Τραγική εξέλιξη στην Elif - Αυτοκίνητο χτυπάει την Ελίφ

Αναλυτικό ρεπορτάζ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγική εξέλιξη στην Elif - Αυτοκίνητο χτυπάει την Ελίφ

Κι ενώ η Ζουλιντέ στην σειρά Elif βρίσκει την Ελίφ και την παίρνει να τη φροντίσει, η μικρή νιώθει πως της είναι βάρος και φεύγει κρυφά. Ομως, καταλήγει στο νοσοκομείο όταν τη χτυπάει αυτοκίνητο. Η Χουμεϊρά αρχίζει να έχει σκέψεις πως ο Ταρίκ την απατάει, ενώ η Παρλά για άλλη μια φορά πιάνει τον Κερέμ σε τρυφερό τετ α τετ με τη Ρεϊχάν.

Η Ρεϊχάν είναι με τη Γιλντίζ στην κουζίνα και κουτσαίνει επειδή παραπάτησε σε ένα ζευγάρι γόβες που φόρεσε για την επίδειξη στην εταιρεία του Κερέμ. Το κουδούνι χτυπάει και η Ρεϊχάν ανοίγει την πόρτα. Είναι ο Κερέμ ο οποίος κάνει κάποια αστεία μαζί της με αφορμή τη μεταμόρφωσή της σε μοντέλο: «Πώς είναι το μοντέλο μας;», τη ρωτάει και η κοπέλα θυμώνει και θέλει να φύγει αλλά ο Κερέμ την αρπάζει από το χέρι και της ζητάει συγγνώμη: «Εντάξει, έκανα χιούμορ, μη θυμώνεις». Εκείνος της χαρίζει ένα ζευγάρι παπούτσια και η κοπέλα στην αρχή αρνείται να τα πάρει αλλά τελικά δέχεται το δώρο του.

Η Τουλάι με την Ιντζί κατευθύνονται στο μαγαζί αλλά λίγο πριν μπουν μέσα, όπου βρίσκεται η Ελίφ, η Λεμάν ζητάει από την Τουλάι να μιλήσουν και πηγαίνουν σπίτι της. Για ακόμα μία φορά απειλεί την Τουλάι και της ζητάει να διώξει από το μαγαζί τη Ζουλιντέ. «Δεν μπορώ να καταλάβω την εμμονή σας με την κοπέλα! Είναι πολύ δικός μου άνθρωπος και όχι, δεν θα τη διώξω», της ξεκαθαρίζει η Τουλάι. Η Ζουλιντέ πηγαίνει την Ελίφ σπίτι της, της στρώνει το κρεβάτι να κοιμηθεί και επιστρέφει στο μαγαζί. Εκεί λέει στην Τουλάι τι συνέβη και η Ιντζί θυμώνει επειδή έδωσε σε αυτό το κορίτσι που βρήκε τη ζακέτα που ετοίμασαν για την Ελίφ. Η Ιντζί θέλει να γνωρίσει το φτωχό κορίτσι, αλλά η Ζουλιντέ της λέει πως ήταν πολύ κουρασμένο και τώρα κοιμάται. Αν και η Τουλάι με την Ιντζί είναι τόσο κοντά στην Ελίφ, δεν καταφέρνουν να τη δουν.

Να σημειώσουμε πως η Ρανά είναι έτοιμη να τα παίξει όλα για όλα για να κερδίσει τον Ταρίκ και να τον "κλέψει" από την Χουμεϊρά.

Ο Κερέμ εξηγεί στην οικογένειά του πως η Ρεϊχάν τους βοήθησε με την παρουσίαση. Η Ματσιντέ χαίρεται όταν το ακούει, αλλά η Χουμεϊρά δεν είναι ευχαριστημένη. Αργότερα, η Ζουλιντέ ρωτάει την Ελίφ για την οικογένειά της και εκείνη της απαντάει πως είναι στον παράδεισο: «Δεν έχω γονείς! Εχω μόνο μία αδελφή», λέει χωρίς να αναφέρει το όνομα της Ιντζί. Ο Τζαφέρ επιστρέφει σπίτι και χτυπάει τη Σεμά την οποία κατηγορεί για την εξαφάνιση της Ελίφ. Η Τουλάι μιλάει στον Βεϊσέλ για τις απειλές της Λεμάν: «Επιμένει να θέλει να απολύσω τη Ζουλιντέ», του εξηγεί και εκείνος της απαντάει: «Εγώ είμαι εδώ, μη σε νοιάζει τίποτα! Θα το αναλάβω εγώ! Εσύ μην ξεχνάς ότι το μαγαζί είναι δικό σου και θα αποφασίζεις εσύ πώς θα το δουλέψεις». Το επόμενο πρωί η Ζουλιντέ ετοιμάζει ένα φτωχό πρωινό και ο Εμιρχάν το μοιράζεται με την Ελίφ. Η μικρή καταλαβαίνει πως τους είναι βάρος γιατί είναι και αυτοί πολύ φτωχοί και όταν βρίσκει ευκαιρία το σκάει. Η Ζουλιντέ πανικοβάλλεται όταν αντιλαμβάνεται την απουσία της.

Elif νέες εξελίξεις STAR

Τροχαίο ατύχημα για την Elif - Την χτυπάει αυτοκίνητο

Η Ελίφ είναι και πάλι μόνη στους δρόμους, κρατώντας ένα κομμάτι ψωμί στα χέρια της. Της λείπει η μητέρα της και στον δρόμο βλέπει κάποια που της μοιάζει. Καθώς τρέχει να της μιλήσει, τη χτυπάει ένα αυτοκίνητο και τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Η Σεμά τηλεφωνεί στη Βιλντάν αλλά εκείνη δεν απαντάει. Εκείνος πιστεύει πως κάποιος έχει σκοτώσει τη Βιλντάν, γι’ αυτό και δεν απαντάει στα τηλεφωνήματά τους. Ενας αστυνομικός μιλάει με μια νοσοκόμα για την Ελίφ και της ζητάει να ενημερώσει τις Αρχές όταν το κοριτσάκι συνέλθει.

Η Βιλντάν τηλεφωνεί στη Σέμα και ζητάει να μιλήσει με την Ελίφ αλλά εκείνη της λέει πως το κορίτσι κοιμάται. «Θα έρθω σήμερα να τη δω», της λέει η Βιλντάν και εκείνη τρομαγμένη στέλνει τον Τζαφέρ να ψάξει για την Ελίφ και τον συμβουλεύει να την αναζητήσει και στα νοσοκομεία. Η Ματσιντέ μιλάει με τον Μουσταφά και εκφράζει τις υποψίες της σχετικά με τον Ταρίκ και την εμπλοκή του στο ατύχημα όπου πέθαναν ο Γιουσούφ και η Μελέκ: «Δεν έχω αποδείξεις για όσα σκέφτομαι, αλλά είμαι βέβαιη πως έχει βάλει το χέρι του στο δυστύχημα αυτό». Οι άντρες του Ταρίκ μαθαίνουν πως ένα κοριτσάκι νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και ίσως να είναι η Ελίφ: «Τρέχα γρήγορα στο νοσοκομείο να τη βρεις και θα έρθω κι εγώ», του δίνει εντολή και ξεκινάει και εκείνος για εκεί. Για το νοσοκομείο όμως ξεκινούν και η Ματσιντέ με τον Μουσταφά που έχουν την ίδια πληροφορία. Η Ελίφ δεν έχει ανακτήσει τις αισθήσεις της.

Από την άλλη, η Χουμεϊρά βρίσκεται σε κίνδυνο γιατί όχι μόνο η Ρανά, αλλά ακόμη μια γυναίκα θέλει να σκοτώσει το μωρό που περιμένει.

Η Ματσιντέ και ο Μουσταφά φτάνουν εκεί και η νοσοκόμα τούς οδηγεί στο δωμάτιο της Ελίφ. «Επιτέλους, θα δω την κόρη του Γιουσούφ! Είμαι πολύ χαρούμενη», λέει η Ματσιντέ, αλλά όταν μπαίνουν στο δωμάτιο ανακαλύπτουν πως η μικρή έχει εξαφανιστεί και σοκάρονται. «Κάποιος πήρε την Ελίφ», λέει και αρχίζει να αισθάνεται ζαλάδα. Ομως και ο Ταρίκ δεν βρίσκει τη μικρή και φοβάται πως η Ματσιντέ τη βρήκε πρώτη, αλλά στη συνέχεια κρυφακούει και καταλαβαίνει πως και εκείνη βρίσκεται στην ίδια θέση. Ο Ταρίκ διατάζει τους άντρες

του να ελέγξουν τις κάμερες ασφαλείας. Το ίδιο κάνει και ο Μουσταφά, αλλά ο προϊστάμενος της ασφάλειας τον ενημερώνει πως υπάρχει τεχνικό θέμα και δεν έχουν γίνει καταγραφές. Ο Μουσταφά φεύγει χωρίς να καταφέρει κάτι αλλά πίσω από όλα αυτά κρύβεται ο Ταρίκ και οι άντρες του, οι οποίοι έχουν ήδη το υλικό στα χέρια τους από το οποίο αποδεικνύεται πως Τζαφέρ ήταν εκείνος που πήρε τη μικρή και ο Ταρίκ δίνει εντολή να τον βρουν. Ο Τζαφέρ φτάνει σπίτι του με την Ελίφ, η οποία εξακολουθεί να μην έχει τις αισθήσεις της και λέει στη Σεμά όλα όσα είδε στο νοσοκομείο και είναι σίγουρος τώρα ότι η μικρή είναι πιο πολύτιμη από ό,τι είχαν φανταστεί και πως σίγουρα θα βγάλουν πολλά χρήματα από αυτή την υπόθεση.