8 Λέξεις: Καρέ καρέ το τελευταίο επεισόδιο της χρονιάς - Τρελές ανατροπές

Καταιγιστικές εξελίξεις

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
8 Λέξεις: Καρέ καρέ το τελευταίο επεισόδιο της χρονιάς - Τρελές ανατροπές

Με καταιγιστικές εξελίξεις, αλλά και με πολλά ανοιχτά μέτωπα και ερωτηματικά που αναμένεται να λυθούν από τη νέα χρονιά, ολοκληρώνεται η πρώτη σεζόν των «8 λέξεων». Μια δύσκολη σεζόν, στην οποία κατάφερε όχι μόνο να σταθεί επάξια, αλλά και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον 1.000.000 τηλεθεατών σε κάθε επεισόδιο και εμείς σας έχουμε καρέ καρέ όλα όσα θα δούμε πριν τελειώσει η χρονιά.

Σε αυτό το διπλό επεισόδιο της χρονιάς, θα δούμε τον Αιμίλιο να θέλει να χωρίσει τη Μάγδα για να μείνει με την Ελισάβετ, την Ηλιάνα να βαδίζει σε τεντωμένο σχοινί με τον αδελφό της, αλλά χωρίς να λέει την αλήθεια στον πατέρα της, τον Σίμο να έχει υποστεί με τον χειρότερο τρόπο τις συνέπειες του τζόγου και τον Οδυσσέα με την Ερση να προσπαθούν να βρουν το κουράγιο να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα με τα μάτια του Οδυσσέα.

Αυτά θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς 8 Λέξεις

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Η ζήλια του Μιχαήλ γίνεται αφόρητη και η Βικτώρια προσπαθεί να τον καθησυχάσει: «Δεν σε καταλαβαίνω, ορίστε, θα σου κάνω τη χάρη και θα πάω στο Λονδίνο μαζί με την Εύα. Ησύχασες;», του λέει η κοπέλα, πολύ όμως προβληματισμένη.

Μιχαήλ Βικτώρια 8 Λέξεις

Την ίδια στιγμή ανακοινώθηκε μία οριστική αποχώρηση από τη σειρά 8 Λέξεις. Δείτε εδώ ποια ηθοποιό δε θα ξαναδούμε στη σειρά.

Στο μεταξύ οι καβγάδες στο σπίτι του Αιμίλιου συνεχίζονται καθώς ο αντρας απορρίπτει κάθε πρόταση της Μάγδας για να περάσουν λίγο χρόνο μαζί. Φυσικά αυτό το κάνει με σχέδιο να τη φτάσει στα άκρα και να χωρίσουν για να μείνει με την Ελισάβετ. Την ίδια στιγμή η Κατερίνα μαθαίνει ότι τραυματίζουν τη Βίκυ στην φυλακή σε μια απόπειρα δολοφονίας και αποφασίζει να το ψάξει.

Στο μέτωπο Σίμου-Σμαράγδας τα πράγματα είναι πολύ άσχημα, αφού η Σμαράγδα έχει γνωρίσει έναν πολύ γοητευτικό άντρα, τον Αντώνη, με τον οποίο έχει αρχίσει να κάνει μια προσπάθεια να φτιάξει τη ζωή της. Ο Σίμος όμως δεν λέει να το χωνέψει και όταν βλέπει τη Σμαράγδα με τον Αντώνη σε τρυφερό ενσταντανέ, γίνεται έξαλλος. Την ίδια στιγμή ο Ακης πιέζει την Αποστολία να γυρίσει πίσω στο σπίτι: «Εντάξει, φτάνει. Ο,τι έκανες-έκανες, γύρνα τώρα στη θέση σου γιατί δεν μπορώ, παιδάκι μου.

Το σπίτι είναι άδειο, το ίδιο και το τραπέζι», της λέει χαριτολογώντας, αλλά αυτή δεν ενδίδει. Ο Αιμίλιος, μετά από εκβιασμό του Εκτορα που ξέρει πλέον το παρελθόν του, πείθει τον Ακη να σταματήσουν να λασπολογούν απροκάλυπτα το κόμμα του Μιχαήλ: «Σου το είπα από την αρχή ότι θα φάμε το κεφάλι μας. Δεν μπορεί τα άλλα κανάλια να παίζουν ειδήσεις που εμείς δεν έχουμε. Πρέπει να ανεβάσουμε την τηλεθέαση», του τονίζει
σαν δικαιολογία.

Η Έρση αρχίζει να παρατηρεί πως κάτι δεν πάει καλά με την όραση του Οδυσσέα και τον στριμώχνει για να μάθει την αλήθεια: «Οδυσσέα, μην κρύβεσαι άλλο, κάτι πάει λάθος με την όρασή σου. Δεν βλέπεις καλά;», τον ρωτάει λέει και ο Οδυσσέας τελικά παραδέχεται ότι έχει πρόβλημα στην όρασή του, κι αυτή νευριάζει γιατί δεν της το είχε πει τόσο καιρό. Έξαλλη όμως γίνεται και με τη Ναυσικά που, ενώ το ήξερε, της το έκρυψε.

Οδυσσέας Έρση 8 Λέξεις

Ο Έκτορας προσκαλεί τους Μαρόγλου για φαγητό στο σπίτι του και μετά από λίγη πίεση, η Κατερίνα, που βιώνει έναν ακόμα κύκλο κατάθλιψης, δέχεται την πρόσκληση. Παράλληλα ο Αιμίλιος ενημερώνει τον Σίμο ότι ο επόμενος καλεσμένος στην εκπομπή του θα είναι ο Άκης, ενώ ο Αντώνης συνεχίζει να φλερτάρει με τη Σμαράγδα κι αυτή τη φορά την προσκαλεί να πάνε μαζί στη Θεσσαλονίκη.

Ο Φρίξος με τον Σπύρο και την Ιφιγένεια, μετά από πολύ κόπο, ανακαλύπτουν τα κοσμήματα της Νόνας. Για κακή τους τύχη όμως, οι τύποι που τους παρακολουθούσαν τους απειλούν, τους παίρνουν τα κοσμήματα και τους αφήνουν δεμένους στη μέση του πουθενά! Τέλος, η Αποστολία μετανιώνει για τη στάση της, καταλαβαίνει ότι της λείπει κι αυτής πολύ και πάει στο σπίτι του Ακη: «Δεν μπορώ άλλο μακριά από εδώ. Και μένα μου λείπετε πολύ και περισσότερο εσύ. Θέλω να γυρίσω κοντά σου», του ομολογεί.