνταντής, από τότε που πέτυχε τη Δρόσω στην Τρούμπα, έχει αλλάξει χαρακτήρα και συμπεριφορά απέναντι στην αρραβωνιαστικιά του, τη Δόμνα. Εχοντας ρίξει όλη του την προσοχή στη μικρή Σταμίρη παραμελεί τη σύντροφό του, αλλά εκείνη είναι αποφασισμένη να μην τον χάσει. Σε συνδυασμό με τις παράνομες δουλειές που κάνει με τον πατέρα της, τον Σωκράτη, ο Κωνσταντής αναγκάζεται να κλείσει ημερομηνία γάμου για τον επόμενο μήνα! Ο γάμος πραγματοποιείται, το μυαλό του όμως είναι στη Δρόσω, αλλά και στον ανιψιό του τον Σέργιο που είναι δικό της παιδί...

Η Δρόσω συναντά πρώτη φορά τον γιο της

Η Ελένη, όταν μαθαίνει πως η Δρόσω βρίσκεται στην Αθήνα, πάει να τη βρει και σοκάρεται όταν μαθαίνει πως η μικρή της αδελφή έχει μπλέξει στα δίχτυα της πορνείας! Για άλλη μια φορά η Ελένη ανοίγει την αγκαλιά της στην αδελφή της και της ζητάει να γυρίσουν πίσω στο χωριό μαζί. Η Δρόσω αμφιταλαντεύεται ανάμεσα στην αδελφή της και τον Τάκη, ο οποίος δεν δείχνει διατεθειμένος να τη χάσει! Ωστόσο η Δρόσω επιλέγει να αφήσει πίσω της τη νύχτα και την άσωτη ζωή και επιστρέφει στο Διαφάνι. Εκεί θα έχει την πρώτη της συνάντηση με τον γιο της ύστερα από έξι χρόνια που τον έδωσε στην Ασημίνα, αμέσως μόλις τον γέννησε! Το δέσιμο ανάμεσα σε «θεία» και «ανιψιό» θα οδηγήσει την Ασημίνα σε ακραίες καταστάσεις!

Η Ασημίνα μπλέκει... με ουσίες!

Οταν η Ασημίνα ανακαλύπτει πως η Ελένη έχει πάει στην Αθήνα για να φέρει πίσω τη Δρόσω, η ήδη καταβεβλημένη ψυχολογία της επιβαρύνεται ακόμα περισσότερο και αρχίζει να κάνει τρέλες. Ηδη, όπως έχουμε δει, έχει αρχίσει να πίνει και αυτό θα συνεχιστεί σε τέτοιο βαθμό που πλέον θα κλονιστεί η ικανότητά της ακόμα και ως μάνα! Το δέσιμο που αποκτά με τον Μπάμπη προχωράει και οι δυο τους κάνουν κρυφό δεσμό, τον οποίο όμως ανακαλύπτει σοκαρισμένη η Ουρανία. Μαζί με το ποτό όμως, η Ασημίνα θα αρχίσει και να καπνίζει κάνναβη, την οποία της προμηθεύει ο Μπάμπης! Με αφορμή αυτά, ο γάμος της με τον Νικηφόρο αρχίζει σιγά-σιγά να οδεύει προς τη διάλυσή του.

Ο Βόσκαρης απειλεί τον Δούκα

Η άφιξη του Βόσκαρη στο χωριό δεν έχει στόχο μόνο την Ελένη αλλά και τον Δούκα, τον οποίο ποτέ δεν συμπαθούσε, αλλά έκανε πάντα πίσω για χάρη της φιλίας του με τον Σέργιο. Τώρα έχει την ευκαιρία να εκδικηθεί τον Δούκα αναγκάζοντάς τον να γίνουν σύμμαχοι στα σχέδια εξόντωσης της Ελένης. Οταν ο Δούκας διαφωνεί να συνεργαστεί μαζί του, ο Βόσκαρης τον κρατάει στο χέρι και του αποκαλύπτει πως γνωρίζει ότι εκείνος έδωσε την εντολή στον Σέργιο να σκοτώσει τον πατέρα των κοριτσιών, τον Γιώργη Σταμίρη. Ο Δούκας χάνει τη γη κάτω από τα πόδια και θα προσπαθήσει να κλείσει το στόμα του νέου εχθρού που απέκτησε, πάλι εξαιτίας της Μυρσίνης!

Ο Μιλτιάδης «καίει» τη Μυρσίνη

Ο Μιλτιάδης, όσο καιρό ήταν κλεισμένος στο ψυχιατρείο, αντί να γίνει καλά εκείνος οργάνωνε το τέλειο σχέδιό του για να διαλύσει όσους του κατέστρεψαν τη ζωή. Τα παιχνίδια που παίζει το μυαλό του τον οδηγούν σε επικίνδυνα μονοπάτια και ο ίδιος παλεύει με τους δαίμονές του. Παρόλο που η Ανέτ προσπαθεί να τον βοηθήσει με τον φίλο της και γιατρό Αργυρίου εκείνος αρχίζει να υλοποιεί το σχέδιό του από τη Μυρσίνη. Ετσι, πάνω σ’ έναν ακόμη καβγά του με τον Δούκα, θα του αποκαλύψει πως η γυναίκα του όλα αυτά τα χρόνια του ήταν άπιστη και πως ο Νικηφόρος δεν είναι δικό του παιδί!

Αρραβώνες για Βόσκαρη και Σοφούλα

Ο Βόσκαρης φροντίζει σε κάθε ευκαιρία να κάνει κόλαση τη ζωή της Ελένης, αλλά το γεγονός ότι πλέον το σκηνικό έχει μεταφερθεί εκτός φυλακής και η Σταμίρη έχει δίπλα της ανθρώπους για να την προστατεύουν, βάζουν φρένο στα σχέδιά του. Ομως, όταν ανακαλύψει τον κρυφό έρωτα της Σοφούλας για τον Λάμπρο, τότε θα βρει στο πρόσωπο της κόρης του Τόλλια τον νέο σύμμαχό του! Οι δυο τους θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να χωρίσουν το ζευγάρι Ελένη και Λάμπρο και θα παρουσιάσουν σε όλους πως έχουν σχέση! Μάλιστα θα αρραβωνιαστούν για να ρίξουν στάχτη στα μάτια όλων. Η Σοφούλα όμως θα δει το πραγματικό και βίαιο πρόσωπο του Βόσκαρη και εκεί ο Αγγελος θα επεμβεί για να σώσει το κορίτσι που αγαπάει.

Η Ασημίνα έγκυος στις Άγριες Μέλισσες - Ποιανού όμως είναι το παιδί;

Το μεγαλύτερο σοκ στο τέλος της σεζόν θα το πάθει η Ασημίνα, η οποία θα μείνει έγκυος! Μπορεί οι γιατροί να της είχαν ξεκαθαρίσει πως έχει ελάχιστες πιθανότητες να γίνει μάνα, όμως το θαύμα στη ζωή της θα συμβεί, αλλά σε μια από τις δυσκολότερες περιόδους της ζωής της. Το ερώτημα όμως που θα τη βασανίζει είναι το ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της! Ο Νικηφόρος ή ο Μπάμπης;

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Βασανιστικά χρόνια: Το πρόβλημα υγείας της Μαρίας Κίτσου

Ξεφεύγει η κατάσταση στις Άγριες Μέλισσες - Στο χείλος του γκρεμού η Σοφούλα! Η αποκάλυψη που την τρελαίνει

Share