Ανατροπή στην Elif: Η Ρεϊχάν παρατάει τον Κερέμ

Οι κατηγορίες από την Παρλά και την Χουμεϊρά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανατροπή στην Elif: Η Ρεϊχάν παρατάει τον Κερέμ

Μπορεί το τελευταίο επεισόδιο να ήταν σοκαριστικό αλλά οι νέες εξελίξεις στα επεισόδια της σειράς Elif θα σας αφήσουν άναυδους! Την απόφασή της να φύγει από την έπαυλη παίρνει η Ρεϊχάν μετά τις κατηγορίες της Χουμεϊρά και της Παρλά ότι προσπαθεί να τυλίξει τον Κερέμ για να αποκτήσει χρήματα και θέση στην υψηλή κοινωνία! Η φυγή της ρίχνει τον Κερέμ σε κατάθλιψη!

Η Παρλά μισεί πραγματικά τη Ρεϊχάν και ο μεγαλύτερός της φόβος είναι μήπως εξαιτίας της χάσει τον Κερέμ! Αυτό το μίσος της μεγαλώνει όταν βλέπει πως πρωταγωνίστρια στον νέο κατάλογο παπουτσιών είναι η Ρεϊχάν. Ο Κερέμ της λέει πως παρακάλεσαν την κοπέλα να κάνει το μοντέλο και πως αν το επιθυμεί μπορεί να είναι και στον επόμενο κατάλογό τους. Η Παρλά πηγαίνει στην κουζίνα και βάζει τις φωνές στη Ρεϊχάν: «Προσπαθείς να κερδίσεις τον Κερέμ για να έχεις χρήματα και να γίνεις πλούσια! Είσαι μια τυχοδιώκτρια, μείνε μακριά του», την προειδοποιεί και η κοπέλα πηγαίνει στον κήπο και κλαίει. Η Παρλά που τη βλέπει χαίρεται, αλλά σοκάρεται όταν την ακούει να μονολογεί και να λέει: «Αν είχα το βραχιόλι μου θα έφευγα αυτή τη στιγμή».

Από την Γιάννα Παπανικολάου για το περιοδικό TV24

Η Παρλά θυμάται πως είχε δει ένα βραχιόλι στο αυτοκίνητο του Κερέμ και τώρα είναι ακόμα πιο θυμωμένη. Το επόμενο πρωί επιστρέφει στην έπαυλη και μπαίνει κρυφά στο δωμάτιο του Κερέμ για να ψάξει το βραχιόλι και καταφέρνει να το βρει. Η Ρεϊχάν θέλει να μιλήσει στη Ματσιντέ για τη μητέρα της, αλλά εκείνη έχει μια επείγουσα δουλειά και πρέπει να φύγει. Στη συνέχεια η Χουμεϊρά πηγαίνει στο δωμάτιο της Ρεϊχάν θυμωμένη επειδή δεν μπορεί να τη βρει και εκεί βλέπει τη μητέρα της, την οποία περνάει για κάποια κλέφτρα.

Διαβάστε εδώ επίσης:

Η Ρεϊχάν επεμβαίνει και της εξηγεί πως είναι η μητέρα της. Η Παρλά καταφέρνει να πάρει με το μέρος της τη Χουμεϊρά καθώς παρουσιάζει την ιστορία με το βραχιόλι της Ρεϊχάν παραποιημένη, ενώ σοκάρεται όταν βλέπει το περιοδικό: «Βλέπεις που σου λέω την αλήθεια; Γι’ αυτό τόσο καιρό δεν ήθελα να τον πλησιάζει, έχει βάλει στόχο να τον κάνει δικό της για να γίνει πλούσια! Κάνει την αθώα, αλλά τα σχέδιά της είναι ξεκάθαρα», ισχυρίζεται η Παρλά και όταν η Ρεϊχάν εμφανίζεται, η Χουμεϊρά ξεσπάει εναντίον της:

Το ξέσπασμα της Χουμεϊρά στην Ρεϊχάν - Ανατροπή στην πλοκή της Elif

«Είσαι χρυσοθήρας και θέλεις μόνο να πάρεις τα λεφτά μας! Αυτό δεν θα γίνει ποτέ, μ’ ακούς; Ποτέ δεν θα γίνεις μια κυρία». Η Ρεϊχάν φεύγει κλαίγοντας. Το σχέδιο της Παρλά αρχίζει να δουλεύει και θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει τον Κερέμ. Η Ρεϊχάν κλαίει και η Παρλά τη βρίσκει και της δίνει το βραχιόλι της, ενώ συνεχίζει να την κατηγορεί. Η Ρεϊχάν αποφασίζει να φύγει και μαζεύει τα πράγματά της μαζί με τη μητέρα της. Λίγο πριν φύγει, συναντάει στην είσοδο τον Κερέμ και εκείνος καταλαβαίνει πως έκλαιγε και θέλει να μάθει τι την απασχολεί. Ομως δεν του λέει τίποτα. Στη συνέχεια πηγαίνει στο σαλόνι αλλά η Χουμεϊρά και η Παρλά δεν του αναφέρουν τίποτα για όσα προηγήθηκαν.

Elif  χωρισμός για τον Κερέμ

Ο Κερέμ λέει πως έχει δουλειά και ανεβαίνει στο δωμάτιό του. Η Παρλά πηγαίνει καφέ στον Κερέμ την ώρα που η Ρεϊχάν με τη μητέρα της φεύγουν από την έπαυλη. Η Παρλά τις βλέπει από το παράθυρο αλλά φροντίζει να μην τις δει ο Κερέμ. Η Ματσιντέ επιστρέφει στην έπαυλη και φέρνει δώρα για όλους. Η Γιλντίζ πηγαίνει στο δωμάτιο της Ρεϊχάν για να την ειδοποιήσει και βρίσκει ένα αποχαιρετιστήριο σημείωμα. Ο Κερέμ και η Ματσιντέ διαβάζουν και εκείνοι το σημείωμα στο οποίο η Ρεϊχάν λέει πως επιστρέφει στο χωριό της γιατί η μητέρα της είναι άρρωστη, χωρίς να αναφέρει τίποτα για το επεισόδιο με τη Χουμεϊρά και την Παρλά. Ο Κερέμ πέφτει σε κατάθλιψη με τη φυγή της...


TAGS