Θρίλερ στην Elif - Σημαδεύουν με όπλο την...

Όσα θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο για το 2020

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θρίλερ στην Elif - Σημαδεύουν με όπλο την...

Θρίλερ θα επικρατήσει σήμερα 24/12 στο τελευταίο επεισόδιο - για το 2020 - στη σειρά Elif. Κρύος ιδρώτας θα λούσει τον Τζαφέρ όταν η Σέμα του τηλεφωνήσει και του πει πως την σημαδεύουν με όπλο.

Ποιοι σημαδεύουν με όπλο την Σέμα στην Elif;

Πέμπτη 24/12 Ελίφ Επεισόδιο 744

Η Χουμεϊρά και ο Ταρίκ ετοιμάζουν το παιδικό δωμάτιο. Η Χουμεϊρά είναι ευτυχισμένη και ο Ταρίκ υποδύεται τον καλό σύζυγο γιατί ξέρει πως ο Κερέμ και η Ματσιντέ τον υποψιάζονται. Η Ρεϊχάν είναι άρρωστη και μιλάει με τη μητέρα της στο τηλέφωνο. Η μητέρα της τη συμβουλεύει να έχει υπομονή και να διαβάζει.

Η Ρεϊχάν καταλαβαίνει πως κάτι απασχολεί τη μητέρα της αλλά εκείνη της λέει πως δεν συμβαίνει τίποτα. Ο Κερέμ πηγαίνει ένα γλυκό στη Ρεϊχάν και της λέει πως θέλει να μιλήσουν. Η Ρεϊχάν τον καλοδέχεται και ο Κερέμ τη βοηθάει με τα μαθήματά της.

Η Ρεϊχάν προσπαθεί να κρύψει τα αισθήματά της για τον Κερέμ. Ο Τζαφέρ και η Σέμα σχεδιάζουν να πάνε σε λίγες ώρες την Ελίφ στην έπαυλη. Η Ζουλιντέ ετοιμάζει μια κουβέρτα για μια γειτόνισσα. Η γυναίκα πληρώνει τη Ζουλιντέ και της δίνει άλλη μια δουλειά.

Ο Τζαφέρ φτάνει στην έπαυλη και λίγο πριν χτυπήσει το κουδούνι, του τηλεφωνεί η Σέμα. Του λέει πως δύο άντρες τη σημαδεύουν με όπλα. Ένας από τους άντρες απειλεί από το τηλέφωνο τον Τζαφέρ και τον διατάζει να φέρει πίσω στο σπίτι του την Ελίφ.

Αναγκάζεται να επιστρέψει σπίτι του με την Ελίφ. Η μικρούλα προσπαθεί να το σκάσει αλλά δεν τα καταφέρνει. Ο Ταρίκ συνεχίζει να φέρεται υπέροχα στη Χουμεϊρά και μένει μαζί της στο σπίτι για να της κάνει παρέα. Η Χουμεϊρά είναι ευτυχισμένη. Η Ράνα καταστρώνει τα επόμενα σχέδιά της.

Να σημειώσουμε πως η Χουμεϊρά παθαίνει νευρικό κλονισμό και υπάρχει κίνδυνος για το μωρό.

Elif: Επιστρέφει η Μελέκ

Παρόλο που όλοι θεωρούν τη Μελέκ νεκρή, η ίδια ζει, αλλά σίγουρα δεν βασιλεύει, όπως λέει η φράση, καθώς ζει ρακένδυτη, βρόμικη, άπορη και έχοντας χάσει το μυαλό της. Θα τη δούμε ωστόσο να επιστρέφει στα επόμενα επεισόδια της σειράς Elif.

Οπως θα δείτε και αυτή την εβδομάδα, η Ματσιντέ έχει αμφιβολίες για το αν πράγματι η Μελέκ έχει πεθάνει και δίνει εντολή στον Μουσταφά να κάνει τα πάντα ώστε να ανοίξουν τον κοινό τάφο της με τον Γιουσούφ και να πάρουν δείγμα DNA για να σιγουρευτούν. Είναι απόλυτα σίγουρα πως η άτυχη γυναίκα ζει, αλλά κρύβεται από φόβο προς τον Ταρίκ, που σίγουρα έχει βάλει να την απειλήσουν. Την ίδια ώρα η σκηνή δείχνει μια γυναικεία φιγούρα, ρακένδυτη να κυκλοφορεί στους δρόμους της πόλης...

Elif spoiler Μελέκ

Η Μελέκ έχει χάσει το μυαλό της και επιστρέφει στη ζωή της Elif

Η ίδια γυναικεία φιγούρα ψάχνει στα σκουπίδια να βρει φαγητό και καταφέρνει να πάρει ένα κομμάτι μουχλιασμένο ψωμί. Επιστρέφει σ’ ένα μισογκρεμισμένο σπίτι, με σκοροφαγωμένα έπιπλα και μέσα στις ακαθαρσίες! Στο μουχλιασμένο ψωμί βάζει μέσα δύο κομματάκια τυρί, επίσης χαλασμένα και κάθεται στον καναπέ για να φάει! Εκεί γίνεται η μεγάλη αποκάλυψη ότι πίσω από αυτή τη βασανισμένη φιγούρα βρίσκεται η Μελέκ!

Η γειτονιά που τη λυπάται της πηγαίνει καθημερινά ένα πιάτο φαγητό, αλλά εκείνη το αφήνει στο τραπέζι άθικτο για να το φάει η Ελίφ όταν γυρίσει, όπως τους λέει και όλοι κουνάνε το κεφάλι με κατανόηση και λύπηση για την κατάστασή της. Ολα τα φαγητά που έχει κρατήσει είναι μουχλιασμένα και μια σοκολάτα που βρήκε στα σκουπίδια έχει λήξει! Ολα αυτά τα κρατάει για την κόρη της, που κάθε απόγευμα περιμένει να γυρίσει και πανικόβλητη βγαίνει στον δρόμο να ψάξει!

Βέβαια πέρα από τη Μελέκ, το μυαλό της κινδυνεύει να χάσε και η Χουμεϊρά, η οποία παθαίνει νευρικό κλονισμό και θέτει σε κίνδυνο την εγκυμοσύνη της.

Elif Μελέκ επιστροφή

Οι όμορφες αναμνήσεις του παρελθόντος και η πίστη ότι η Ελίφ όχι μόνο είναι ζωντανή, αλλά την έχει εκεί δίπλα της είναι όλα όσα την κρατάνε στη ζωή! Και κάθε μέρα ξανά το ίδιο δράμα...

Από τη Γιάννα Παπανικολάου για το Tivi Σίριαλ