8 Λέξεις: Έγκυος η Μάγδα - Χαλάει τα σχέδια του Αιμίλιου για διαζύγιο

Αποκλειστικό ρεπορτάζ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
8 Λέξεις: Έγκυος η Μάγδα - Χαλάει τα σχέδια του Αιμίλιου για διαζύγιο

Απίστευτες εξελίξεις μας περιμένουν από τη νέα χρόνια στις 8 Λέξεις! Οι ανατροπές που πρόκειται να συμβούν στο β΄ μισό της σεζόν διαδέχονται η μια την άλλη. Η αρχή γίνεται από την πρώτη κιόλας εβδομάδα, που μαζί με πολλά ακόμα συνταρακτικά βλέπουμε την αλλαγή πλεύσης στη σχέση του Αιμίλιου με την Ελισάβετ, καθώς η ανέλπιστη εγκυμοσύνη της Μάγδας του χαλάει τα σχέδια...

Η αποκάλυψη της Μάγδας για την εγκυμοσύνη ανατρέπει την πλοκή στις 8 Λέξεις

Η κατάσταση στον γάμο του Αιμίλιου και της Μάγδας έχει φτάσει στο απροχώρητο, κυρίως από την πλευρά του Αιμίλιου, ο οποίος αποφασίζει να μιλήσει στη Μάγδα ανοιχτά πλέον για διαζύγιο. Την ίδια στιγμή περνάει τόσο όμορφες στιγμές με την Ελισάβετ, που ξεχνάει τελείως την επέτειο γάμου του και περνάει μια ακόμα ερωτική νύχτα με την Ελισάβετ, ενώ η Μάγδα τον περιμένει στο σπίτι. Την επόμενη μέρα φυσικά βρίσκει μια δικαιολογία για την απουσία του από ένα τόσο σημαντικό γεγονός, όμως βλέπει ότι δεν θέλει άλλο να την κοροϊδεύει και αποφασίζει να της μιλήσει και της ζητήσει να χωρίσουν:

«Μάγδα, θέλω να σου πω κάτι πολύ σοβαρό», της λέει, αλλά εκείνη τον διακόπτει και του λέει: «Όχι, εγώ πρώτα έχω να σου κάτι πολύ πιο σοβαρό μάλλον από αυτό που θα μου πεις εσύ». Ο Αιμίλιος, χωρίς να έχει ιδέα τι θα ακούσει, την αφήνει να μιλήσει πρώτα ακούγοντας μια απρόσμενη ανακοίνωση από μέρους της: «Δεν θα το πιστέψεις. Τα κατάφερα! Είμαι έγκυος, αγάπη μου. Θα αποκτήσουμε επιτέλους παιδί. Το καταλαβαίνεις; Θα τρελαθώ από τη χαρά μου», του λέει και του κόβει τη φόρα. Ο Αιμίλιος φυσικά χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του όταν ακούει για την εγκυμοσύνη: «Πώς έγινε; Τα έχω χάσει», απορεί, ενώ η Μάγδα από την άλλη πλέει σε πελάγη ευτυχίας: «Ναι αγάπη μου, αυτή τη φορά στάθηκα τυχερή, δεν χαίρεσαι;», του ρωτάει. Ο Αιμίλιος αμέσως προσπαθεί να δικαιολογήσει τη στάση του: «Αστειεύεσαι; Φυσικά και χαίρομαι, απλά μου ήρθε απότομα και τα έχασα», της απαντάει. Οπως είναι φυσικό, η Μάγδα αρχίζει να κάνει όνειρα για το μωρό που έρχεται, φέρνοντας τον Αιμίλιο σε ακόμα δυσκολότερη θέση.

8 Λέξεις: Έγκυος η Μάγδα

Την ίδια στιγμή η Ελισάβετ, σίγουρη πλέον για την καλή εξέλιξη της σχέσης της με τον Αιμίλιο, του κάνει πρόταση να συγκατοικήσουν, όμως μένει άναυδη με την απάντησή του, η οποία είναι αρνητική!

Ο Γολγοθάς του Οδυσσέα ξεκινάει

Ενα από τα πιο τραγικά γεγονότα είναι η σταδιακή επιδείνωση της όρασης του Οδυσσέα. Η κατάσταση αρχίζει να γίνεται ακόμα πιο δύσκολη και οι προβλέψεις για την πορεία του δυσοίωνες.

Ο Οδυσσέας, απογοητευμένος από τα συχνά επεισόδια που παθαίνει με τα μάτια του, αποφασίζει να σταματήσει να ζωγραφίζει, απόφαση που βρίσκει σύμφωνη και την Ερση. Λίγο μετά αρχίζει να χάνει την ψυχραιμία του καθώς τα συμπτώματα επιμένουν και αποφασίζει να πάει στην Αθήνα μια ώρα αρχύτερα, προκειμένου να κάνει εξειδικευμένες οφθαλμολογικές εξετάσεις. Απογοητευμένος και τρομαγμένος με την κατάσταση των ματιών του, φεύγει για Αθήνα, για να επισκεφτεί για δεύτερη φορά τον οφθαλμίατρο. Μαζί με τη Ναυσικά επισκέπτονται και πάλι τον οφθαλμίατρο και ο Οδυσσέας προχωράει σε μια νέα σειρά εξετάσεων.

Ομως αυτή τη φορά τα αποτελέσματα είναι πολύ ανησυχητικά... Η βλάβη στο οπτικό νεύρο ανησυχεί τον οφθαλμίατρό του κι έτσι τον στέλνει να κάνει περαιτέρω εξειδικευμένες εξετάσεις. Η Ναυσικά επίσης ρωτάει τη Νόνα αν είχε κανείς στην οικογένειά της ιστορικό με πρόβλημα στα μάτια, με σκοπό να αποκλείσει την κληρονομικότητα. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων βγαίνουν στο μεταξύ και αποκαρδιώνουν ακόμα περισσότερο τον Οδυσσέα… Αμέσως μετά ο οφθαλμίατρος ενημερώνει τον Οδυσσέα για τις ειδικευμένες εξετάσεις που πρέπει να κάνει και η Ναυσικά τού συμπαραστέκεται σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή. Η αγωνία τον τρώει και αρχίζει να κάνει σενάρια ότι η Ναυσικά τού κρύβει την αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του. Ωστόσο η Ναυσικά συναντιέται μόνη της με τον οφθαλμίατρο του Οδυσσέα κι αυτός της λέει ότι φοβάται για τα χειρότερα…

Δείτε εδώ ποια ηθοποιός αποχώρησε οριστικά από την σειρά!

Περισσότερα στο περιοδικό Tv24.