Σούπερ αποκλειστικό για τις 8 Λέξεις - Έγκυος ξανά η Έρση;

Αφού ο Οδυσσέας τυφλωθεί μεγαλώνει η οικογένειά τους;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σούπερ αποκλειστικό για τις 8 Λέξεις - Έγκυος ξανά η Έρση;

Ο,τι και αν γίνει στον... πλανήτη των «8 λέξεων», η Έρση θα είναι πάντα στο πλευρό του Οδυσσέα. Η Ναταλία Κηρύκου εξομολογείται στις επόμενες γραμμές τι είναι αυτό που τους δένει, όσα θα τους φέρουν στη συνέχεια σε ρήξη και πώς θα ήθελε να δει την ηρωίδα της.

Από την Κατερίνα Παπαγιανοπούλου για το περιοδικό Tv24

Tι άλλαξε στη ζωή της Ερσης από τη στιγμή που έγινε μητέρα;

«Η μητρότητα άλλαξε την καθημερινότητα στη ζωή της, τις προτεραιότητές της αλλά και τον τρόπο σκέψης της. Εχει γίνει πιο τρυφερή, πιο στοργική, πιο ευτυχισμένη και πιο ολοκληρωμένη σαν άνθρωπος».

Η αγάπη της για τον Οδυσσέα άλλαξε;

«Η αγάπη της και ο θαυμασμός της για τον Οδυσσέα είναι ακόμα μεγαλύτερος. Τώρα πια είναι μια οικογένεια. Η Ερση γίνεται πιο προστατευτική με εκείνον και πιο πιεστική σε ό,τι αφορά τη δουλειά του για να μπορούν να ζήσουν αξιοπρεπώς».

Η σχέση τους δοκιμάστηκε στην αρχή της σεζόν και τώρα δείχνει να αλλάζει ξανά καθώς η ηρωίδα σας ήρθε σε επαφή με έναν παλιό της γνώριμο, τον Στέφανο. Θα υπάρξει εξέλιξη μεταξύ τους;

«Είναι δυναμικός χαρακτήρας και θα βάλει στη θέση του τον Στέφανο».

Η Ερση θα γοητευτεί από την παρουσία του ή είναι προσηλωμένη στην οικογένειά της; Δημιουργείται και ένας τσακωμός μεταξύ του Οδυσσέα και εκείνου.

«Είναι πιστή και προσηλωμένη στον Οδυσσέα... Ειδικά τώρα που είναι και οικογένεια. Αφορμή για τον τσακωμό τους είναι μια άλλη ενδιαφέρουσα ιστορία που ανοίγει στην υπόθεση του έργου».

Ο Οδυσσέας θα τυφλωθεί. Πώς θα το διαχειριστεί αυτό η ηρωίδα σας;

«Στην αρχή η Ερση σοκάρεται από αυτό το δυσάρεστο γεγονός και στενοχωριέται για τις επιπτώσεις που θα υπάρξουν. Θα πρέπει να προσαρμόσουν τη ζωή τους στις νέες συνθήκες, βρίσκοντας λύσεις. Θα υπάρξουν διαφωνίες ως προς την αντιμετώπιση του θέματος αλλά θα βρεθούν και οι λύσεις».

Θα είναι αυτός λόγος που θα ταράξει τη σχέση τους;

«Δεν θα σας αποκαλύψω αν θα τους φέρει κοντά ή αν θα τους απομακρύνει, αλλά μπορώ να σας πω ότι αποτελεί κομμάτι-κλειδί στην πλοκή της σειράς».

Εκείνος, τη ζωγραφική θα τη συνεχίσει;

«Η ζωγραφική για τον Οδυσσέα είναι ανάγκη έκφρασης και δημιουργίας. Σίγουρα αν στερηθεί κάτι τέτοιο, θα χάσει από τη ζωή του ένα κομμάτι που είναι πολύ σπουδαίο για εκείνον αλλά και για την Ερση που θέλει να τον βλέπει ευτυχισμένο και να εξελίσσεται διαρκώς μέσα από αυτό».

Με την υπόθεση του πλαστού πίνακα θα βγάλουν άκρη;

«Θα τα καταφέρουν χάρη στη βοήθεια ενός προσώπου που από την αρχή θαύμαζε και ήθελε επαγγελματική συνεργασία με τον Οδυσσέα».

Η Ηλιάνα θα μπει στη διαδικασία να τους ενοχλήσει ξανά, ειδικά τώρα που θα χωρίσει από τον Αλέκο και δεν θα έχει έλεγχο ξανά;

«Η Ηλιάνα πάντα θα είναι μια απειλή για την Ερση και τον Οδυσσέα».

Θα έρθει άραγε η στιγμή που η δράση της εναντίον τους θα γίνει γνωστή;

«Αυτό δεν το γνωρίζω, πιστεύω όμως πως κάποια στιγμή θα το μάθουν. Και ανυπομονώ για την εκείνη την ώρα…».

Θα κλονιστεί ποτέ η αγάπη που τρέφουν ο ένας για τον άλλον;

«Οπως σε κάθε ζευγάρι θα υπάρχουν δυσκολίες, διαφωνίες που θα τους φέρνουν σε σύγκρουση αλλά υπάρχει αγάπη μεταξύ τους και η σχέση τους θα δοκιμάζεται διαρκώς».

Θα μεγαλώσει η οικογένειά τους;

8 Λέξεις έγκυος η Έρση

«Μπορεί και να μεγαλώσει…». Ωστόσο, δείτε εδώ ένα σούπερ spoiler για το ποια μένει έγκυος στην σειρά!

Από την αρχή της σειράς έχουμε «παρακολουθήσει» το παρελθόν των ηρώων εκτός από αυτό της ηρωίδας σας. Υπάρχει περίπτωση να «εμφανιστεί» κάποιο συγγενικό πρόσωπο της Ερσης;

«Θα είχε πολύ ενδιαφέρον να εμφανιζόταν ένα τέτοιο πρόσωπο…».

Η δεύτερη σεζόν των «8 λέξεων» συνεχίζεται ακόμα πιο δυναμικά. Υπάρχουν σκέψεις να συνεχιστεί για τρίτη σεζόν; Και αν ναι, σε τι φάση θα θέλατε να δείτε την ηρωίδα σας;

«Είναι κάτι που δεν γνωρίζω αλλά ίσως να είχε ενδιαφέρον να δω την Ερση να γίνεται πιο ανεξάρτητη και να κάνει τη δική της καριέρα… Βέβαια, αυτή είναι δουλειά της εξαιρετικής σεναριογράφου μας Βάνας Δημητρίου, η οποία πάντα μας εντυπωσιάζει με την εξέλιξη των χαρακτήρων».

Ο ρόλος της Ερσης σάς έκανε να αισθανθείτε πιο σίγουρη για τον εαυτό σας υποκριτικά;

«Θα έλεγα καλύτερα πως με κάνει να ανακαλύπτω περισσότερα πράγματα για μένα. Στη συνέχεια, παρατηρώ κυρίως τις διαφορές που έχουμε και εκεί είναι το προσωπικό στοίχημα με μένα, να μπορέσω να βγάλω τη δική της αλήθεια όσο και αν έρχεται κόντρα με τις δικές μου πεποιθήσεις. Οπότε θα μπορούσα να πω πως με αυτόν τον τρόπο εξελίσσομαι και εγώ υποκριτικά».

Τι σας δίδαξε η καραντίνα;

«Να ζω το παρόν κι να εκτιμώ αυτά που έχω στη ζωή μου».