Ήλιος 11/12: Η Νίκη καταρρέει στο ανακριτήριο

Ραγδαίες εξελίξεις

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ήλιος 11/12: Η Νίκη καταρρέει στο ανακριτήριο

Τα πάνω κάτω θα έρθουν στο αποψινό επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1 «Ήλιος» με τη Νίκη να αναγκάζεται να ομολογήσει τον φόνο του Αντρέα με αποτέλεσμα να καταρρεύσει.

Σε περίπτωση που χάσατε το χθεσινό επεισόδιο, δείτε εδώ όλα όσα έγιναν.

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου – Επεισόδιο 62 –

Ο Δήμος καλείται σε ανάκριση καθώς κρίνεται ύποπτος για συνέργεια στην δολοφονία του Αντρέα.

Ο Ντίνος δεν δέχεται να ομολογήσει ότι βρίσκεται πίσω από πως το ατύχημα του Πέτρου και η Εύα φαίνεται ότι ξέρει κάτι παραπάνω γι’ αυτό και το αποκαλύπτει στην Αλεξάνδρα.

Η Νίκη πιέζεται να ομολογήσει τον φόνο του Αντρέα με αποτέλεσμα να καταρρεύσει στην ανάκριση. Η Λήδα επισκέπτεται ανήσυχη τη Νίκη στο κρατητήριο, αλλά αυτό που πρόκειται να αντιμετωπίσει θα είναι τρομακτικό.

Ήλιος - αποκλειστικό: Στην φυλακή για φόνο ο Δήμος!

Σούπερ αποκλειστικό για την σειρά Ήλιος: Όλα τα στοιχεία που έχει η αστυνομία στα χέρια της για τον φόνο του Αντρέα ενοχοποιούν τη Νίκη και τον Δήμο. Εκείνος συλλαμβάνεται και η γυναίκα απελπισμένη επιχειρεί να βάλει τέλος στη ζωή της.

Η παλιά τηλεφωνική συνομιλία της Νίκης με τον Δήμο φέρνει τον σύντροφό της αντιμέτωπο με τον νόμο. Ο Δήμος καλείται σε ανάκριση καθώς θεωρείται ύποπτος για συνέργεια στη δολοφονία του Αντρέα. Η είδηση παίρνει διαστάσεις στην τοπική κοινωνία της Καβάλας μέσω δημοσιευμάτων για την πιθανή ενοχή του στον φόνο, γεγονός που του δημιουργεί σοβαρά προβλήματα. Αυτή η κίνηση όμως βάζει σε υποψίες τον Δημήτρη: «Ποιος μπορεί να διέρρευσε την πληροφορία;», αναρωτιέται και υποψιάζεται ότι πίσω από το δημοσίευμα υπάρχει σκοπιμότητα.

Η Νίκη, απελπισμένη από το μέλλον που της επιφυλάσσει η κατηγορία για τον φόνο του Αντρέα, παίρνει μια απεγνωσμένη απόφαση, να δώσει η ίδια ένα τέλος στο δράμα της και κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Ομως τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο, όταν νέα στοιχεία έρχονται στο φως που ενοχοποιούν τον Δήμο…

Ο Δημήτρης στα ίχνη του πραγματικού ενόχου

Ο Δήμος συλλαμβάνεται ως συνεργός στη δολοφονία του Αντρέα. Τα νέα στοιχεία περιπλέκουν την υπόθεση και διχάζουν ακόμη περισσότερο τον Δημήτρη. Η Νίκη δεν αντέχει και η Λήδα, την τελευταία στιγμή την αποτρέπει από μια δεύτερη απόπειρα αυτοκτονίας, ενώ κανείς δεν ξέρει ποιος μπορεί να έβαλε τα χάπια στο συρτάρι της. «Ισως κάποιος προσπαθεί να βγάλει και τη Νίκη από τη μέση», πιθανολογεί ο Δημήτρης και η σκέψη τού καρφώνεται στο μυαλό.

Ο Δήμος με τη σειρά του προσπαθεί να αποδείξει ότι όλα τα στοιχεία εναντίον του είναι ψευδή. Και πράγματι ο Δημήτρης ανακαλύπτει νέα στοιχεία που ανατρέπουν όλα όσα πίστευε μέχρι τώρα και συνεργάζεται με τον Δήμο. «Ολα δείχνουν ότι κάποιος προσπαθεί να ενοχοποιήσει εσένα και τη Νίκη. Ποιος να θέλει κάτι τέτοιο;», τον ρωτάει αλλά εκείνος απαντά: «Δεν μπορώ να φανταστώ τον ένοχο». Την ίδια ώρα, η Αθηνά ανακοινώνει στη Νίκη ότι θα προφυλακιστεί και την πιέζει να ομολογήσει με αντάλλαγμα καλύτερη αντιμετώπιση του Μάνου.

Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Δημήτρης μαθαίνει τυχαία πως είχαν παραγγείλει το ποτό του Αντρέα και σε μια άλλη κάβα που δεν γνώριζαν. Ο άνθρωπος που έκανε την παραγγελία αυτή, είναι και ο πραγματικός δολοφόνος του Αντρέα.