Σοκ στην Elif: Η Χουμεϊρά παθαίνει νευρικό κλονισμό - Κίνδυνος για το μωρό

Αποκλειστικό!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σοκ στην Elif: Η Χουμεϊρά παθαίνει νευρικό κλονισμό - Κίνδυνος για το μωρό

Κανονικό σοκ πρόκειται να προκαλέσουν οι εξελίξεις που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της ξένης σειράς του Star, Elif καθώς σύμφωνα με το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ, η Χουμεϊρά θα πάθε νευρικό κλονισμό και θα θέσει σε κίνδυνο το μωρό της.

Μπορεί για την ώρα να ζει ευτυχισμένες στιγμές στο πλάι του Ταρίκ, αλλά οι δεύτερες σκέψεις της για εκείνον και ότι είναι άπιστος μαζί της δεν λένε να φύγουν και μάλιστα την οδηγούν σε ακραίες καταστάσεις! Το TV24 σας αποκαλύπτει τις τραγικές στιγμές.

Κι ενώ ο Ταρίκ υπόσχεται στη γυναίκα του πως θα μείνει όλη μέρα μαζί της, ένας από τους άντρες του τον ενημερώνει πως έχουν στα χέρια τους την Ελίφ και εκείνος τους λέει: «Ερχομαι αμέσως εκεί». Η Χουμεϊρά το ακούει και γίνεται έξαλλη:

«Μα μου υποσχέθηκες πως σήμερα θα μείνεις μαζί μου», του παραπονιέται και εκείνος την καθησυχάζει: «Πρέπει να πάω στην εταιρεία έχω μια σημαντική δουλειά». Οταν φεύγει, η Χουμεϊρά θέλει να μάθει τι συμβαίνει και γιατί της είπε ψέματα και αποφασίζει να πάει στην εταιρεία. Οταν όμως φτάνει εκεί, έκπληκτη ακούει τη Φιλίζ να της λέει πως ο άντρας της δεν πήγε σήμερα καθόλου στο γραφείο! Η Χουμεϊρά σοκάρεται και είναι πλέον σίγουρη πως ο Ταρίκ της είπε ψέματα και πως κάτι σχεδιάζει. Βέβαια πέρα από τη Χουμεϊρά, τραγικές στιγμές αναμένεται να ζήσει και η Ελίφ.

Χουμεϊρά εγκυμοσύνη

Αργότερα, η Φιλίζ ενημερώνει τον Κερέμ πως πέρασε η Χουμεϊρά από την εταιρεία. Εκείνος της τηλεφωνεί, αλλά δεν απαντάει, ενώ η Ράνα που τον ακούει να μιλάει για τη Χουμεϊρά, χαίρεται επειδή καταλαβαίνει πως ο Ταρίκ και η Χουμεϊρά έχουν προβλήματα στον γάμο τους: «Ωστε κατάφερα να σας κάνω να τσακωθείτε!

Χαίρομαι με τις εξελίξεις αυτές! Θα χωρίσετε και μετά θα είσαι όλος δικός μου, Ταρίκ! Μόνο που πρέπει να είμαι προσεκτική να μην καταλάβει η Χουμεϊρά πως εγώ φταίω, αλλιώς θα με διώξουν από την εταιρεία», μονολογεί. Η Χουμεϊρά κάθεται μόνη της στο πάρκο και θυμάται διάφορες στιγμές από τη ζωή της με τον Ταρίκ και τις πολλές του δικαιολογίες για τις απουσίες του.

Έτσι θα πάθει τον νευρικό κλονισμό στην Elif η Χουμεϊρά

Πιστεύει πως ο Ταρίκ την απατάει. Δεν φαντάζεται πόσα περισσότερα σκοτεινά μυστικά έχει ο άντρας της. Ο Ταρίκ πηγαίνει στην εταιρεία και η Φιλίζ του λέει πως τον αναζήτησε η Χουμεϊρά. Ο Ταρίκ δεν χαίρεται καθόλου όταν το ακούει. Η Χουμεϊρά επιστρέφει στην έπαυλη και η Ματσιντέ είναι ανήσυχη επειδή την κάλεσε πολλές φορές και δεν απάντησε. «Ημουν με την Παρλά και δεν το άκουσα, δεν έγινε τίποτα», της απαντάει, αλλά εκείνη την ώρα εμφανίζεται η Παρλά.

Χουμεϊρά Ταρίκ

«Χουμεϊρά, τι σου συμβαίνει και είσαι έτσι καταβεβλημένη; Σε πήρα πόσες φορές τηλέφωνο και δεν σε βρήκα, έχει γίνει κάτι;», τη ρωτάει και η Ματσιντέ ρωτάει την κόρη της: «Παιδί μου, πού ήσουν και σε ψάχναμε; Γιατί μας λες ψέματα;». Η Χουμεϊρά δεν αντέχει και παθαίνει νευρική κρίση:

«Παρατήστε με πια! Μη με ρωτάτε τίποτα, δεν θέλω να μιλήσω με κανέναν, δεν θέλω να δω κανέναν! Θα πάω στο δωμάτιό μου και μην τολμήσει να με ενοχλήσει κανείς! Θέλω να είμαι μόνη μου! Αφήστε με!», ουρλιάζει και την πιάνουν πόνοι στην κοιλιά. Ο γιατρός εξετάζει τη Χουμεϊρά και δεν διαπιστώνει να συμβαίνει κάτι στο μωρό, αλλά της ζητάει να πάει στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Ο Ταρίκ και ο Κερέμ φτάνουν στην έπαυλη. Ο Ταρίκ πηγαίνει στο πλευρό της γυναίκας του αλλά εκείνη του φέρεται ψυχρά...

Από τη Γιάννα Παπανικολάου

TAGS