«Χαλασμός» στο Έλα στη Θέση μου - Αποκαλύπτεται το βρώμικο μυστικό του Μάρκου

Χαμός στα νέα επεισόδια (7-11/12)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Χαλασμός» στο Έλα στη Θέση μου - Αποκαλύπτεται το βρώμικο μυστικό του Μάρκου

Κανονικός «χαλασμός» πρόκειται να γίνει στα νέα επεισόδια (7-11/12) της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Έλα στη θέση μου. Το βρώμικο μυστικό του Μάρκου για το βίντεο της Ρενάτας πρόκειται να αποκαλυφθεί ωστόσο η Φαίη θα προσπαθήσει να τον καλύψει.

Αυτά θα δούμε αυτή τη βδομάδα (7-11/12) στο Έλα στη θέση μου

Έλα στη θέση μου – Επεισόδιο 61 β κύκλος

Ο Ζούβας καταφέρνει να πιάσει δουλειά στου Λεωνίδα και ενημερώνει τη Φαίη για όσα γίνονται στην αυλή. Τι θα κάνει όμως όταν δυο γνωστοί του απ’ τα παλιά εμφανιστούν ξαφνικά μπροστά του; Ο Βλάσης βλέπει πως όλα τα στοιχεία είναι εναντίον της Θάλειας και κοντεύει να τρελαθεί.

Όλοι υποψιάζονται πως ο Αχιλλέας διέρρευσε το βίντεο της Ρενάτας, εκείνος όμως είναι αποφασισμένος να μάθει την αλήθεια. Πώς θα αντιδράσει όταν η Λατάνια του αποκαλύψει πως ο Μάρκος ήταν εκείνος που μπαινόβγαινε κρυφά στο γραφείο του; Θα το πάρει απόφαση ο Βλάσης να καταγγείλει τη Θάλεια στην αστυνομία;

Έλα στη θέση μου – Επεισόδιο 62 β κύκλος

Ο Αχιλλέας υποψιάζεται τον Μάρκο για την δημοσιοποίηση του βίντεο της Ρενάτας και ονειρεύεται την δικαίωσή του. Η Φαίη περνά το βράδυ της με τον Μάρκο προσπαθώντας να μάθει τα μυστικά του, ενώ η Κέντρα ετοιμάζει μια έκπληξη στον Αχιλλέα.

Το ήρεμο γεύμα που ονειρευόταν ο Φώτης με τη γυναίκα του καταστρέφεται εξαιτίας ενός μεγάλου καυγά με τον Ζαχαρία και τον Ατσαλάκη, ενώ την ίδια ώρα ο Ζούβας μπλέκει με τον υπόκοσμο της περιοχής. Και ενώ ο Βλάσης περιμένει την Θάλεια για να τη ρωτήσει στα ίσα αν του λέει ψέματα, εκείνη έχει μια αναπάντεχη συνάντηση στον δρόμο, που δεν θα της βγει σε καλό… Δείτε εδώ και ένα απίστευτο περιστατικό από τα γυρίσματα της σειράς Έλα στη θέση μου.

Έλα στη Θέση μου Φαίη

Έλα στη θέση μου – Επεισόδιο 63 β κύκλος

Το παρατημένο ποδήλατο της Θάλειας γεμίζει με ανησυχίες και αμφιβολία τους κατοίκους της αυλής και ο Βλάσης αποφασίζει να πάει στην αστυνομία. Την ίδια ώρα η Θάλεια βρίσκεται στα χέρια του Μούχαλου και του Φάνη που ψάχνουν τα δέκα εκατομμύρια. Η Βάνα αποφασίζει πως δεν θέλει να συνεχίσει έναν γάμο που την κάνει δυστυχισμένη, ενώ η Κέντρα κάνει ό,τι μπορεί για να ξαναγίνει ευτυχισμένη με τον Αχιλλέα. Πώς θα αντιδράσει η Φαίη όταν ο Μάρκος της αποκαλύψει την αλήθεια για το βίντεο της Ρενάτας;

Έλα στη θέση μου – Επεισόδιο 64 β κύκλος

Ο Μάρκος αποκαλύπτει στην Φαίη το σκοτεινό του μυστικό και εκείνη αποφασίζει να τον βοηθήσει να το κρατήσει κρυφό. Οι απαγωγείς της Θάλειας προσπαθούν να ανοίξουν το κινητό της και τηλεφωνούν στην γιαγιά της. Αυτή η κλήση όμως γίνεται αφορμή να πιστέψει ο Βλάσης πως η Θάλεια ετοιμάζεται να το σκάσει με τα χρήματά του. Θα καταφέρει ο Ζούβας να του αλλάξει γνώμη με τις δικές του πληροφορίες;

Θα πετύχει το κόλπο που ετοιμάζει η παρέα της αποθήκης για να γλιτώσει ο Ατσαλάκης από τις υποψίες του Φώτη; Και τι θα κάνει ο Μάρκος όταν βρεθεί μπροστά σε μια έντονη συζήτηση του Αχιλλέα και της Ρενάτας, κατά την διάρκεια της οποίας κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν πολλά;

Έλα στη θέση μου – Επεισόδιο 65 β κύκλος

Ο Ζούβας προσπαθεί να ξεφύγει από τον Πετσοκόφτη, αλλά ο Βλάσης είναι έτοιμος να τον χρησιμοποιήσει σαν δόλωμα, για να βρει πού κρατάνε τη Θάλεια. Η Φαίη ανακαλύπτει πως στο γραφείο του Αχιλλέα υπάρχει κάμερα, την ώρα που η Κέντρα είναι αποφασισμένη να εγκατασταθεί στην εταιρία για να παρακολουθεί τις εξελίξεις από κοντά. Ο Θοδωρής θυμίζει στον Λεωνίδα τον πραγματικό λόγο που χώρισε με τη Μιράντα. Τι θα κάνει ο Μάρκος όταν ο Πελέκης εμφανιστεί στη Σόφο ψάχνοντας τον Αχιλλέα;

Ηθοποιός του Έλα στη Θέση μου αποκαλύπτει: «Μου έχουν στείλει γυμνές φωτογραφίες...»

Ένας αγαπημένος ηθοποιός της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Έλα στη θέση μου, αποκάλυψε στο Happy Day πως στον λογαριασμό του στο Instagram έχει δεχθεί πολλές φορές γυμνές φωτογραφίες ωστόσο δεν έχει απαντήσει.

Ο λόγος για τον Παύλο Ευαγγελόπουλο αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στη σειρά, στην καριέρα του αλλά και στον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται τα social media.

«Είμαι πέμπτη χρονιά στο “Έλα στη θέση μου”, είμαστε ωραία ατμόσφαιρα. Θα είχε πολύ ενδιαφέρον να παίζαμε και τα backstage. Ο χώρος μας είναι ανασφαλής. Ακόμα και επιτυχία να έχεις κάνει υπάρχει άγχος και ανασφάλεια. Είναι λάθος το live streaming στα θέατρα. Το θέατρο είναι ζωντανό.

Όταν βλέπω τον εαυτό μου σε επαναλήψεις πάντα βρίσκω κάτι που δεν μου αρέσει. Μου αρέσουν οι γυναίκες, ότι πραγματικά ήθελα το είχα. Οι νεότεροι ηθοποιοί είναι καλύτεροι από εμάς, έχουν καλύτερη παιδεία. Είχα δεχτεί πρόταση για ένα χορευτικό σόου. Κάναμε μια κουβέντα, αλλά δεν ήμουν και πάρα πολύ ζεστός.

Είμαι συμφιλιωμένος στο ότι μεγαλώνω, είναι αναπόφευκτο. Δεν μου αρέσουν οι πλαστικές επεμβάσεις, ειδικά στις γυναίκες φαίνονται όλες ίδιες. Στα social media απαντάω μόνο σε κριτικές για τη δουλειά, όχι σε φλερτ. Μου έχουν στείλει γυμνές φωτογραφίες, όλοι δέχονται, όχι μόνο εγώ», είπε ο Παύλος Ευαγγελόπουλος.

Έλα στη Θέση μου Λεωνίδας

Μιας και λέμε για το Έλα στη θέση μου, δείτε εδώ ένα απίστευτο βίντεο της Αθηνάς Οικονομάκου από τα γυρίσματα της αγαπημένης σειράς.