Οριστικό τέλος από τις 8 Λέξεις - Το ξεκαθάρισε με μια ανακοίνωση

Συνέβη πριν από λίγα 24ωρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Οριστικό τέλος από τις 8 Λέξεις - Το ξεκαθάρισε με μια ανακοίνωση

Μπορεί να έχει αποχωρήσει εδώ και αρκετό καιρό από την τηλεοπτική σειρά 8 Λέξεις αλλά πολλοί είναι εκείνοι που όπως φαίνεται πιστεύουν στην επιστροφή της. Κάτι που, όμως, όπως ξεκαθάρισε και η ίδια πρόσφατα δεν πρόκειται να συμβεί.

Ο λόγος φυσικά για την αγαπημένη ηθοποιό Δανάη Παππά που πρωταγωνίστησε ως Ρωξάνη. Η Δανάη, που έχει ιδιαίτερη αγάπη με το Tik Tok μέσα από ένα βιντεάκι που ανέβασε στον λογαριασμό της πριν από δυο ημέρες ξεκαθάρισε στους ακόλουθούς της πως, ενώ δεν γνωρίζει τι γίνεται σεναριακά, δηλαδή δεν ξέρει αν θα επανέλθει ο χαρακτήρας της με κάποιο τρόπο ή όχι, εκείνη δεν πρόκειται να γυρίσει για κανέναν λόγο στις 8 Λέξεις.

Η ανακοίνωση της Δανάης Παππά για τις 8 Λέξεις

Να υπενθυμίσουμε πως πριν από λίγο καιρό βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Αρναούτογλου, The 2night, και αποκάλυψε τον λόγο που αποχώρησε από την σειρά.

ΣΚΑΙ: Άσχημα τα νέα για τις 8 Λέξεις τώρα που έρχεται το Survivor

Οι προετοιμασίες για την πρεμιέρα του Survivor 4 συνεχίζονται - δείτε εδώ πότε ακριβώς βγαίνει στον αέρα - κι όπως είναι φυσικό με την εμφάνισή του θα υπάρξουν αλλαγές στην prime time ζώνη του σταθμού, οι οποίες επηρεάζουν αρκετά την σειρά 8 Λέξεις!

Αλλάζει - σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Ευτυχείτε- η prime time ζώνη του καναλιού. Οι «8 Λέξεις» θα μεταδίδονται πέντε φορές την εβδομάδα, αλλά θα μειωθούν σε διάρκεια τα επεισόδια, ώστε να ξεκινάει το «Survivor» στις 22:30 και να διαρκεί μέχρι τη 1:00 το βράδυ. Μια έξυπνη κίνηση θα ήταν η δράση να μεταφερθεί στην παραλία - όπως υπογράμμισε ο Γκουντάρας - μιας και λόγω κορωνοϊού οι τηλεθεατές θα θέλουν «να ξεφύγουν» τηλεοπτικά, βλέποντας σκηνές από Άγιο Δομίνικο.