The Bachelor: Αυτή αποχωρεί σήμερα!

Και έτσι διαμορφώνεται η τελική 4αδα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
The Bachelor: Αυτή αποχωρεί σήμερα!

Ο τελικός του The Bachelor πλησιάζει με ταχύτητα φωτός - δείτε εδώ την ημερομηνία - και σήμερα το βράδυ έχουμε το επεισόδιο της αποχώρησης! Εσείς ξέρετε ποια θα φύγει; Γιατί εμείς... έχουμε το όνομα!

Ποια φεύγει σήμερα από το The Bachelor

Σήμερα, Παρασκευή 11/12, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες μας η παίκτρια που θα μαζέψει τα πράγματά της και θα φύγει από την βίλα είναι μια παίκτρια που όλοι είχαν για μεγάλο φαβορί και την πίστευαν και για νικήτρια αλλά τελικά... άκλαυτη θα πάει.

Ο λόγος, λοιπόν, για την Σία Βοσκανίδου που σήμερα δεν θα πάρει τριαντάφυλλο από τον Βασιλάκο!

The bachelor ποια αποχωρεί σήμερα

Άρα η τελική 4αδα διαμορφώνεται με Ραφαέλα, Βίβιαν και Νικόλ και Αντζελίνα!

The Bachelor: Αγνώριστη η Σία πριν την πλαστική στη μύτη! Φωτογραφίες... αλήθειας

Μπορεί να έγινε ευρέως γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο The Bachelor, ωστόσο η αλήθεια είναι πως λίγα χρόνια πριν και πριν κάνει την πλαστική στη μύτη της, η Σία Βοσκανίδου ήταν πραγματικά αγνώριστη και εμείς σας έχουμε όλες τις φωτογραφίες που δείχνουν την αλήθεια!

Η εκρηκτική παίκτρια που διεκδικεί την καρδιά του Βασιλάκου έχει σχολιαστεί ιδιαίτερα στα social media τόσο για την εμφάνισή της και για τα πειράγματα που έχει κάνει πάνω της όσο και για τις ατάκες της.

Θυμίζουμε πως η Σία είχε περάσει από οντισιόν και από το GNTM ωστόσο οι κριτές την είχαν κόψει λόγω των πλαστικών που είχε κάνει. Δείτε εδώ και τη συγκινητική εξομολόγηση που έκανε η Σία στο τελευταίο επεισόδιο του The Bachelor.

Έτσι ήταν η Σία του The Bachelor πριν την πλαστική στη μύτη

The Bachelor Σία Βοσκανίδου