Elif: Δύσκολες ώρες - «Αν πάθει κάτι το μωρό ή η Χουμεϊρά θα πεθάνω»

Καταβεβλημένος ο Ταρίκ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Elif: Δύσκολες ώρες - «Αν πάθει κάτι το μωρό ή η Χουμεϊρά θα πεθάνω»

Η Χουμεϊρά βάζει σε κίνδυνο τη ζωή του παιδιού της όταν παθαίνει νευρική κρίση εξαιτίας της ζήλιας της για τον Ταρίκ. Την ίδια ώρα η μητέρα της Ρεϊχάν εμφανίζεται στην έπαυλη, ο Κερέμ έχει αμφιβολίες για τον Ταρίκ, ενώ η Βιλντάν επανεμφανίζεται και σώζει την Ελίφ! Ραγδαίες εξελίξεις στην Elif.

Η Ρεϊχάν τηλεφωνεί στη μητέρα της και παρά το γεγονός ότι τη διαβεβαιώνει πως είναι καλά, η κοπέλα είναι σίγουρη πως κάτι της κρύβει. Ο Σαφάκ ρωτάει τον Εμιρχάν αν η μητέρα του είναι ικανοποιημένη με τη νέα της δουλειά, αλλά ο μικρός του εξηγεί: «Δεν δουλεύει τώρα πια η μητέρα μου στην Τουλάι» και εκείνος εκπλήσσεται. Η Μπιρτσέ δουλεύει ακούγοντας μουσική και ο Γιουνούς τη μαλώνει επειδή δεν μπορεί να συγκεντρωθεί στη δική του δουλειά. Οι άντρες του Ταρίκ απειλούν στο τηλέφωνο τον Τζαφέρ. «Εγώ έχω την Ελίφ, θα σας τη φέρω τώρα. Σας παρακαλώ μην πειράξετε τη γυναίκα μου», τους ικετεύει. Κι ενώ ο Ταρίκ είναι με τη Χουμεϊρά, ένας από τους άντρες του τον ενημερώνει πως σύντομα θα έχουν στα χέρια τους την Ελίφ: «Βρήκαμε τον άντρα που πήρε το παιδί από το νοσοκομείο» και ο Ταρίκ τους λέει πού θα συναντηθούν. Η Χουμεϊρά το ακούει αλλά ο Ταρίκ της λέει πως πρέπει να πάει στην εταιρεία.

Οταν φεύγει, εκείνη θέλει να μάθει τι συμβαίνει και γιατί ο άντρας της τής είπε ψέματα και αποφασίζει να πάει στην εταιρεία. Ο Ταρίκ πηγαίνει στο σημείο συνάντησης και περιμένει τους άντρες του να φέρουν την Ελίφ αλλά ο Τζαφέρ έχει άλλα σχέδια. Κρύβει την Ελίφ όταν πλησιάζει στο σπίτι του και της λέει: «Θα μείνεις εδώ μέχρι να έρθω να σε πάρω! Μην κάνεις φασαρία γιατί στο σπίτι είναι κάποιοι άντρες με όπλα και σε ψάχνουν». Στη συνέχεια εξουδετερώνει έναν από τους άντρες του Ταρίκ αλλά όχι και τον δεύτερο. Η Λεμάν λέει στην Τουλάι πως έκανε το σωστό που απέλυσε τη Ζουλιντέ και εκείνη της εξηγεί πως η Ζουλιντέ παραιτήθηκε. Ο Σαφάκ όμως ακούει τη συζήτησή τους.

Δείτε ωστόσο και το αποκλειστικό μας, όπου η Ρεϊχάν παρατάει τον Κερέμ.

Η Βιλντάν πηγαίνει στο σπίτι της Σεμά και βλέπει την Ελίφ κρυμμένη στον κήπο. Την παίρνει μαζί της και φεύγουν. Οι άντρες του Ταρίκ μαζί με τον Τζαφέρ πηγαίνουν στον κήπο αλλά η μικρή έχει εξαφανιστεί. Ο Ταρίκ ενημερώνεται για όσα έχουν γίνει και γίνεται έξαλλος. Διατάζει τους άντρες του να κάνουν τον Τζαφέρ να μιλήσει και να βρουν γρήγορα την Ελίφ. Στο μεταξύ, η Ρεϊχάν είναι ανήσυχη γιατί ξέρει πως κάτι συμβαίνει στη μητέρα της αλλά δεν της το λέει. Της τηλεφωνεί ξανά αλλά δεν τη βρίσκει. Η Γιλντίζ προσπαθεί να την παρηγορήσει αλλά η κοπέλα δεν ηρεμεί και θέλει να πάει στο χωριό της να τη δει. Η Γιλντίζ τη συμβουλεύει να το ξανασκεφθεί γιατί όταν φτάσει εκεί, σίγουρα τα αδέλφια της θα της δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα.

Η Χουμεϊρά παθαίνει νευρικό κλονισμό - Δύσκολες ώρες στην Elif

Elif star εξελίξεις

Η Χουμεϊρά πάει στην εταιρεία και έκπληκτη ακούει τη Φιλίζ να της λέει πως ο άντρας της δεν πήγε σήμερα καθόλου στο γραφείο! Εκείνη σοκάρεται και είναι πλέον σίγουρη πως ο Ταρίκ της είπε ψέματα και πως κάτι σχεδιάζει. Φεύγει γεμάτη αναπάντητα ερωτήματα. Αργότερα, η Φιλίζ ενημερώνει τον Κερέμ πως πέρασε η Χουμεϊρά από την εταιρεία. Εκείνος της τηλεφωνεί, αλλά δεν του απαντάει, ενώ η Ράνα που τον ακούει να μιλάνε για τη Χουμεϊρά, χαίρεται επειδή καταλαβαίνει πως ο Ταρίκ και η Χουμεϊρά έχουν προβλήματα στον γάμο τους: «Ωστε κατάφερα να σας κάνω να τσακωθείτε! Χαίρομαι με τις εξελίξεις αυτές! Θα χωρίσετε και μετά θα είσαι όλος δικός μου, Ταρίκ! Μόνο που πρέπει να είμαι προσεκτική να μην καταλάβει η Χουμεϊρά πως εγώ φταίω, αλλιώς θα με διώξουν από την εταιρεία», μονολογεί.

Η Χουμεϊρά κάθεται μόνη της στο πάρκο και θυμάται διάφορες στιγμές από τη ζωή της με τον Ταρίκ και τις πολλές του δικαιολογίες για τις απουσίες του. Πιστεύει πως ο Ταρίκ την απατάει. Δεν φαντάζεται πόσα περισσότερα σκοτεινά μυστικά έχει ο άντρας της. Ο Ταρίκ πηγαίνει στην εταιρεία και η Φιλίζ του λέει πως τον αναζήτησε η Χουμεϊρά. Ο Ταρίκ δεν χαίρεται καθόλου όταν το ακούει. Ο Κερέμ πηγαίνει στο γραφείο του και εκείνος του λέει ψέματα πως δεν ήρθε αμέσως στην εταιρεία γιατί είχε ραντεβού με έναν πρόεδρο άλλης εταιρείας.

Η Χουμεϊρά επιστρέφει στην έπαυλη και η Ματσιντέ είναι ανήσυχη επειδή την κάλεσε πολλές φορές και δεν απάντησε. «Ημουν με την Παρλά και δεν το άκουσα, δεν έγινε τίποτα», της απαντάει, αλλά εκείνη την ώρα εμφανίζεται η Παρλά, η οποία της τηλεφώνησε πολλές φορές και ανησύχησε και εκείνη. «Χουμεϊρά, τι σου συμβαίνει και είσαι έτσι καταβεβλημένη; Σε πήρα πόσες φορές τηλέφωνο και δεν σε βρήκα, έχει γίνει κάτι;», τη ρωτάει και η Ματσιντέ σοκάρεται και ρωτάει την κόρη της: «Παιδί μου, πού ήσουν και σε ψάχναμε; Γιατί μας λες ψέματα;». Η Χουμεϊρά δεν αντέχει και παθαίνει νευρική κρίση: «Παρατήστε με πια! Μη με ρωτάτε τίποτα, δεν θέλω να μιλήσω με κανέναν, δεν θέλω να δω κανέναν! Θα πάω στο δωμάτιό μου και μην τολμήσει να με ενοχλήσει κανείς! Θέλω να είμαι μόνη μου! Αφήστε με!», ουρλιάζει και την πιάνουν πόνοι στην κοιλιά.

Ματσιντέ & Κερέμ ανησυχούν

Ο Κερέμ ανακαλύπτει το ψέμα του Ταρίκ σχετικά με τη συνάντησή του με τον πρόεδρο μιας άλλης εταιρείας, ενώ την ίδια ώρα η Ματσιντέ, η Παρλά, η Γιλντίζ και η Ρεϊχάν ανησυχούν για την υγεία της Χουμεϊρά. Η Παρλά θέλει να ενημερώσει τον Ταρίκ αλλά η Χουμεϊρά αντιδρά αρνητικά: «Κανέναν να μην πάρεις τηλέφωνο», την προστάζει, αλλά η Παρλά επιμένει: «Δεν γίνεται! Θα πάρω έστω τον Κερέμ» και τον καλεί, όπου του λέει τα όσα γίνονται στο σπίτι. Εκείνη την ώρα ο Κερέμ κάνει κάποιες ερωτήσεις στον Ταρίκ για να αποκαλύψει το ψέμα του. Ομως, το τηλεφώνημα διακόπτει την κουβέντα τους και πηγαίνουν και οι δύο στην έπαυλη.

Η Ματσιντέ ειδοποιεί τον γιατρό να έρθει καθώς η Χουμεϊρά δεν θέλει να πάει στο νοσοκομείο. Ο γιατρός εξετάζει τη Χουμεϊρά και δεν διαπιστώνει να συμβαίνει κάτι στο μωρό αλλά της ζητάει να πάει στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Ο Ταρίκ και ο Κερέμ φτάνουν στην έπαυλη και ο Ταρίκ μονολογεί: «Αν πάθει κάτι το μωρό ή η Χουμεϊρά δεν θα το αντέξω, θα πεθάνω». Ο Κερέμ τον κοιτάζει με δυσπιστία. Ο Ταρίκ πηγαίνει στο πλευρό της γυναίκας του αλλά εκείνη του φέρεται ψυχρά και όταν εκείνος θέλει να της κρατήσει το χέρι, εκείνη το τραβάει. Η Ματσιντέ λέει στον Κερέμ πως η Χουμεϊρά της είπε ψέματα. Μητέρα και γιος ανταλλάσσουν πληροφορίες και καταλαβαίνουν πως κάτι συμβαίνει αλλά προς το παρόν προτιμούν να παραμείνουν σιωπηλοί για να μη δημιουργήσουν μεγαλύτερη ένταση στη Χουμεϊρά.

Ο Σαφάκ εκβιάζει τη μητέρα του!

Ο Σαφάκ επιστρέφει σπίτι του και τα βάζει με τη μητέρα του για όσα άκουσε στο μαγαζί της Τουλάι. Δεν μπορεί να πιστέψει πως φέρθηκε με αυτόν τον τρόπο. «Πώς μπόρεσες να το κάνεις αυτό σε μια γυναίκα που είναι μόνη της και προσπαθεί να μεγαλώσει μόνη της το παιδί της; Γιατί της δυσκολεύεις ακόμα περισσότερο τη ζωή;». Εκείνη αντιδράει: «Γιατί σε έβαλε στόχο να σώσεις εκείνη και το παιδί της από τη φτώχεια! Δεν βλέπω εγώ νομίζεις ότι κάτι τρέχει μεταξύ σας; Ολη την ώρα συναντιέστε, είστε κοντά! Γι’ αυτό έπιασε δουλειά στο μαγαζί της Τουλάι, για να είναι κοντά σου».

Ο Σαφάκ γίνεται έξαλλος: «Δεν συμβαίνει τίποτα ανάμεσά μας και θα πας τώρα στην Τουλάι και της πεις να φέρει την κοπέλα πίσω στη δουλειά». Ο Σαφάκ απειλεί τη μητέρα του πως δεν θα επιστρέψει σπίτι αν δεν διορθώσει τα όσα προκάλεσε και εκείνη κάνει την άρρωστη, αλλά ο Σαφάκ δεν πέφτει στην παγίδα της! Η Ελίφ λέει στη Βιλντάν πώς της συμπεριφέρθηκαν ο Τζαφέρ και η Σεμά. Επίσης της αναφέρει πως ο Τζαφέρ την έφερε στην έπαυλη αλλά μετά από ένα τηλεφώνημα επέστρεψαν σπίτι του.

Η Βιλντάν καταλαβαίνει πως αυτό ήταν δουλειά του Ταρίκ. Η Βιλντάν αργότερα την πηγαίνει σ’ ένα καινούριο σπίτι και της λέει πως θα μείνουν εκεί για λίγο καιρό. Η Ελίφ θέλει να επιστρέψει στην έπαυλη. Η Βιλντάν της απαντάει πως θα γίνει σύντομα αυτό! Η μητέρα της Ρεϊχάν έρχεται στην έπαυλη και η κοπέλα σοκάρεται όταν τη βλέπει ξαφνικά μπροστά της. Της εξηγεί πως τα αδέλφια της εξακολουθούν να την αναζητούν και την άκουσαν να μιλάει μαζί της στο τηλέφωνο, οπότε αναγκάστηκε να το σκάσει. Η Ρεϊχάν την πηγαίνει σε ένα δωμάτιο και της ζητάει να την περιμένει εκεί γιατί αντιμετωπίζουν ένα έκτακτο πρόβλημα με την κυρία Χουμεϊρά. Η Τουλάι και η Ιντζί επισκέπτονται τη Ζουλιντέ και της λέει πως όλοι οι πελάτες ρωτάνε για εκείνη.

Εξαιτίας της Ιντζί η Ζουλιντέ αναγκάζεται να ομολογήσει πως δεν έχει βρει δουλειά ακόμη και πλέκει ρούχα για τους γείτονες όταν υπάρχει ανάγκη. Η Ρεϊχάν πηγαίνει τη μητέρα της στο δωμάτιό της και της φέρνει φαγητό. Η μητέρα της θεωρεί πως πρέπει να ενημερώσουν τη Ματσιντέ για την παρουσία της στο σπίτι!