Elif: Τραγικές στιγμές για την Χουμεϊρα - Φεύγει από το σπίτι

Τι συμβαίνει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Elif: Τραγικές στιγμές για την Χουμεϊρα - Φεύγει από το σπίτι

Τραγικές στιγμές ζει, ειδικά στο σημερινό επεισόδιο της Elif, η Χουμεϊρά, καθώς θα αρχίζει να ανακαλύπτει τα σκοτεινά μυστικά του Ταρίκ. Θα φύγει από το σπίτι και θα πάει βόλτα στην παιδική χαρά, χωρίς να ενημερώσει κανένας, με αποτέλεσμα να επικρατεί χαμός.

Τρίτη 29/12 Ελίφ Επεισόδιο 746

Οι άντρες του Ταρίκ τον ενημερώνουν πως η Ελίφ εξαφανίστηκε ξανά και εκείνος γίνεται έξαλλος. Τους διατάζει να κάνουν τον Τζαφέρ να μιλήσει και να βρουν γρήγορα την Ελίφ. Η Χουμεϊρά είναι στην εταιρία αλλά ο Ταρίκ δεν είναι εκεί και νιώθει απαίσια γιατί ξέρει ότι ο Ταρίκ της λέει ψέματα. Φεύγει γεμάτη αναπάντητα ερωτήματα.

Η Ρεϊχάν είναι ανήσυχη γιατί ξέρει πως κάτι συμβαίνει στη μητέρα της αλλά δεν της το λέει. Της τηλεφωνεί ξανά αλλά δεν τη βρίσκει. Η Γιλντίζ προσπαθεί να την παρηγορήσει αλλά η Ρεϊχάν δεν ηρεμεί. Πιστεύει πως η μητέρα της χρειάζεται τη βοήθειά της. Αποφασίζει να πάει στο χωριό της να τη δει. Η Γιλντίζ τη συμβουλεύει να το ξανασκεφθεί γιατί όταν φτάσει εκεί σίγουρα τα αδέλφια της θα της δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα. Η Ρεϊχάν αποφασίζει να περιμένει και να το ξανασκεφθεί.

Ο Σαφάκ επιστρέφει σπίτι του και τα βάζει με τη μητέρα του για όσα άκουσε στο μαγαζί της Τουλάι. Δεν μπορεί να πιστέψει πως φέρθηκε με αυτό τον τρόπο. Της ζητάει να μιλήσει στην Τουλάι και να δώσει πίσω στη Ζουλιντέ τη δουλειά της. Η Ελίφ λέει στη Βιλντάν πως της συμπεριφέρθηκαν ο Τζαφέρ και η Σεμά. Επίσης της αναφέρει πως ο Τζαφέρ την έφερε στην έπαυλη αλλά μετά από ένα τηλεφώνημα επέστρεψαν σπίτι του. Η Βιλντάν καταλαβαίνει πως αυτό ήταν δουλειά του Ταρίκ.

Elif εξελίξεις εβδομάδας

Η Φιλίζ λέει στον Κερέμ πως πέρασε η Χουμεϊρά από την εταιρία. Ο Κερέμ τηλεφωνεί αμέσως στην αδελφή του αλλά εκείνη δεν απαντάει. Η Ράνα ακούει τον Κερέμ και τη Φιλίζ να μιλάνε για τη Χουμεϊρά και χαίρεται επειδή καταλαβαίνει πως ο Ταρίκ και η Χουμεϊρά έχουν προβλήματα στον γάμο τους. Ξέρει όμως πως η Χουμεϊρά δεν πρέπει να μάθει το ρόλο της στη ζωή του Ταρίκ γιατί τότε δεν θα μπορεί να δουλεύει στην εταιρία. Η Χουμεϊρά κάθεται μόνη της στο πάρκο και θυμάται διάφορες στιγμές από τη ζωή της με τον Ταρίκ και τις πολλές του δικαιολογίες για τις απουσίες του. Πιστεύει πως ο Ταρίκ την απατάει.

Δεν φαντάζεται πόσα περισσότερα σκοτεινά μυστικά έχει ο άντρας της. Ο Ταρίκ πηγαίνει στην εταιρία και η Φιλίζ του λέει πως τον αναζήτησε η Χουμεϊρά. Ο Ταρίκ δεν χαίρεται καθόλου όταν το ακούει. Ο Κερέμ πηγαίνει στο γραφείο του και ο Ταρίκ του λέει ψέματα πως δεν ήρθε αμέσως στην εταιρία γιατί είχε ραντεβού με έναν πρόεδρο άλλης εταιρίας.

Η Χουμεϊρά επιστρέφει στην έπαυλη και η Ματσιντέ είναι ανήσυχη επειδή την κάλεσε πολλές φορές και δεν απάντησε. Η Χουμεϊρά της λέει ψέματα πως ήταν με την Παρλά. Το πρόβλημα είναι πως και η Παρλά της τηλεφώνησε πολλές φορές και φτάνει στην έπαυλη για να δει αν είναι καλά.

Η Παρλά τη ρωτάει γιατί δεν απάντησε στις κλήσεις της και η Ματσιντέ καταλαβαίνει πως η Χουμεϊρά της είπε ψέματα. Η Βιλντάν πηγαίνει την Ελίφ σε ένα καινούριο σπίτι και της λέει πως θα μείνουν εκεί για λίγο καιρό. Η Ελίφ θέλει να επιστρέψει στην έπαυλη. Η Βιλντάν της απαντάει πως θα γίνει σύντομα αυτό.

Επιστρέφει η μητέρα της ELIF

Παρόλο που όλοι θεωρούν τη Μελέκ νεκρή, η ίδια ζει, αλλά σίγουρα δεν βασιλεύει, όπως λέει η φράση, καθώς ζει ρακένδυτη, βρόμικη, άπορη και έχοντας χάσει το μυαλό της. Θα τη δούμε ωστόσο να επιστρέφει στα επόμενα επεισόδια της σειράς Elif.

Οπως θα δείτε και αυτή την εβδομάδα, η Ματσιντέ έχει αμφιβολίες για το αν πράγματι η Μελέκ έχει πεθάνει και δίνει εντολή στον Μουσταφά να κάνει τα πάντα ώστε να ανοίξουν τον κοινό τάφο της με τον Γιουσούφ και να πάρουν δείγμα DNA για να σιγουρευτούν. Είναι απόλυτα σίγουρα πως η άτυχη γυναίκα ζει, αλλά κρύβεται από φόβο προς τον Ταρίκ, που σίγουρα έχει βάλει να την απειλήσουν. Την ίδια ώρα η σκηνή δείχνει μια γυναικεία φιγούρα, ρακένδυτη να κυκλοφορεί στους δρόμους της πόλης...

Elif spoiler Μελέκ

Η Μελέκ έχει χάσει το μυαλό της και επιστρέφει στη ζωή της Elif

Η ίδια γυναικεία φιγούρα ψάχνει στα σκουπίδια να βρει φαγητό και καταφέρνει να πάρει ένα κομμάτι μουχλιασμένο ψωμί. Επιστρέφει σ’ ένα μισογκρεμισμένο σπίτι, με σκοροφαγωμένα έπιπλα και μέσα στις ακαθαρσίες! Στο μουχλιασμένο ψωμί βάζει μέσα δύο κομματάκια τυρί, επίσης χαλασμένα και κάθεται στον καναπέ για να φάει! Εκεί γίνεται η μεγάλη αποκάλυψη ότι πίσω από αυτή τη βασανισμένη φιγούρα βρίσκεται η Μελέκ!

Η γειτονιά που τη λυπάται της πηγαίνει καθημερινά ένα πιάτο φαγητό, αλλά εκείνη το αφήνει στο τραπέζι άθικτο για να το φάει η Ελίφ όταν γυρίσει, όπως τους λέει και όλοι κουνάνε το κεφάλι με κατανόηση και λύπηση για την κατάστασή της. Ολα τα φαγητά που έχει κρατήσει είναι μουχλιασμένα και μια σοκολάτα που βρήκε στα σκουπίδια έχει λήξει! Ολα αυτά τα κρατάει για την κόρη της, που κάθε απόγευμα περιμένει να γυρίσει και πανικόβλητη βγαίνει στον δρόμο να ψάξει!

Βέβαια πέρα από τη Μελέκ, το μυαλό της κινδυνεύει να χάσε και η Χουμεϊρά, η οποία παθαίνει νευρικό κλονισμό και θέτει σε κίνδυνο την εγκυμοσύνη της.

Elif Μελέκ επιστροφή

Οι όμορφες αναμνήσεις του παρελθόντος και η πίστη ότι η Ελίφ όχι μόνο είναι ζωντανή, αλλά την έχει εκεί δίπλα της είναι όλα όσα την κρατάνε στη ζωή! Και κάθε μέρα ξανά το ίδιο δράμα...

Από τη Γιάννα Παπανικολάου για το Tivi Σίριαλ